Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: club, katowice, pomarancza

Przesuniêty przez: Rafir
10-07-2010, 18:38
Club Pomarańcza - Katowice
Autor Wiadomo¶æ
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-10-2010, 22:15    #151

primka tu chodzi o monotonność muzyczna w klubach :P hałsy, hity radiowe itd. miały być w piątki imprezy tematyczne a nie ma ich

[ Movies From Parties ]

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-10-2010, 22:16    #152

primeczq, ale nie napisałem tego jako zagorzały fanatyk ciezkich styli za jakich uwaza sie wiekszosc tutaj, tylko czlowiek obeznany w wielu gatunkach muzyki elektronicznej, od minimali przez house, trance i inne az po hardy i speedy :) I wiem ze ludzie wolą gówniany remix Lady Gagi od amatora niz kawąłek z wyzszej polki, z tego samego gatunku ;) Uprzedzam pytanie - w Pomaranczy nie bylem, ale bylem na wielu imprezach, siedze na wielu forach wielogatunkowych i znam gusta przecietnego polaczka :)

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 11-10-2010, 22:19    #153

no dobra może sie za bardzo zagalopowałam w swoich postach xD

SchizeQ i wcale Cie nie chcialam pytac czy byłes czy nie ;p

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

Wys³any: 11-10-2010, 23:39    #154

primeczq, tak jak Schiz i Roozi napisał. Ja np w hardach nie siedzę już ale w pozostałych stylach jak najbardziej i też nie jest tak że nie lubię czasami po uprzedniej alkoholizacji do takich klimatów jak w pomarańczy pobawić się ale wszystko z umiarem ileż można w kółko jedno i to samo grać zaczyna to się robić nudne. Ktoś mi powie to jak tu się nie podoba to idź do Inqubatora etc. Ale może akurat tam mnie nie kręci. Chciałbym mieć (zresztą pewnie nie tylko ja) w okolicy klub muzyczny czyt większa dyskoteka do którego będę mógł wpaść nawet co tydzień bo będe wiedział że w ten weekend np w piątek będzie trance w następny np minimale a w jeszcze inny techno a nie ciągle jedno i to samo przeplatane jakimiś cyrkowymi show. Teraz będzie Members Of Piramida na które zamierzam się wybrać(jeśli nic mi nie wyskoczy) bo wiem czego mogę się spodziewać (choć mogę się zdziwić bo w bielsku jednak ta impreza nie była taka jak przewidywałem) tutaj może jednak będzie co innego ;)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 12-10-2010, 07:01    #155

PRoponuje zrobic akcje pisania do Managerki czemu tak sprawa sie ma z tymi piatkami co ? Bede pierwszy ktory wysle maila. Tzn ze pisane jest co innego a grane co innego. I ludzie wprowadzani sa w blad przychodza na swoje ulubione gatunki muzyki a w cale tego nie slysza.. Taki MASS SPAM.

asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 12-10-2010, 10:44    #156

Frog napisa³/a:
. Tzn ze pisane jest co innego a grane co innego.
ale o co chodzi :D co grali zamiast czego :D

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 12-10-2010, 11:07    #157

asik napisa³/a:
ale o co chodzi co grali zamiast czego

Chodzi o to że na stronce z Pomarańczy napisane jest ze w piątki miały być organizowane imprezy w stylu : Hardstyle, Trance, Progressive, Drum'n'base itp. a jest całkiem inaczej, bo graja praktycznie to samo co w soboty ;p :D

Podziêkowali:asik
marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Sk±d: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 12-10-2010, 11:57    #158

Ja byłam raz w pomaranczy i mi sie zbytnio nie podobało...
Klub okey,fajnie zrobiony itd,ale muzycznie..no nie moje klimaty.
dla mnie w ogole tragedia z tym ze jak lozy sie nie zarezerwuje nie ma gdzie usiasc ;/
a jak przykucnelam na schodach bo ile mozna stac,to zaraz albo ochrona albo obsluga z ryjem ze nie mozna siedziec ;/
w ciÄ…gu nocy milion razy leci to samo,takze zbytnio dobrych wrazen nie mam.
Jak będą hardy to będe chodzic,bo teraz klub niczym specjalnie mnie nie przyciąga.

\o/

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-10-2010, 14:30    #159

marciaaa napisa³/a:
Klub okey,fajnie zrobiony itd,ale muzycznie..no nie moje klimaty.
dla mnie w ogole tragedia z tym ze jak lozy sie nie zarezerwuje nie ma gdzie usiasc ;/
a jak przykucnelam na schodach bo ile mozna stac,to zaraz albo ochrona albo obsluga z ryjem ze nie mozna siedziec ;/
w ciÄ…gu nocy milion razy leci to samo,takze zbytnio dobrych wrazen nie mam.

hah to widze ze kolejny klub z cyklu "ten sam co reszta" xD bo wyglad to niewszystko. a ja w krakowie tkaich klubow ,( tak zwanych , bo dla mnie to nie jest klub tylko dyska ;p ale mniejsza z tym. ) mam multum na rynku i w okolicach ...nic ciekawiego bo wszystko to samo/ wystroj tylko sie zmeinia i moze ceny xd ale w Pomaranczy niebylam wiec jej nieoceniam ale po filmikach i relacjach mi wystarczy i na zwykla impreze tam isc, to sobie moge isc u siebie w krk;p

btw co do tych naciaganych imprez wpiatki ze mialy byc to ja bym pisala te maile. bo bez jaj;/ ale w sumie na duzo bym nie liczyla w klubie z takim a nie innym profilem muzycznym.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 12-10-2010, 14:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

Wys³any: 12-10-2010, 15:34    #160

netya, Dobre kluby to na kazimierzu ;) Ale też nie wszystkie.

A co do tego grania gdyby najpierw napisali co innego a potem zmienili na opis jaki jest teraz to niczego bym się nie czepiał ale piszać od początku takie bzdury to mija się z celem. Zaraz też napiszę maila

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20662
Odpowiedzi: 227
Odwiedzin z google: 8936
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: