Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: acid, bunny, nowy, release

Acid Bunny nowy release
Autor Wiadomo¶æ
ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-03-2010, 00:42    #11

Okropnie długo przyszło czekać na te tracki :D
1- Not Pop Music
Melo mi się nie podoba, nic specjalnego i jakoś średnio pasuje do całej reszty. Kick jakoś nie ma mocy ale to pewnie wina tego że słucham na takich słuchawkach. Osobiście wole reverse bass. Ja generalnie jestem zdania że rev bass daje HS'owi niesamowitego kopa, potężny zastrzyk energii i moc. A taki kick uderzający z basem wg mnie spowalnia kawałek. Dzięki temu HS'owy track na rev basie wydaje się dużo szybszy i energiczniejszy niż w rzeczywistości jest.
Wokal jak dla mnie jest wręcz kapitalny bardzo mi się podoba. Buildy również są na duży plus. Uważam że pianino to już jest za bardzo oklepany motyw, trochę kreatywności panowie producenci. Przecież pianino to nie jedyny instrument na świecie :D
Generalnie track mi siÄ™ podoba ma klimat :)

2- The Pink Bubblegum DJs
Ten track mi się już mniej podoba. Niby tracki są podobne ale ten mi jakoś gorzej podszedł. Chociaż melo ma lepsze. Tu również wokal jest bardzo ciekawy.

Oba tracki mają klimat. Pierwszy ma plusy i drugi też posiada cechy pozytywne w moim subiektywnym odczuciu ale ten pierwszy jednak jest ciut lepszy. :)

Pozdro :piwo:
Ostatnio zmieniony przez ADEN 18-03-2010, 00:43, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-03-2010, 21:50    #12

jest mroczny klimat ale brakuje mi w nich jakiejś mocy, speeda i porządnego jebnięcia :)

[ Movies From Parties ]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 2767
Odpowiedzi: 11
Odwiedzin z google: 439
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: