Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: from, headhunterz, message

A message from Headhunterz
Autor Wiadomo¶æ
DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Do³±czy³: 20 Lut 2010
Piwa: 581
Sk±d: Starachowice

Wys³any: 28-08-2013, 23:59   A message from Headhunterz #1

Mógłbyś ktoś poświęcić chwile czasu i dać to dokładnie na nasz język bo z pisanego anglika to ja średni jestem :hihi: A ciekawi mnie bardzo co ta łysa pała tam wymyśliła by skomrecjalizować Hardstyle już do reszty xD ^^'

Headhunterz napisa³/a:
Ever since I left Scantraxx and continued to walk an unwalked path it has taken a while to get everything into place. Friday, after more than a year since my last release, I'm opening up a new chapter in my career with the release of Colors on Ultra.

I really want to thank all of you who bared with me and it's time for me to show some appreciation. Next month I will be recording a video in LA for the next release and I'm going to invite 2 dedicated fans to come with me and share the experience.

Do you want to join me? Let me know in what way my music has influenced or inspired you. You can write this down in the comments below. Sharing your story is possible until Friday 15.00 (CEST) and I will personally select 10 finalists. The 10 finalists will receive a message and will be announced on Facebook.

Good luck and I’m looking forward to read all of your stories.
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow
Ostatnio zmieniony przez DJ Mike 29-08-2013, 00:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

maly 
aka. m4h

Informacje
Do³±czy³: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 29-08-2013, 00:38    #2

No ogólnie chodzi o to, że w Los Andżeles będzie nagrywał jakieś wideo do następnego relejsu i chce zabrać ze sobą dwóch fanów. Jak chcesz być jednym z nich musisz napisać jak na Ciebie wpłynęła jego muzyka albo do czego Cie zainspirowała. Z komentarzy na fejsie będzie sobie wybierał najciekawsze historie. Wcześniej napisał, że otwiera nowy rozdział w swoim życiu i wydaje Colors w Ultra. :d

Podziêkowali:Piekarz, DJ Mike, Whitestyler
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 29-08-2013, 06:26    #3

do szkoły kurwa angielskiego się uczyć a nie ludzi o tłumaczenie prosisz :D

Podziêkowali:Piekarz, Chaotic Spirit, UbeX, bartusieks
Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012
Piwa: 23
Sk±d: Bytom

Wys³any: 30-08-2013, 00:42    #4

Fajnie by było mu napisać:

"Panie Heady, pamiętam czasy, gdy Twoja muzyka dawała mi siłę, by mierzyć się z problemami dnia codziennego. To od Ciebie zaczęła się moja przygoda z Hardstyle'm. Pamiętam jeszcze, jak pewnego dnia za czasów 6 klasy podstawówki spotkałem się z kuzynem i powiedział, że ma zajebistą muzę. To był Twój Sacrifice. To było u babci w łazience na podłodze, zamknięci razem w jednym pomieszczeniu z Twoją nutą w tle w ten sposób, że mogliśmy się nią spokojnie rozkoszować, podczas gdy impreza u babci szła na całego. Od tego się zaczęło. W kółko słuchanie i jaranie się jednym utworem, bo na początku tylko to miał kuzyn w swojej biblioteczce. To było pierwsze zafascynowanie w ogóle muzyką elektroniczną, bo tak szczerze powiedziawszy od razu Hard'a nie słuchałem. Wtedy słuchaliśmy na zmianę Twojego Sacrifice i pewnej nuty zespołu Justice, bo ten utwór również miał na telefonie, lecz to nie był Hardstyle. Na początku musiałem się oswoić z nowo poznanym rodzajem muzyki. Wpłynął na to też fakt, że bez kuzyna nie potrafiłem sobie przypomnieć twojego aliasu i nazwy twojej zajebistej nuty. Tak się złożyło, że akurat nazwę Justice zapamiętałem, więc już w zaciszu swego domu na YT wczuwałem w klimaty elektroniki. Już nie pamiętam, jak to dokładnie było, ale po pewnym czasie Justice nie wystarczał. Zapragnąłem powrócić do Hardstyle'u, więc zagadałem do kuzyna, żeby przypomniał mi Twój alias i nazwę tamtej zajebistej nuty.

- Headhunter - Sacrifice, czy jakoś tak - odpowiedział.

Wtedy zaczęło się słuchanie już u siebie, w wolnym czasie twojej nuty. Wtedy pierwszy raz zacząłem wystukiwać melodię na palcach nucąc sobie ją w głowie. Pamiętam nawet, jak nie potrafiłem się opanować nawet w szkole, gdy koleżanka kopała mnie pod ławką, żebym przestał już stukać. Ten nawyk został mi do dzisiaj, lecz niestety - to już nie twoje nuty nucę sobie w głowie...
Wtedy jeszcze jako dwunastolatek nie potrafiłem na YT znaleźć innych twoich kawałków, więc wpisałem w wyszukiwarce po prostu Hardstyle. Zacząłem się jarać pewnym utworem "Hardstyle Attack" oraz pewnym mixem 10 minutowym, o którym pamiętam, że leciał w nim Frontliner - Spacer i Nothing Else Matters w wykonaniu Zany'ego.

Taka dawka Hardstyle'u na początek wystarczała. Jednakże kuzyn był chyba bardziej ogarnięty i pokazał pokazał mi w końcu Headhunterz vs. Abject - Scantraxx Rootz.
To dopiero była moc. Te wokale, te dźwięki...O ile dobrze pamiętam, to był mój pierwszy dzwonek Hardstyle'u na telefon...

Potem stałem się bardziej samodzielny. Opierając się na Tobie zagłębiałem się w świat Hardstyle'u. Tłumaczyłem sobie na język polski Scantraxx Rootz oraz resztę. Poznawałem więcej twoich utworów. Patrząc też, z jakimi artystami współpracujesz poznawałem nowych wykonawców. Poznawałem ich utwory, ale zawsze, kiedy widziałem, że autorem jakiejś nuty jest mój poczciwy Headhunterz, to byłem pewny, że to będzie odjazd. Headhunterz to była dobra marka.
Pamiętam, jak już w gimnazjum chwaliłem się przed kumplami, jaki znam zajebisty utwór Hedika, którego oni nie słyszeli.

Czasy się zmieniły. Tak jak pisałem - dzisiaj to już nie twoje nuty nucę sobie w głowie. Dużo się pozmieniało przez te 3 lata. Jestem o wiele bardziej ostrożny, gdy słucham nowych wykonawców. Teraz już nie wiem, kto robi Hardstyle z serca, a kto dla pieniędzy. Wtedy Hardstyle był dla mnie jedynym gatunkiem muzyki do słuchania. Niczego innego nie słuchałem. Byłem pewny, że każdy utwór jest potężny i miażdży cały system, bo jest robiony z serca, przez prawdziwych, poczciwych ludzi.

Dziś już, powiedzmy, dojrzałem i jest we mnie nie mało wątpliwości, kiedy słucham nowego wykonawcy, czy nawet utworu...
Myślę, że niestety jesteś jednym z tych, którzy widzą w moim Hardstyle'u szansę na wzbogacenie swojego portfela, nie duszy. Po tym wszystkim, co przeczytałem i usłyszałem mam wrażenie, że albo się strasznie zmieniłeś, albo tak naprawde byłeś tylko pięknym złudzeniem zabłąkanego 6-klasisty..."

Ciekawe, co by mi odpisał...
That's why I ask you now... to join me..."

Podziêkowali:Kitana
lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 30-08-2013, 00:54    #5

Skoro już tyle napisałeś to chociaż teraz to przetłumacz i wrzuć mu na fb, bo szkoda, żeby się marnowało.
A odpowiedź na Twoje końcowe pytanie to: nic.

Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012
Piwa: 23
Sk±d: Bytom

Wys³any: 30-08-2013, 00:58    #6

Bałem się, że ktoś mnie zacznie namawiać, żebym mu to napisał, ale to jest tak długie, że będzie mi ciężko samemu znaleźć zastępstwa za niektóre słowa na angielski...
That's why I ask you now... to join me..."

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 30-08-2013, 12:39    #7

idz z tym do jakiegos przysieglego tlumacza :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1117
Odpowiedzi: 6
Odwiedzin z google: 62
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: