Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: coarsection, tv

Coarsection TV
Autor Wiadomo¶æ
SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-06-2013, 20:33    #31

3 odcinek juz jest:
Link
A w nim dowiecie się między innymi dlaczego Blutonium Boy to pała, dlaczego Frontliner to pała a także, kto fajny jeszcze w tym roku zawita do Polski :D Nie zabrakło również kota o którego sporo z was prosiło :D

Podziêkowali:DJ Mike, flahu, lamborghini17, SilesiaN, Piekarz, netya
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 01-06-2013, 20:46    #32

dzięki za sekundę poświęcona dla mnie xD

Podziêkowali:SchizeQ
SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje
Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012
Piwa: 178
Sk±d: Katowice

Wys³any: 01-06-2013, 21:12    #33

Taka fajna ciekowstka (Całkowicie przypadkowo zauważona :D nie wiem czy zadziała u innych, ale ja tak miałem i nie mogłem uwierzyć, że to przez ten filmik xd ). Jak obejrzycie cały film bądź kilka minut bez mrugania bądź też z mruganiem to spójrzcie w sufit i zobaczycie SchizeQ, xd To pewnie przez te zielone ściany i zieloną bluzę ;DD

Gdzie to "mega zajebiste info" ? :( Myślałem, że będzie :D

I tak jeszcze od sprawy technicznej. Dopasujcie sobie te Intro i Outro to normalnego rozmiaru, bo jak dla mnie jest za małe, ale to taki mały szczegół :P

Wiem, że pewnie łatwo mi się też to mówi ale mów zwięźlej i szybciej oraz rób odpowiednie przejścia między tematami żeby to miało ręce i nogi ;)

Jest tam też takie przejście nie pamiętaj w której minucie, ale mówisz i nie skończyłeś zdania xd I zaraz gadasz o czymś innym :D

To chyba tyle, nie hejtujcie mnie ;DD
Ostatnio zmieniony przez SoTeS 01-06-2013, 22:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje

Wys³any: 01-06-2013, 21:13    #34

SoTeS napisa³/a:
nie hejtujcie mnie
zgin w piekle, juz jestem na twoim suficie ;DD

SoTeS napisa³/a:
ale mów zwięźlej
a musze sobie popierdolic, kolegów nie mam xD

a tak powaznie to jest zwiezle, ja nagrywam okolo godziny i pozniej to obcinam do tych 20 minut, taie rozne pierdolando wycinam, ale nie zostawiam raczej tematów bez komentarza bo byloby zbyt sucho. Intro i outro bedzie dopasowane, ale dzisiaj przyfarcilo mi sie z praca i troche po 13 bylem w domu zamiast teraz(21) :P i chcialem to jak najszybciej wrzucic bo jak nei dzisiaj to znowu nie wiem kiedy bym mogl. A tak mam calego BB z glowy i mozna lecec dalej ;DD
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 01-06-2013, 21:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:SoTeS
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 01-06-2013, 21:14    #35

a2 sie czyta jako ej tu rekordz :)
slowo qlimax sie nie odmienia , zadne klajmeksy..
zadnej wzmianki ze alpha twins i noisecontrollers w tym roku hymn na decibel zrobili

hejt meee

SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje

Wys³any: 01-06-2013, 21:15    #36

SchizeQ napisa³/a:
SoTeS napisa³/a:
nie hejtujcie mnie

Hahaha, byłeś przez chwilę już cie nie ma Demonie xd

[ Dodano: 01-06-2013, 21:16 ]
flahu napisa³/a:
a2 sie czyta jako ej tu rekordz :)

No właśnie, ale już Schiz wspominał, że będzie mówił jak mu jest wygodniej, więc no.. ;DD

Korkizz 

Informacje
Do³±czy³: 10 Gru 2011
Piwa: 166
Sk±d: Sosnowiec

Wys³any: 01-06-2013, 21:23    #37

Trzeci odcinek najlepiej mi się oglądało do tej pory :) Pewnie przez temat z blutonium boyem, który mnie bardzo zainteresował :DD

SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje

Wys³any: 01-06-2013, 21:26    #38

SchizeQ napisa³/a:
SoTeS napisa³/a:
nie hejtujcie mnie

SoTeS napisa³/a:
ale mów zwięźlej
a musze sobie popierdolic, kolegów nie mam xD

a tak powaznie to jest zwiezle, ja nagrywam okolo godziny i pozniej to obcinam do tych 20 minut, taie rozne pierdolando wycinam, ale nie zostawiam raczej tematów bez komentarza bo byloby zbyt sucho. Intro i outro bedzie dopasowane, ale dzisiaj przyfarcilo mi sie z praca i troche po 13 bylem w domu zamiast teraz(21) :P i chcialem to jak najszybciej wrzucic bo jak nei dzisiaj to znowu nie wiem kiedy bym mogl. A tak mam calego BB z glowy i mozna lecec dalej ;DD

Ok, wiadomo to info było najważniejsze ;DD
Zdaję sobie sprawę z montażingu i w ogóle..
Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp ;)

SchizeQ 

Informacje

Wys³any: 01-06-2013, 21:33    #39

SoTeS napisa³/a:
Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp
teoretycznie tak ale nie czytam z kartki bo straciloby to na naturalnosci. Mam gdzies zapisane skroty myslowe tematów(wystarcza czasami 2 slowa, np frontliner sety) a reszte lece z glowy. Jesli nie chce sie pojebac w faktach to musze miec chwile na zastanowienie, ale zauwazylem sam u siebie roznice miedzy 1 a 3 odcinkiem, ze dzisiaj zdecydowanie latwiej bylo mi zebrac mysli i jechac z tematem, co szczegolnie widac w wątku BB. Nie mowie o tym jak to ostatecznie wyszlo a jakie mam odczucie z nagrywania, ze z kazdym odcinkiem idzie mi to sprawniej :) Kilka odcinkow i mysle ze sie wyrobie :D Zreszta ja w zyciu nic nie nagrywalem, mam dar do gadania ale jutuberem nigdy nie bylem, nawet glupich gameplayów z gier :P

Przejalem idee tamtego hard with news i osobiscie mysle ze jest to na dobrej drodze, na lepszej niz bylo u poprzednikow :P

ps. polecam kazdemu nagranie kiedys dla siebie(nawet bez wrzucania) 3-5 minut swojej gadki na temat ktory sie doskonale zna :D tez mysalem ze to zajebiscie proste dopoki nie zaczalem robic CS TV :D
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 01-06-2013, 21:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:SoTeS
SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje

Wys³any: 01-06-2013, 21:42    #40

SchizeQ napisa³/a:
SoTeS napisa³/a:
Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp
teoretycznie tak ale nie czytam z kartki bo straciloby to na naturalnosci. Mam gdzies zapisane skroty myslowe tematów(wystarcza czasami 2 slowa, np frontliner sety) a reszte lece z glowy. Jesli nie chce sie pojebac w faktach to musze miec chwile na zastanowienie, ale zauwazylem sam u siebie roznice miedzy 1 a 3 odcinkiem, ze dzisiaj zdecydowanie latwiej bylo mi zebrac mysli i jechac z tematem, co szczegolnie widac w wątku BB. Nie mowie o tym jak to ostatecznie wyszlo a jakie mam odczucie z nagrywania, ze z kazdym odcinkiem idzie mi to sprawniej :) Kilka odcinkow i mysle ze sie wyrobie :D Zreszta ja w zyciu nic nie nagrywalem, mam dar do gadania ale jutuberem nigdy nie bylem, nawet glupich gameplayów z gier :P

Przejalem idee tamtego hard with news i osobiscie mysle ze jest to na dobrej drodze, na lepszej niz bylo u poprzednikow :P

Na pewno nabierzesz wprawy, w to nie wÄ…tpiÄ™ ;)
Domyślam się, że jutuberem nie byłeś :D Z Katowic mamy już jutuberów jak co. Są to Sztajnbach i Rojo i oni właśnie nagrywają GP, ale mniejsza.
Przejęcie tego pomysłu było bardzo dobrym przedsięwzięciem, ale nie popadaj w samozadowolenie :D
Czekam na następny odcinek i na odpowiedź czy Tylko ja cie widziałem na suficie jak po obejrzeniu jakiejś laski albo innego zdjęcia w negatywie albo kręcącego się czarno białego koła czy innego ujstwa ;DD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 7135
Odpowiedzi: 67
Odwiedzin z google: 576
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: