Przesunięty przez: Troi 17-07-2008, 16:39 | |
| Autor | Wiadomość |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 29-06-2008, 17:55 | #171
|
| | Frog napisał/a: | | @ResQ wybiera sie taka linie ktora ma polaczenie do danego miasta bez kombinowania z przesiadkami itp.... A tutaj problemy z CW wynikaja ze oni dopiero teraz wprowadzili w maju bodajrze ta trase do AMSTERU i widac zle poobliczali sobie i musza wycofac rejsy zeby bylo rentowne.... Masa ludzi lata z CW i generalnie tak samo jak w innych liniach czasami zdarza sie COS... Nie uwazam zeby CW bylo jakos wielce gorsze od innych lini patrzac na opinie na necie.... |
wierz mi - dosc czesto latam roznymi liniami - i owszem - kazdemu cos sie zdarzy czasami
jak zalatwialem Vortexa to pierwszy lot zostal przesuniety o 5h do przodu, i ladowanie bylo kolo 2:00 w nocy - wiec raczej taki lot dla DJa odpada ... lot z powrotem zostal wogule odolany - i oba byly w CW - wiec raczej tej firmie juz podziekuje na razie ...
no i nie jest tajemnica ze CW ma ogromne problemy z retownoscia - i sa plany wcielenia jej do LOT-u - bo jako sama linia poprostu nie daje rady ...
owszem lini nie da sie tak wybierac - ale jednak jest duzo lotnisk w PL (najblizsze to Wroclaw, Krakow, Katowice) a jak by sie uprzec to mozna leciec do Eindhoven i z tam tad pociagiem (juz 2 razy tak lecialem i nie ma problemu). | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 29-06-2008, 19:38 | #172
|
| Resq, skoro jestes taki obcykany w podrozowaniu do holandii to trzeba bylo nam powiedziec wczesniej jak Frog kombinowal ostro jakby tu najlepiej i w miare tanio... a nie po fakcie gadasz, ze "mozna bylo tak..." szkoda ze nie pomogles wczesniej | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 29-06-2008, 20:31 | #173
|
| | asik napisał/a: | Resq, skoro jestes taki obcykany w podrozowaniu do holandii to trzeba bylo nam powiedziec wczesniej jak Frog kombinowal ostro jakby tu najlepiej i w miare tanio... a nie po fakcie gadasz, ze "mozna bylo tak..." szkoda ze nie pomogles wczesniej |
ciezko pomagac jak ci 2 razy konto blokuja ...
pozatym - gdzie kombinowal ? zalatwil loty i bylo - teraz sie okazalo ze odwoali wiec mowie ze sa inne opcje jak np. do Eindhoven bo nie musi to byc bezposrednio do AMS, NL to nie Polska gdzie bez jezyka ojczystego sie nic nie zalatwi ;-) i nikt tez nie pytal o rozne firmy, ino mowilem jakie ja mialem przygody z CW - bo jakos Ryanair, Wizzair i Volare lataja bez problemu jak narazie ... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 29-06-2008, 20:40 | #174
|
| | @Asik ten lot co mielismy to byla najlepsza, najprostsza i najtansza opcja.... Kto mogl wiedziec ze odwolaja lot... Teraz orientujemy sie w innych opcjach... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 30-06-2008, 09:26 | #175
|
| 1. te "kombinowal" bylo jak najbardziej w sensie pozytywnym
2. mam nadzieje ze nie odczytales mojej wypowiedzi resq jako wyrzutu
3. mam ostatnio taka kur*ice ze ja pier*ole sry jak kogos wkur*ilam czy cos | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 30-06-2008, 14:45 | #176
|
| | Kule szkoda ze ten lot zostal odwolany ;/ nio ale coz czasem tak bywa... jakos przeboleje te 20h autokarem :-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 30-06-2008, 17:24 | #177
|
| | Malutka napisał/a: | | Kule szkoda ze ten lot zostal odwolany ;/ nio ale coz czasem tak bywa... jakos przeboleje te 20h autokarem :-) |
PrzebolejeMY
ProszÄ paĹstwa mam do sprzedania pakiet wyjazdowy z electrownia.pl za jedyne 300zĹ!!!!!1 Prawie kurde za darmo .
WiÄcej info do mnie na PW lub GG | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 30-06-2008, 18:06 | #178
|
| A wiÄc tak-
wĹaĹnie zarezerwowalam wyjazd "tam" autobusem dla mnie i Darona. oboje jedziemy z Rybnika
aaajjj! cacy
[ Dodano: 2008-07-05, 13:43 ]
UPDATE!
wĹaĹnie czytam oficjalnÄ
stronÄ imprezy, wiÄc dorzucÄ trzy grosze apropo zasad na tegorocznym BLACK
REGULAMIN: palacze majÄ
wydzielone osobne strefy w ktĂłrych mogÄ
paliÄ! droga do tych "smoking free" areas bÄdzie oznakowana nie bÄdzie Ĺźadnej szatni. w zamian bÄdÄ
szafki, ale ich iloĹÄ oczywiĹcie bÄdzie ograniczona pĹacenie za napoje i jedzenie odbywa siÄ poprzez uĹźycie specjalnej karty
to by chyba byĹo na tyle | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 05-07-2008, 14:47 | #179
|
| | asik napisał/a: | | palacze majÄ
paliÄ! droga do tych "smoking free" areas bÄdzie oznakowana |
A ktĂłrzy palacze tytoniowi czy zieloni czy jedni i drudzy? Bo w gruncie rzeczy w NL jest bodajĹźe zakaz palenia tytoniu w miejscach publicznych (niedawno wprowadzony), ale trawe moĹźna jaraÄ wg. starych zasad tyle Ĺźe wymieszane z tytem traktowane jest jak szlug o.O | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 05-07-2008, 14:54 | #180
|
| | Daron37 napisał/a: | | asik napisał/a: | | palacze majÄ
paliÄ! droga do tych "smoking free" areas bÄdzie oznakowana |
A ktĂłrzy palacze tytoniowi czy zieloni czy jedni i drudzy? Bo w gruncie rzeczy w NL jest bodajĹźe zakaz palenia tytoniu w miejscach publicznych (niedawno wprowadzony), ale trawe moĹźna jaraÄ wg. starych zasad tyle Ĺźe wymieszane z tytem traktowane jest jak szlug o.O |
ciekawe pytanie. ale z tego co pisze to raczej ogolnie SMOKING wiec i jedno i drugie | |
| |
 | |
| |