1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Art of Fighters = Meccano Twins, wiÄc sami sobie to z rmx-wali, fakt lepiej niĹź od oryginaĹu
no i wlasnie nie... jako DJe to tak - to ci sami, jako producenci Meccano Twins maja osobnego goscia od produkcji ;-) Polecam zobaczyc ich filmiki na youtube z studia itd.
Dla mnie jesli ze strony Art Of Fighters (aktualnie Nardelli i Luca) idzie na FB info, ze siadaja razem z Meccano Twins (aktualnie Sendra i Nardelli) do remixu to swoja lape przyklada tutaj tez Sendra, ktory nie jest przeciez w Art Of Fighters i bezsensu byloby wowczas wypuszczanie remixu pod aliasem Meccano Twins. Juz wczesniej ktos stwierdzil, ze AOF=MT a do konca tak nie jest.
Ostatnio zmieniony przez armyofhardcore 19-12-2011, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
No anthem duzo slabszy niz Nirvana... Ale nie najgorzej Oryginal jak i rmx dla mnie w sumie podobnie W niekotrych momentach kawalek przypomina mi wlasnie "Nirvane...",hmm moze to tylko moje wrazenie
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)