Przesunięty przez: Troi 17-08-2008, 16:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 17-08-2008, 19:43 | #401
|
| | Eres napisał/a: | | A kaj Rozi?poszedl latac? :-> |
lahahahhhaha no chyba nie poszedl do gniazda kimac mysmy na dworcu jeszcze golebie lapali znaczy prawie hahah i robilismy im zdjecia
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 17-08-2008, 19:52 | #402
|
| | Rafir napisał/a: | Eres wiem , Ĺźe to mega ciÄĹźkie zadanie ale daĹbyĹ rade zrobic liste trackĂłw HC ktĂłre graĹeĹ? jedna nuta mnie zmiaĹźdzyĹa i nie daje mi spokoju |
Czizys kur..a ja pie....le te ok 20 - 25 minut nutek co bylo najszbciej i mocno to wszystko miaĹźdzyĹo czekamy na tracliste chociaz jedna nutke juz mam hehe
Neophyte - Back In My Brain Again | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 17-08-2008, 19:53 | #403
|
| jak bedzie outblas to beda piekne urodzinki hehe
Netya niemazaco ja moge non stop nawijac haha | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 17-08-2008, 19:56 | #404
|
| | netya napisał/a: | [ Rafir brat haha dzieki za nasza banieczke wspolna mala ale byla pozdrro:):* |
Taka miaĹa byc Dzisiaj przynajmniej nie zdycham Kamikaze weszĹo dobrze :mrgreen: później kolejeczka z ROoZim i humorek na HC juĹź byĹ
Nie wspominajÄ
c juz o mr P - ci*a z gĹowy , Ĺźe tak ujme. I nasze hasĹo - ''idĹź Pan w chooj z tymi cegĹami'' buahahahaha!!!! CaĹa loĹźa nie ogarniaĹa co sie dziaĹo hahaha Wzrok motylka bezcenne ! PiÄkne to byĹo :mrgreen:
donixx dziÄki za piwko ;-) teraz juĹź wiem , Ĺźe nigdy sie tych sikĂłw w Mega juĹź nie napije <ohyda>
| Losiu89 napisał/a: |
Czizys kur..a ja pie....le te ok 20 - 25 minut nutek co bylo najszbciej i mocno to wszystko miaĹźdzyĹo |
chyba chodzi nam o ten sam moment ;] Mega tempo i rytmiczna napier*alanka 8-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 17-08-2008, 20:13 | #405
|
| | a no to bylo pare walkow takich szybkich i potem niestety zwolnienie bedzie tracklista to trzeba wszystko miec | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 17-08-2008, 20:20 | #406
|
| Rafir hahahahaha no zesmy nieogarniali nadal do 14 xDDD buahahah ale fest smiesznie bylo i wogoel:d uwielbiam takie banieczki z hf :):) buahahah no a text z ceglami to zes mi przypomnial teraz hahahah omg co ja mialam z glowy wtedy to
impreza przepozytywna:D:D
a co do hc to tez bym trackliste chciala bo niektore walki a bylo ich doslownie kilka niestety - to pikne ostre byly:D:D:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
ska /Ruda 1  | Wysłany: 17-08-2008, 21:04 | #407
|
| zapomnialem czegos dodac ten moh to byĹo totalne bydĹo osobiscie widzialem ok 8 akcji chaje byly w kiblu (kopali syneczka widzialem to ) w korytarzu sie dzialo ale skonczylo sie na malych popychankach na parkiecie tez sie dzialo ochrona musiala dzialaÄ - znowu denerwowaĹo mnie to ze chodzili bez koszulek - i to ze wchodzili ludzie na scene a i tak wiedzieli ze ochrona przyjdzie i na dol kaze zejsc ale wchodzili non stop
juz od 2 MoH zaczyna robic sie bydĹo
po 1 ktos z ochrony powinien zawsze byc na scenie i reagowac na brak koszulki lub ubrana czapke i tanczenie na scenie !!
po 2 czesc ochrony powinna byc czesciej z przodu a nie wszyscy na samym tyle chodz wlasnie na samym tyle najwieksze bydĹo jest
po 3 ten najwiekszy ochroniarz strasznie sie frajersko zachowal bo chodzili z tym syneczkime pokrwawionym i szukali tych co mu naje..li i przedewszystkim sprawdzali czy ktos na bluzce nie ma krwi !!! no i podbiĹ do mojego kumpla i go kur..a szarpie i obraca bo chce sprawdzic czy ma krew na bluzce to bylo chamskie
nie wszyscy przyjezdzaja na MoH sie nawpie...c czegos i odrazu sie biÄ
a ten ochroniarz traktowaĹ wszystkich jak cpunow i bydĹo ktore nie wie w ktorym swiecie jest przesada !!!
choziaz przyznam ze kazdy MoH to impreza podwyzszonego ryzyka i ochroniarz musi byc wredym huj..em t (taka praca ) ale z umiarem | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 17-08-2008, 21:13 | #408
|
| | No to dobrze , Ĺźe mnie ochroniarz nie spotkaĹ , bo miaĹem spodnie we krwi ;/ JakiĹ kolo sie otarĹ ale na szczÄĹcie dobra wskazĂłwka Sory i zmyĹem to... Co do mega to widziaĹem jednÄ
akcje na Ĺrodku parkietu i kaĹuĹźe krwi w kiblu ;/ JuĹź to widze jak bÄdzie 2 razy tyle ludzi na rocznicy.. bÄdzie rzeĹş a nie zabawa... | |
| |
 | |
ska /Ruda 1  | Wysłany: 17-08-2008, 21:17 | #409
|
| | Rafir napisał/a: | | No to dobrze , Ĺźe mnie ochroniarz nie spotkaĹ , bo miaĹem spodnie we krwi ;/ JakiĹ kolo sie otarĹ ale na szczÄĹcie dobra wskazĂłwka Sory i zmyĹem to... Co do mega to widziaĹem jednÄ
akcje na Ĺrodku parkietu i kaĹuĹźe krwi w kiblu ;/ JuĹź to widze jak bÄdzie 2 razy tyle ludzi na rocznicy.. bÄdzie rzeĹş a nie zabawa... |
no ale ten syneczek co dostal chodzil z nim to i tak by poznaĹ ze to nie ty a ty bys sie jakos wytĹumaczyl (chociaz przy tym koksie to roznie moze byc ) wiem ze zlapali jedengo to wyniesli go z mega i napier...li kosmicznie to tutaj plus dla nich | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzień) Piwa: 7 Skąd: Slonsk  | Wysłany: 17-08-2008, 21:53 | #410
|
| bylo good, ale na thilo bylo lepiej choc nie bylo hc heh x) z tego co widzialem przed parketem sie nic nie dzialo "chyba" | |
| |
 | |
| |