| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 20-04-2012, 11:10 Beat Destroyers @ LSDB Tournament 2012 Round 1 | #1
|
| Nasz set z 1 rundy turnieju LSDB , do 2 niestety się nie dostaliśmy na 7 miejsc nas brakło Dlatego że jesteśmy z PL ? Sami już nie wiemy hehe :d Download More info http://facebook.com/beatdestroyers
Tracklist 01.E-Force - Dreamcatchers 02.B-Front & Digital Punk - Panic Attack (Original Mix) 03.Max Enforcer Ft. The Rush - Fade To Black (Official Black 2010 Anthem) 04.Zany & Nitrouz - Lonely Dark (Original Mix) 05.Vamper - Night 06.Toneshifterz And Bioweapon - Dead Of The Night (Original Mix) 07.Digital Punk - Retribution 08.Toneshifterz - The visitor 09.Dark Pact - Black Death 10.Tartaros - Numb (Original Mix) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 20-04-2012, 11:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 18 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 200 (0,04/dzieñ) Piwa: 84 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 20-04-2012, 14:14 | #2
|
| TL bardzo fajna, technicznie nie wiem jeszcze jak, ale na pewno się nie zawiodę jak przesłucham wieczorem. Ciekaw jestem faktycznie jakie były kryteria wyboru, bo nawet flagę macie szwedzką na LSDB
Edit: technicznie jak dla mnie bajka, jedyne co to przejÅ›cie z Dead Of The Night na nastÄ™pny track o jeden bit za wczeÅ›nie, poza tym nie ma siÄ™ do czego przyczepić. | | Ostatnio zmieniony przez Destino 20-04-2012, 18:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 20-04-2012, 14:42 | #3
|
| I tak wiedzą że jesteśmy Polakami :-)) TL i mix spontaniczny , zresztą jak zawsze Może inni "grali" sety przez tydzień , zastanawiając się nad każdym przejściem | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 20-04-2012, 15:52 | #4
|
| | BD.Lukash napisa³/a: | | Dlatego że jesteÅ›my z PL ? | to dlaczego ja w ostatnim zajalem 3 miejsce? | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 20-04-2012, 16:51 | #5
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | to dlaczego ja w ostatnim zajalem 3 miejsce? | a dlaczego od jakiegoÅ› czasu wszyscy na lsdb siÄ™ Å›miejÄ… z Polaczków którzy plusujÄ… sobie nawzajem sety nie sÅ‚uchajÄ…c nawet ich? kiedyÅ› takiej nagonki nie byÅ‚o:) Tak wiem nie lubieli CiÄ™ i tak ale teraz co siÄ™ dzieje na lsdb to jest jakaÅ› paranoja. WidzÄ™ że teraz moich setów już Polacy tak nie plusujÄ… bo chyba siÄ™ obrazili bo nie odpisujÄ™ na ich spam. Mam na myÅ›li wszystkich mÅ‚odziaków od nas. BÄ…dż co bÄ…dż Maximum nagraÅ‚ w innych klimatach , może jury miaÅ‚a inny gust ZresztÄ… chuj z tym turniejem przeciez to 4fun hehe | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 20-04-2012, 16:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 20-04-2012, 17:06 | #6
|
| | BD.Lukash napisa³/a: | | kiedyÅ› takiej nagonki nie byÅ‚o:) |
Nie? To Ty chyba jeszcze nie nagrywałeś setów i nie byłeś dj'em. Bo takie zjawisko już miało miejsce ho ho temu jak nie dalej, były spiny między polakami, a lesbami i takie tam. (Nie mogę sobie przypomnieć, ale raczej nie możesz tego pamiętać, bo czyt. pierwsze zdanie)
ZresztÄ… przejmowanie siÄ™ jakimÅ› turniejem z lsdb... Ja myÅ›laÅ‚em, że w ogóle już takiego czegoÅ› nie ma, a co do tego, że jesteÅ›cie z PL, nie pamiÄ™tam na jakich zasadach to siÄ™ odbywaÅ‚o, ale czasami nie anonimowo, że nie wiedzÄ… czyj jest czyj set? Ale nie, chyba nie, bo przecież z jakiegoÅ› profilu musiaÅ‚o to zostać wysÅ‚ane. No, ale tak jak pisaÅ‚em, kto by siÄ™ tym przejmowaÅ‚? Mnie już dawno podjarka przeszÅ‚a na wysyÅ‚anie tam setów i żeby ludzie plusowali, jak wrzuce to nie dbam o to czy ludzie mi to komentujÄ… lub oceniÄ…. Kto bÄ™dzie miaÅ‚ ochotÄ™ ten przesÅ‚ucha i oceni, kto nie to nie bÄ™dÄ™ przez to pÅ‚akaÅ‚. | | Ostatnio zmieniony przez maly 20-04-2012, 17:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 20-04-2012, 17:49 | #7
|
| Ja wrzucam tam sety bo jest wszystko co potrzeba :d TL link i ble ble także opcja jest spoko No była spina pamiętam jeszcze za czasów hardstyyle.pl radio jak tam wrzucałem sety to z góry miałem minusa ale teraz to już nawet mnie to wkurwia te plusowanie.Kiedyś wiadomo była podjarka plusami ale teraz to jest nie ważne. Sety nie były anonimowe podpisane:)) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
| |