1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
track nawet fajny, ale czy naprawdÄ na scenie nie ma kurwa nikogo kto mĂłgĹby zrobiÄ hymn tylko Wild musi napierdalaÄ holenderski i australijski ? no kurwa ileĹź moĹźna... a np. taki Tatanka (chodzi mi o jego solowÄ dziaĹalnoĹÄ) albo Isaac sÄ na scenie lat naĹcie i nigdy nie robili hymnu na duĹźÄ imprezÄ, i ja siÄ pytam: dlaczego ? sÄ sĹabi ? no chyba nie za bardzo bo grajÄ na gĹĂłwnych scenach "masĂłwek"... to moĹźe sÄ maĹo znani ? no teĹź nie bardzo, przez tych kilkanaĹcie lat wszyscy ich zdÄ Ĺźyli poznaÄ... (btw. taki Hard Driver wbija na scenÄ, robi 3 tracki i odrazu propozycjÄ lecÄ , weno mi tam zrĂłb anthem na bassleader'a) WIÄC O CO TU DO KURWY NÄDZY CHODZI ? Ĺźe jeden trzaska 2 hymny na rok a drugiemu nigdy siÄ szansy nie daje ?
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo
Ostatnio zmieniony przez -M- 17-05-2012, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Noo przyznam Ci prawdÄ :) co do HymnĂłw ... wszÄdzie wild, hhz, zatox ,brennan naprawdÄ dziwne to Ĺźe reszta nie dostaje szansy , a moĹźe byĹo by ich stac na naprawdÄ kapitalnÄ produkcjÄ ktĂłra nie jednego by zaskoczyĹa...:)
Melodia w tym hymnie nawet mi sie podoba pasuje do tego Defqona ale 10x bardziej przypada mi do gustu poprzedni hymn od TS a od JDXA akurat dawno nic nie slyszalem nowego i anthem to pamietam ze robil na jakis inny slabszy festival a Wilda to wcisneli pewnie bo robil na edycje w NL to czemu ma nie zrobic w AU w dodatku posiada lekki styl za jakim Q-Dance przepada w hymnach defqonowych od paru lat
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)