1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jak dla mnie bardzo dobry. Ĺadna melodia, wszystko fajnie gra, kick oklepany jak juĹź tutaj wspomniano, pomyĹlcie nad stworzeniem jakiegoĹ waszego kicku. OgĂłlnie wysoki poziom.
Dlugo mnie nie bylo, widze duze zmiany ale mniejsza o to;]
wg mnie track bardzo udany, ja po prostu uwielbiam takie melodie kick ladny, nawet jezeli nie calkiem orginalny, natomiast bass mogl by byc lepszy, jego brzmienie mi cos nie podchodzi
first melo ze sie tak wyraze, lead fajny ulozenie tez jedynie te zaciecia nie do konca mi pasuja vokal dobry troszke bym na eq dolne czestotliwosc delikatnie obnizyl do co main melo nie mam zastrzezen, jest co byc powinno moim zdaniem;)
Ostatnio zmieniony przez DCT 19-08-2011, 16:06, w całości zmieniany 2 razy
Na poczatku te przejscie juz dobrze brzmi zapowiadajac cos bardzo fajnego Wejscie pierwszej czesci tracka eleganckie, naprawde fajne dzwieki slysze.. Po wejsciu bd'a jest jeszcze lepiej. Wszystko ladnie sie komponuje, nie wieje nuda, jest urozmaicone, a dzwiek z 50sekundy gniecie mi jaja!! Chociaz z samego bd'a moznaby bylo jeszcze wiecej wyciagnac, zeby bardziej kopal dupsko Intro na maina raczej standardowe i nudne, tak jak w polowie dzisiejszych hs'owych produkcji. Jakies belle, pad, wokal, wchodzacy lead - z tego sklada sie wiekszosc mainowych interek, a chcialbym widziec cos bardziej wymyslnego, cos swiezego w tym elemencie tracka. A moze tylko mi sie "czepialski" wlaczyl?? Main rowniez jest przecietny. Tutaj najbardziej widac brak mocy BD, ktory nie daje zbyt mocno. Sub tez przydalby sie bardziej mocny. Melo jest takie jakies nudnawe i zamulajace, ale to pewnie rzecz gustu - ja wole bardziej dynamiczne melodyjki jak chociazby w waszym poprzednim City of the sun. Build down tak jak jego mlodszy brat podoba mi sie baaardzo, naprawde swietna robota. Kawalek zapamietam ze wzgeldu na swietne buildy. Poprawcie jeszcze tego BD i bedzie sowity track!
CzytajÄ c wiekszoĹc odpowiedzi tego tematu rozbawiĹa mnie w ch.. do Ĺez! Moja opinia na temat tego waĹka jest zajebiscie obiektywna.: -popierwsze ten kawaĹek jesli nazwijmy to kawaĹkiem nie ma Ĺadu ani skĹadu. -napiepszone jest tyle ze niewiadomo z czym to jesÄ tak naprawde -vocale to juz nie wspominam zero efektĂłw typu reverb,delayy itd. jeden na drugim ...powycinane z acapellas napewno -downbreak jest do bani melodia przecietna (napewno przerobiona z innego walka)wychodzi niewiadomo skÄ d ....itd. :l A panowie zachwalajÄ cy niech sobie posĹuchajÄ prawdziwego hardstyle i innego typu muzyki i dowiedzÄ sie jak powinien brzmiec porzÄ dny walek. ps.myĹlaĹem Ĺźe moj kawalek jest tak zjebany ze szok! ale jak takie scierwo jest zachwalane to moj jest chyba hitem!
SchizeQ -nie rozsmieszaj mnie! Bez licytacji owiele lepszy niz te scierwo co jest tu zachwalane niewiem tylko z jakiego powodu ????. WiedziaĹem ze wkleisz moj kawaĹek aby sie odgryĹşÄ! Trancowy????Jestes zaĹosny! TwĂłj to chyba ....nie no akurat tu nie ma okreslenie bo chu... wie o co w nim chodzi tak naprawde. Tak moj to hit w stosunku do tego co tu jest wychwalane pod niebiosa!
-vocale to juz nie wspominam zero efektĂłw typu reverb,delayy itd. jeden na drugim...powycinane z acapellas napewno
GdybyĹ chwile pomyĹlaĹ jest to rip na ktĂłrym moĹźe jest maĹo sĹyszalne.
Tak, jest powycinane ale nie z acapellas. SpĂłjrz na swĂłj Ĺmieszny traczek, w ktĂłrym uĹźyĹeĹ vocalu Psyko PunkzĂłw.
artis napisał/a:
melodia przecietna (napewno przerobiona z innego walka)wychodzi niewiadomo skÄ d ....itd.
Aha, okej. JeĹźeli Twoim zdaniem jest to przerobiona melodia z innego tracka, pokaĹź z jakiego jebany hejterze.
artis napisał/a:
A panowie zachwalajÄ cy niech sobie posĹuchajÄ prawdziwego hardstyle i innego typu muzyki i dowiedzÄ sie jak powinien brzmiec porzÄ dny walek.
To teraz jaĹnie panie zamknij ryj i spĂłjrz na swĂłj track, nie przebijasz naszego w Ĺźadnym stopniu, wiÄc radzÄ, ĹźebyĹ Ty odpaliĹ dobry hardstyle i dowiedzieÄ siÄ jak brzmi porzÄ dny waĹek...
artis napisał/a:
ps.myĹlaĹem Ĺźe moj kawalek jest tak zjebany ze szok!
ale jak takie scierwo jest zachwalane to moj jest chyba hitem!
Bo jest A jeĹli uwaĹźasz inaczej to jesteĹ w zajebistym bĹÄdzie. Twoje mogĹo by byÄ hitem u mnie na mszy w koĹciele.
Ĺťegnam gĂłwnie, jesteĹ botem. I przestaĹ hejciÄ bo jesteĹ prze noobem. Pozdrawiam serdecznie. I radzÄ siÄgnÄ Ä za sĹownik przy okazji
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)