1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
GdzieĹ czytaĹem jakieĹ rozwaĹźania kolesia, ktĂłry twierdziĹ okoĹo 2 lata temu, iĹź dubstep bÄdzie nastÄpnÄ modÄ elektronicznÄ no i zajmie miejsce house'u. WydawaĹo mi siÄ, Ĺźe to raczej brednia, gdyĹź dubstep jest dosyÄ mrocznÄ muzyczkÄ , lecz od paru miesiÄcy ogarniam produkcje wĹaĹnie takich kolesi jak Rusko (remixer Gagi itd.) i jestem coraz bardziej skĹonny uwierzyÄ w tÄ tezÄ.
Generalnie dubstep IMO ma potencjaĹ, gdyĹź znam parÄ zajebistych produkcji z takich klimatem, Ĺźe HEJ. Niestety wydaje mi siÄ, Ĺźe to tylko marny odsetek caĹej sceny i ten odsetek coraz bardziej siÄ zmniejsza. Aaa no i niby dobre, ale jak dla mnie w chuj za wolne.
Ten waĹek jak na BS to ĹźaĹosny jak jej wszystkie, a Rusko zrobiĹ house na dobrÄ sprawÄ no i tylko od tej 2:20 jest dubstep no i generalnie nie taki jaki nawet mi siÄ podoba.
GdzieĹ czytaĹem jakieĹ rozwaĹźania kolesia, ktĂłry twierdziĹ okoĹo 2 lata temu, iĹź dubstep bÄdzie nastÄpnÄ modÄ elektronicznÄ no i zajmie miejsce house'u.
ja mam na to innÄ tezÄ bo wszystko zaczÄĹo siÄ od house-u i tak przypomnijcie sobie co byĹo modne w poszczegĂłlnych latach miniemy poczÄ tek ery acid house i jedziemy wiÄc tak poczÄ tki HC trochÄ szybciej niĹź house potem rave-y szybko HC szybciej happy HC jeszcze byĹo szybciej i wszystko byĹo grane w tv okoĹo 1997-98 tempo zaczÄĹo spadaÄ mamy wolniejsze HC happy HC a raczej UK HC teĹź wolniej i przyjemniej potem komercyjne techno ala scooter,i caĹa reszta zajebistych chociaĹź wolniejszych track-Ăłw potem styl zmieniĹ ATB ja mam wkurwa ,bo coraz wolniej jedziemy dalej,modne rytmy zrobiĹ benny benassi i wszyscy poszli w jego Ĺlady global deejays itp. znowu tempo wolniejsze potem zaczÄĹo robiÄ siÄ ponuro gdy na scenÄ tanecznÄ wszedĹy pieĹni typu david guetta cze alex gaudino wszyscy siÄ jarajÄ a ja mam wkurwa bo coraz wolniej i jakby tego byĹo maĹo w tv pojawiĹa siÄ lady gaga i nastaĹa era zjebanego elektro-house-popu wszyscy skaczÄ .........a ja nie ja mam wkurwa .............no i stwierdzenie Ĺźe dubstep bÄdzie modny chyba nikogo nie zaskakuje bo kuuurwa wolniej siÄ nie da co bÄdzie dalej czas pokaĹźe .......oto moje teza na spadajÄ ce BPM-y
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 12-01-2011, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
140 ale chyba na 2 min.....wiem o co ci chodzi machajac gĹowÄ do tempa 4x4 wychodzi 140 tak mniej wiÄcej ale kumasz chyba o co mi chodzi..a i policz se beat do clap-u wychodzi poĹowa 70 bpm
Tempo jest takie same tylko loop perkusyjny jest inaczej uĹoĹźony. Ĺťeby odróşniÄ dubstep od house zrobili jakÄ Ĺ half kick czy coĹ w tym stylu i dlatego wydaje siÄ byÄ wolniej i arytmicznie.
co nie zmienia faktu Ĺźe i tak tempo maleje bo ten wĹaĹnie half kick a raczej clap na 2 tempo powoduje Ĺźe wĹaĹnie wydaje byÄ siÄ coraz to wolniejsze a na dysce do tego waĹka poskaczesz do 02:22 min. a dalej nie bo bÄdzie brakowaÄ ci tego clap-u.........a i nie wrzucejcie mi tu zaroz jak siÄ taĹcuje do dub-u widzioĹech w humorze
refren i jej makijaz mi sie podoba teledysk rowniez spoko i po tych wszystkich przejsciach to az szok ze tak ladnie wyglada.
fragment dubstep`owy nie jest zly dla mnie a dlatego ze ten wokal/refren mi sie poodba, gdyby go niebylo to wogole na nie bym byla . ogolnie utwor spoko.
Ostatnio zmieniony przez netya 23-02-2011, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)