1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
LOL! to nawet nie wiedziaĹem Ĺźe w Hardstylach sÄ dissy
to nie pierwszy Diss w hs nie liczac naszego wjazdu z Noisym na hhz, to wiem o jeszcze jednym
This time it is a cooperation between mastermind Zany and Showtek man Duro. We all do remember their previous release 'Dissin/Our Power', so that is what you can expect! Hasta La Pasta is a diss against JTS, who stealed some samples from this duo.
JeĹli chodzi o techniki produkcyjne mainstream hc i nustyle hardstyle to wymagane umiejÄtnoĹci sÄ na bardzo zbliĹźonym poziomie, takĹźe Bogiel nie masz absolutnie racji
To Ĺźe robi siÄ prosto nie znaczy Ĺźe jest sĹabe ; p nie zrozumcie mnie Ĺşle : ) Hardcore to piÄkny styl muzyki elektornicznej : ) ale dalej zostaje przy tym Ĺźe HC i tak Ĺatwiej siÄ produkuje niĹź NU, HS itp ; p
AleĹź ja nie mĂłwiÄ, Ĺźe jest sĹabe czy teĹź dobre, ale po prostu mainstream hc i nustyle hardstyle od strony czysto producenckiej sÄ tak podobnymi gatunkami, Ĺźe moim zdaniem kaĹźdy producent nustyle hardstyle potrafi zrobiÄ mainstreamowy utwĂłr i kaĹźdy producent mainstream hc potrafi zrobiÄ utwĂłr hardstyle'owy.
ZresztÄ wraz z upĹywem lat te dwa gatunki coraz bardziej przez siebie przenikajÄ i stajÄ siÄ stylistycznie coraz to podobniejsze czego przykĹadem sÄ coraz czÄstsze remixy kawaĹkĂłw hs'owych na hc i odwrotnie
ReasumujÄ c- gatunki te sÄ zbyt zbliĹźone do siebie aby byĹa miÄdzy nimi jakakolwiek przepaĹÄ w kwestii wymaganych umiejÄtnoĹci zarĂłwno od strony producentĂłw hs jak i od strony producentĂłw hc
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)