1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
3 odcinek juz jest: Link A w nim dowiecie się między innymi dlaczego Blutonium Boy to pała, dlaczego Frontliner to pała a także, kto fajny jeszcze w tym roku zawita do Polski Nie zabrakło również kota o którego sporo z was prosiło
Taka fajna ciekowstka (Całkowicie przypadkowo zauważona nie wiem czy zadziała u innych, ale ja tak miałem i nie mogłem uwierzyć, że to przez ten filmik ). Jak obejrzycie cały film bądź kilka minut bez mrugania bądź też z mruganiem to spójrzcie w sufit i zobaczycie SchizeQ, To pewnie przez te zielone ściany i zieloną bluzę
Gdzie to "mega zajebiste info" ? Myślałem, że będzie
I tak jeszcze od sprawy technicznej. Dopasujcie sobie te Intro i Outro to normalnego rozmiaru, bo jak dla mnie jest za małe, ale to taki mały szczegół
Wiem, że pewnie łatwo mi się też to mówi ale mów zwięźlej i szybciej oraz rób odpowiednie przejścia między tematami żeby to miało ręce i nogi
Jest tam też takie przejście nie pamiętaj w której minucie, ale mówisz i nie skończyłeś zdania I zaraz gadasz o czymś innym
To chyba tyle, nie hejtujcie mnie
Ostatnio zmieniony przez SoTeS 01-06-2013, 22:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a tak powaznie to jest zwiezle, ja nagrywam okolo godziny i pozniej to obcinam do tych 20 minut, taie rozne pierdolando wycinam, ale nie zostawiam raczej tematów bez komentarza bo byloby zbyt sucho. Intro i outro bedzie dopasowane, ale dzisiaj przyfarcilo mi sie z praca i troche po 13 bylem w domu zamiast teraz(21) i chcialem to jak najszybciej wrzucic bo jak nei dzisiaj to znowu nie wiem kiedy bym mogl. A tak mam calego BB z glowy i mozna lecec dalej
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 01-06-2013, 21:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a2 sie czyta jako ej tu rekordz slowo qlimax sie nie odmienia , zadne klajmeksy.. zadnej wzmianki ze alpha twins i noisecontrollers w tym roku hymn na decibel zrobili
a tak powaznie to jest zwiezle, ja nagrywam okolo godziny i pozniej to obcinam do tych 20 minut, taie rozne pierdolando wycinam, ale nie zostawiam raczej tematów bez komentarza bo byloby zbyt sucho. Intro i outro bedzie dopasowane, ale dzisiaj przyfarcilo mi sie z praca i troche po 13 bylem w domu zamiast teraz(21) i chcialem to jak najszybciej wrzucic bo jak nei dzisiaj to znowu nie wiem kiedy bym mogl. A tak mam calego BB z glowy i mozna lecec dalej
Ok, wiadomo to info było najważniejsze Zdaję sobie sprawę z montażingu i w ogóle.. Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp
Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp
teoretycznie tak ale nie czytam z kartki bo straciloby to na naturalnosci. Mam gdzies zapisane skroty myslowe tematów(wystarcza czasami 2 slowa, np frontliner sety) a reszte lece z glowy. Jesli nie chce sie pojebac w faktach to musze miec chwile na zastanowienie, ale zauwazylem sam u siebie roznice miedzy 1 a 3 odcinkiem, ze dzisiaj zdecydowanie latwiej bylo mi zebrac mysli i jechac z tematem, co szczegolnie widac w wątku BB. Nie mowie o tym jak to ostatecznie wyszlo a jakie mam odczucie z nagrywania, ze z kazdym odcinkiem idzie mi to sprawniej Kilka odcinkow i mysle ze sie wyrobie Zreszta ja w zyciu nic nie nagrywalem, mam dar do gadania ale jutuberem nigdy nie bylem, nawet glupich gameplayów z gier
Przejalem idee tamtego hard with news i osobiscie mysle ze jest to na dobrej drodze, na lepszej niz bylo u poprzednikow
ps. polecam kazdemu nagranie kiedys dla siebie(nawet bez wrzucania) 3-5 minut swojej gadki na temat ktory sie doskonale zna tez mysalem ze to zajebiscie proste dopoki nie zaczalem robic CS TV
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 01-06-2013, 21:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ale Twoją artykulację już zostawię bez komentarza, bo mnie sie wydaję, że potrafisz mówić szybciej i płynnej bez "yyyyyyyyy" itd itp
teoretycznie tak ale nie czytam z kartki bo straciloby to na naturalnosci. Mam gdzies zapisane skroty myslowe tematów(wystarcza czasami 2 slowa, np frontliner sety) a reszte lece z glowy. Jesli nie chce sie pojebac w faktach to musze miec chwile na zastanowienie, ale zauwazylem sam u siebie roznice miedzy 1 a 3 odcinkiem, ze dzisiaj zdecydowanie latwiej bylo mi zebrac mysli i jechac z tematem, co szczegolnie widac w wątku BB. Nie mowie o tym jak to ostatecznie wyszlo a jakie mam odczucie z nagrywania, ze z kazdym odcinkiem idzie mi to sprawniej Kilka odcinkow i mysle ze sie wyrobie Zreszta ja w zyciu nic nie nagrywalem, mam dar do gadania ale jutuberem nigdy nie bylem, nawet glupich gameplayów z gier
Przejalem idee tamtego hard with news i osobiscie mysle ze jest to na dobrej drodze, na lepszej niz bylo u poprzednikow
Na pewno nabierzesz wprawy, w to nie wątpię Domyślam się, że jutuberem nie byłeś Z Katowic mamy już jutuberów jak co. Są to Sztajnbach i Rojo i oni właśnie nagrywają GP, ale mniejsza. Przejęcie tego pomysłu było bardzo dobrym przedsięwzięciem, ale nie popadaj w samozadowolenie Czekam na następny odcinek i na odpowiedź czy Tylko ja cie widziałem na suficie jak po obejrzeniu jakiejś laski albo innego zdjęcia w negatywie albo kręcącego się czarno białego koła czy innego ujstwa
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 7135 Odpowiedzi: 67 Odwiedzin z google: 576