1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Q-DC to nic zĹego przecieĹź w gruncie rzeczy. KawaĹek w innym stylu muzycznym. To Ĺşle Ĺźe nie ogranicza siÄ w jednym gatunku? Jak dla mnie samo takie dziaĹanie jest na plus i dobrze Ĺwiadczy o producencie ktĂłry szuka nowych brzmieĹ
ADEN, chyba mnie Ĺşle zrozumiaĹeĹ bo kawaĹek mi sie podoba i podobaĹ jak zaczynaĹem przygode z HS,a to Ĺźe sie ĹmiaĹem to tylko zwykĹa uciecha bo kompletnie zapomniaĹem o tym waĹku
Dobry DJ, raczej Ĺredni producent. Nie wyróşniÄ siÄ niczym jak napiszÄ, Ĺźe z jego setem @ Q2k3 robiĹ szaĹ w mojej gĹowie i w sumie nadal robi. Na dobra sprawÄ to zaczynaĹem przygodÄ z tÄ nagrywkÄ .
Co do setu ktĂłry daĹ Schiz to sory, nie liczÄ c paru main partĂłw to set jest na poziomie. Momentami jest nawet mocarnie. ZresztÄ Mondello i Viviana wydaja swoje kawaĹki we wĹasnym labelu "Hardstyle Creation Recordings" KtĂłry gatunkowo to Hard dance & Hardstyle. WiÄc nie ma siÄ co dziwiÄ Ĺźe melodie sÄ bardziej skoczne.
Buildy w kawaĹkach to miazga. Jak by set byĹ z samych buildĂłw to rozniĂłsĹ by tÄ budÄ w Katowicach Powiem wiÄcej, Mondello wie gdzie jest wajcha od low frequencies. Kicki i basy nieĹşle bujajÄ . Screetch'e w trackach sÄ ciekawe, inne. A nie jak to RAW na jednym kicku leci i na jednym screetchu skopiowanym z tutka na youtube. Takie sÄ fakty kreatywnoĹÄ producentĂłw w HardStyle umarĹa wraz rozpoczÄciem siÄ ery NU. Smutne ale prawdziwe. Natomiast DM jak widaÄ po twĂłrczoĹÄ nadal szuka nowych brzmieĹ. Tworzy a nie powiela schematy.
O ile mi wiadomo, na tej imprezie, ktĂłra ma byÄ, Mondello zagra poĹowÄ seta nu i poĹowÄ early (set a'la qlimax2003). Do tego oczywiĹcie dobry pokaz scratchy. WiÄc chyba kaĹźdy znajdzie coĹ dla siebie WiÄc ja siÄ jaram juĹź tÄ imprezÄ i bÄdÄ na 100%.
Ale trzeba zaczekaÄ na oficjalne info.
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)