Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: Brak tagw.

Przesunity przez: Troi
14-10-2007, 13:47
3'cia rocznica - Hardstyle @ Megaklub Katowice 13.10.2007

Bede na tej imprezie
Na 100%
81%
 81%  [ 72 ]
Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery
11%
 11%  [ 10 ]
Za Chiny mnie tam nie bedzie!
6%
 6%  [ 6 ]
Gosowa: 88
Wszystkich Gosw: 88

Autor Wiadomo
HardForum

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: HF

Wysany: 15-10-2007, 08:43    #821

ranyyy obejżałam zdjęcia i suty mi wyjeb**** w kosmos straciłam w mega ryj i to na maxa(ale pocieszam się że nie byłam jedyna :-P

[ Dodano: 2007-10-15, 08:46 ]
mielcu napisa/a:
po obejrzeniu zdjęć napisze tylko tyle - NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-15, 08:43 ]
krakoff napisa/a:
hehe QnaD mojego kumpla to nei pobiles na bank ;] siedzial na tej lozy z lapami w gorze i machal nimi, ale nic do niego przez 90% imrezy nie docieralo ;] zreszta nie wytrzymalem i dalem jego fote do tych z imprezy :-P latwo bedzie poznac o ktorego chodzi ;]
krakoff wiem o ktorego chodzi ale w bezryju moga z nim startnąć wystarczy jak spojrzysz na moje fotki :) ))

Mielcu ty wogóle wygrałeś w konkursie na bezryj roku :mrgreen: i to nie tylko ja ci to powiem te nasze fotki są masakryczne(ale czego można się było spodziewać po takiej imprezie-jedynie mega bani)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 15-10-2007, 09:14    #822

Ja napisze od siebie tylko tyle że było zajebiście!! Jedyny minus imprezy to fakt ze zleciała za szybko ;-) Dzięki wszystkim za mocne wrażenia :P Szczególne pozdro dla : motyylka , Nety'i , ROoZiEgO, miniola , maniaczki + sister , Hardloli i theHsgirl i całej reszty z którą na
''placu before'' degustowaliśmy cytrynówke ;) Było was od chooja i nie będe wymieniał bo o kimś zapomne napewno ;] Do następnego !!!

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Doczy: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Skd: Rotterdam

Wysany: 15-10-2007, 09:31    #823

heheh a tak wogole apropos fotek to na nastepny raz musze porobic sobei z kazdym jak jeszcze jestem w normalnym stanie a pozniej juz unikac aparatu :-P mielcu poki jeszcze pamietam dokladnie wszystko co widzialem to wygladales lepiej od mojego kumpla, ktory po 45 minutach od wejscia stracil kontakt z otoczeniem :-P hehe pozdro melanzownicy

NaDzIeJ 
FUCK THE SYSTEM

Informacje
Doczy: 15 Sie 2007
Piwa: 0
Skd: ŁAGIEWNIKI HS

Wysany: 15-10-2007, 09:42    #824

mmm mnei nawet nei chcieli wpuscic do mega powiedzieli ze mam za fest banie i musialem przeczekac jakies 20min dobrze ze nuskei mnie pilnowal :-D ja pamietam tyle co nic no i ze uslem w banie i hu...wie gdzie zajechalem po 10 bylem w domu a z mega wychodzilem gdzies po 6chyba...haha...

Disiple 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Skd: Katowice

Wysany: 15-10-2007, 10:55    #825

mnie też nie chcieli wpuścić :-P
doczepili się miniaturowej torebki , a raczej zawartości - coś w stylu: ej, mała, ile kilo koki tam masz? :mrgreen:

a w ogóle Elo Wszystkim :mrgreen: :mrgreen:

HardForum

Informacje

Wysany: 15-10-2007, 10:57    #826

Czas wreszcie cos napisac:))
Mysle ze niema sensu polemiziowac nad tym kto mial wieksza banie bo z tego co pamietam to niebylo tam osoby bez konkretnej korby w glowie:):D wiec oby na kazdej imprezie kazdy sie tak bawil:))hehe
Impreza naprawde udana dlamnie najleprza jak dotej pory klimat klubu niesamowity atmosfera nieprzecietna no i ludzie wspaniali...Pozdro dla wszystkich ktorych poznalem:) Co do strefy muzycznej bez zastrzezen ocena ogulna 6^^ a hc pod koniec to calkowicie rozsadzil mi tiktaka:):D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

majka2680 
only hardstyle

Informacje
Doczya: 06 Lip 2007
Skd: Ruda Ĺ?ląska

Wysany: 15-10-2007, 11:44    #827

Hej .Wiec nadeszla i moja kolej.Impreza byla na najwyzszym poziomie.Nie chce pisac o minusach bo bylo ich naprawde malo a poza tym chce tylko pamietac o tym co dobre.Pozdrawiam wszystkich ktorych poznalam.Szczerze to i tak nie pamietam Waszych imion ksyw nickow i tym podobne.Staralam sie jak moglam ale niestety to moja bolaczka hehehe.Nastepnym razem niech kazdy gada ze mna conajmniej 15 min to wtedy moze poradze.Na bank to byla jedna z lepszych imprez na jakich bylam.Nawet sie zdziwilam bo mi nie bylo tak goraco jak na Prophecie.No full wypas a i after byl cycus hehehe.Buzior dla Yoshko Rozie ( Frozie hehe), Maniaczki, Netyi, Lwa i Thomasa :) )

mielcu 
ZIELARSTWO

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 2
Skd: Myslovitz City

Wysany: 15-10-2007, 11:54    #828

roozi dlaczego tak z partyzanta zrobiles taką fote!!!!!!!!! zdjątko nr 43
ja pierdykam co mi i gugowi w tym momencie sie musialo dziac

Q-DiX 
Counter-Strike

Informacje
Doczy: 18 Kwi 2007
Skd: z Mamy :)

Wysany: 15-10-2007, 12:31    #829

No Trzeba by było cos napisac hehe :] IMPREZA JAK NAJBARDZIEJ UDANA !! :D :D HF wymiata :D

HardForum

Informacje

Wysany: 15-10-2007, 15:11    #830

No to ja tylko slowko napisze... No co prawda to prawda, takiego klimatu sie nie spodziewalam :] zaluje tylko, ze przyszlam tak wczesnie i tak wczesnie ogarnelo mnie zmeczenie bo chetnie wytrwalabym do konca. Ale trudy zycia codziennego wygraly i zmyslismy sie juz okolo 2-3 :/ A szkoda bo slyszalam, ze koncowka dala popalic :) No coz, nastepnym razem nie popelnie tego bledu i bede oszczedzac sily caly tydzien. :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 50605
Odpowiedzi: 896
Odwiedzin z google: 8582
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: