| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 03-11-2009, 19:14 | #2
|
| Haha, klasyk! Charly Lownoise i Mental Theo - kozaki | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 03-11-2009, 19:20 | #3
|
| Ĺezka sie w oku krÄci... jak kiedyĹ niewiele trzeba byĹo Ĺźeby zrobiÄ zajebisty teledysk... Ĺźadnych dodatkĂłw SCI-FI Ĺźadnych sztucznych ukĹadĂłw tanecznych... po prostu nagrany film "z Ĺźycia". Czysty nieskaĹźony w swojej czystoĹci rave Najlepszy sposĂłb na smÄtne wieczory, jakies stare waĹki Marushy, RMB, czy Charley'a i Theo i od razu sie zmienia nastawienie do Ĺźycia szkoda tylko, Ĺźe teraz juĹź sie tak do rave'Ăłw nikt nie przykĹada. MiĹo tak od czasu do czasu posĹuchaÄ czegoĹ na czym sie wychowywaĹo w mĹodosci | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 03-11-2009, 20:28 | #4
|
| | hasder napisał/a: | Ĺezka sie w oku krÄci... jak kiedyĹ niewiele trzeba byĹo Ĺźeby zrobiÄ zajebisty teledysk... Ĺźadnych dodatkĂłw SCI-FI Ĺźadnych sztucznych ukĹadĂłw tanecznych... po prostu nagrany film "z Ĺźycia". Czysty nieskaĹźony w swojej czystoĹci rave Najlepszy sposĂłb na smÄtne wieczory, jakies stare waĹki Marushy, RMB, czy Charley'a i Theo i od razu sie zmienia nastawienie do Ĺźycia szkoda tylko, Ĺźe teraz juĹź sie tak do rave'Ăłw nikt nie przykĹada. MiĹo tak od czasu do czasu posĹuchaÄ czegoĹ na czym sie wychowywaĹo w mĹodosci | Ĺezka sie w oku krÄci...hasder ja mam tak samo jedne z pierwszych walkow jakie mialem w postaci video i dune hardcore vibes co to byl za szok nie powinno sie zapominac takich walkow a nawet powiem ze powinno sie je grac na imprezach hard .. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 03-11-2009, 21:18 | #5
|
| | GABBERHEADS napisał/a: | | hasder napisał/a: | Ĺezka sie w oku krÄci... jak kiedyĹ niewiele trzeba byĹo Ĺźeby zrobiÄ zajebisty teledysk... Ĺźadnych dodatkĂłw SCI-FI Ĺźadnych sztucznych ukĹadĂłw tanecznych... po prostu nagrany film "z Ĺźycia". Czysty nieskaĹźony w swojej czystoĹci rave Najlepszy sposĂłb na smÄtne wieczory, jakies stare waĹki Marushy, RMB, czy Charley'a i Theo i od razu sie zmienia nastawienie do Ĺźycia szkoda tylko, Ĺźe teraz juĹź sie tak do rave'Ăłw nikt nie przykĹada. MiĹo tak od czasu do czasu posĹuchaÄ czegoĹ na czym sie wychowywaĹo w mĹodosci | Ĺezka sie w oku krÄci...hasder ja mam tak samo jedne z pierwszych walkow jakie mialem w postaci video i dune hardcore vibes co to byl za szok nie powinno sie zapominac takich walkow a nawet powiem ze powinno sie je grac na imprezach hard .. | podpisuje sie rekami i nogami... kocham ten kawalek! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 03-11-2009, 21:20 | #6
|
| | ps - nie wiem czy w tej wersji sprawdzilby sie w klubie ale w wersji ze starsplash-em a pewno.... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 03-11-2009, 21:27 | #7
|
| kawalek znam od Lat i nie podoba mi sie to wogole !!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzień) Piwa: 217 Skąd: Ruda Ĺlonsko  | Wysłany: 03-11-2009, 22:33 | #8
|
| jak do mie to zleksza Ĺrednie , a kawaĹek mi siÄ juĹź kajĹ obioĹ juĹź o uszy | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 04-11-2009, 00:39 | #9
|
| spiewalem sobie to w mlodosci Dune - hardcore vibes od kiedy to siostra mi puscila na planecie fm to tak sie zaczely moje gusta w elektronice siostra teraz tego mega zaluje ale wrocilem do rocka metalu, wiec odetchneĹa | _________________
 | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 04-11-2009, 07:15 | #10
|
| GABBERHEADS, teĹź sie pod tym podpisuje z jednym ale. Powinno to byÄ albo na poczÄ
tku imprezy albo juĹź na sam koniec nad ranem jak juĹź jest praktycznie koniec imprezy... na rozluĹşnienie. OczywiĹcie nie mam nic przeciwko Ĺźeby w Ĺrodku imprezy tez zrobiÄ jakiĹ przerywnik, ale wielu osobom mogĹoby sie to nie spodobaÄ. Co do Dune, to mam nawet kasete oryginalnÄ
gdzieĹ jeszcze chyba w piwnicy to byĹo coĹ... ale waĹek hardcore vibes mi sie obrzydziĹ jak zaczeli go wszedzie przerabiaÄ ... tak samo jak i RMB - Spring. To co najlepsze zostaĹo zapomniane i zastÄ
pione marnymi remixami | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
| |