| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 15-09-2010, 10:25 | #11
|
| | TheHarderStyle napisa³/a: | | Po drugie, uważam że mój kawaÅ‚ek zasÅ‚uguje na release. Za dÅ‚ugo nad nim pracowaÅ‚em. |
0 skromności z Twojej strony hahahaha | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
|
TheHarderStyle Production, DJ.

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 15-09-2010, 13:21 | #12
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | TheHarderStyle napisa³/a: | | uważam że mój kawaÅ‚ek zasÅ‚uguje na release | jakies demo?
|
http://www12.zippyshare.com/v/73649757/file.html
| Brumek napisa³/a: | | TheHarderStyle napisa³/a: | | Po drugie, uważam że mój kawaÅ‚ek zasÅ‚uguje na release. Za dÅ‚ugo nad nim pracowaÅ‚em. |
0 skromności z Twojej strony hahahaha |
Heh, no mam kilka kawałków których nawet nie wysyłam, bo są kompletnym dnem. Ten, akurat MI się podoba:D Poza tym jak jest zainteresowanie i jestem super masta blasta fuck yea itd;] Ch*j, zobaczę.
| noisyboy napisa³/a: | PS a to czy twoja produkcja nadaje siÄ™ na wydawnictwo to już pozostaw osobÄ… które siÄ™ tym zajmujÄ… i sÅ‚uchaczÄ… Kurcze ja już tyle lat bawiÄ™ siÄ™ w tym i nigdy tak nie powiedziaÅ‚em |
Co masz na myśli z tymi latami? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 15-09-2010, 13:49 | #13
|
| | TheHarderStyle napisa³/a: | | Po drugie, uważam że mój kawaÅ‚ek zasÅ‚uguje na release. Za dÅ‚ugo nad nim pracowaÅ‚em. |
Skromny jesteś. To że nad Nim długo pracowałeś nie znaczy, że zasługuje na wydanie w labelu. Tą opinię zostaw specjalistom jak i słuchaczom.
Ja pracuje już kilka miesięcy nad projektami i jakoś nie mówię, że zasługują na wydanie chociaż mam już kilka skończonych projektów. Spokojnie szukam odpowiedniego labelu dla moich produkcji. Nie chce wydać w byle jakim "gównie" byleby moja ksywka pokazała się jak to napisałeś "w sklepach internetowych". Po co Ci to? Wolisz mieć lepszy track w lepszym labelu czy słaby track w gorszym labelu tylko po to, żeby coś wydać? Zastanów się.
Dla mnie bardzo słabe i monotonne.
Pozdro. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | | Ostatnio zmieniony przez Overbizz 15-09-2010, 13:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 15-09-2010, 14:27 | #14
|
| | Overbizz napisa³/a: | | TheHarderStyle napisa³/a: | | Po drugie, uważam że mój kawaÅ‚ek zasÅ‚uguje na release. Za dÅ‚ugo nad nim pracowaÅ‚em. |
Skromny jesteś. To że nad Nim długo pracowałeś nie znaczy, że zasługuje na wydanie w labelu. Tą opinię zostaw specjalistom jak i słuchaczom.
Ja pracuje już kilka miesięcy nad projektami i jakoś nie mówię, że zasługują na wydanie chociaż mam już kilka skończonych projektów. Spokojnie szukam odpowiedniego labelu dla moich produkcji. Nie chce wydać w byle jakim "gównie" byleby moja ksywka pokazała się jak to napisałeś "w sklepach internetowych". Po co Ci to? Wolisz mieć lepszy track w lepszym labelu czy słaby track w gorszym labelu tylko po to, żeby coś wydać? Zastanów się.
Dla mnie bardzo słabe i monotonne.
Pozdro. |
No być może masz rację. Po prostu nigdy jeszcze nic nie wydałem i się przypalam;].
A i dzięki za opinie. Każdą zbieram i oceniam czy ogólnie kawałek się podoba. Jestem skromny cały czas. A przede wszystkim traktuje z wielkim dystansem to co robię.
Zamieściłem demo już wcześniej w oddzielnym temacie także zapraszam do konstruktywnej krytyki. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 15-09-2010, 20:55 | #15
|
| Chodziło mi o staż w produkcji który jest w sumie dosyć pokaźny I kurcze jakoś nigdy nie przyszło mi na myśl że o kurwa taaaa on zasługuje na release. A co do twojego tracka, Scratch, screamy ładne ale ten kick jest tak słaby że szkoda gadać. Niestety ale to co w HS jest najważniejsze czyli mocna stopa u Ciebie jest najsłabsze. Ale ważne że label jest zainteresowany, tylko ustal z nimi wszystko zebyś był z tego zadowolony | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 15-09-2010, 22:10 | #16
|
| | noisyboy napisa³/a: | | A co do twojego tracka, Scratch, screamy Å‚adne ale ten kick jest tak sÅ‚aby że szkoda gadać. |
A to dziwne. Bo dawniej mogłem się bronić kiepskim odsłuchem, ale teraz robiłem mix na KRK i powiem że u mnie nadupca niskim pasmem;]. Może chodzi o attack? Powiedz czego w nim za dużo a czego za mało. Ale to w temacie [ http://hardforum.com.pl/v...p=174018#174018 ] , bo zaraz admin zacznie się sadzić, że offtop
A przy okazji pytanie czysto techniczne: Jak renderować kawaÅ‚ek do wav/mp3, to jaki Depth jest najlepiej ustawić dla najlepszej jakoÅ›ci? 16 , 24 czy 32 bit? | | Ostatnio zmieniony przez TheHarderStyle 16-09-2010, 02:11, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |