Przesuniêty przez: Troi 14-10-2007, 13:47 | |
| Bede na tej imprezie | | Na 100% | | 81% | [ 72 ] | | Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery | | 11% | [ 10 ] | | Za Chiny mnie tam nie bedzie! | | 6% | [ 6 ] | | | G³osowañ: 88 | | Wszystkich G³osów: 88 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 03 Maj 2007 Wiek: 41 Posty: 57 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Mikołów  | Wys³any: 15-08-2007, 13:19 | #71
|
| | ROoZi napisa³/a: | | QnaD napisa³/a: | QueeR.... chodzi mi o ta impreze teraz Rocznica kogos wyjatkowego bo na zwykla impreze Prophet co jest ojcem tego stylu a na rocznice by on sie przydal |
No od tego to już zależ kasa i czy dany dj nie ma zajetego grafiku :-> Organizator pewnie wolał zaprosić dwóch troche mniejsze gwiazdy niż jedna wielka bo wkoĹ?cu to rocznica a jakby miał zaprosić dwóch jakiś kozaków to nie wiem czy by się to opłacało 8-) |
przeczytaj sobie ejden z drugim co wy piszecie i jak sie zastanowicie nad tym tak jak powiniscie polecam podciecie zył lub most ... czy wy nie widizcie co wy piszecie?? czy Vortex nie ejst gwiazdą?? Thilo postać bardzo lubiana wsród przwqdziwych hserów ze względu na jago swietny styl gry... prosze ludize zastanówcie sie czy to tanewno miesce w jakims powiniscie sie znajdowac albo wescie i zanim coś napiszecie przemyscie to 3 razy... | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 15-08-2007, 13:22 | #72
|
| | ROoZi napisa³/a: | No od tego to już zależ kasa i czy dany dj nie ma zajetego grafiku :-> |
no a niestety w ten sam dzien wypada QlubTempo.. | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 15-08-2007, 13:28 | #73
|
| | The Qonker napisa³/a: | | przeczytaj sobie ejden z drugim co wy piszecie i jak sie zastanowicie nad tym tak jak powiniscie polecam podciecie zyÅ‚ lub most ... czy wy nie widizcie co wy piszecie?? czy Vortex nie ejst gwiazdÄ…?? Thilo postać bardzo lubiana wsród przwqdziwych hserów ze wzglÄ™du na jago swietny styl gry... prosze ludize zastanówcie sie czy to tanewno miesce w jakims powiniscie sie znajdowac albo wescie i zanim coÅ› napiszecie przemyscie to 3 razy... |
A czy ja napisłem że nie jest gwiazdą ? Dla mnie Thilo & Vortex to zajebisty wybór bo oni konkretnie grają ...
A co do kasy i grafików dj'i to się moge tylko domyślać bo nie wiem jak to jest tam dokładnie ustawiane ... | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 15-08-2007, 13:44 | #74
|
| ło fuck co ja czytam! odnosze wrazenie, że dla części ludzi tutaj gwiazdami HaS są tylko Ci dj'e, których widać na filmiku z Q2003 gdyby na urodziny zostali zaproszeni JDX, Builder, JTS i Tornadozzer (pewni część i tak nie wie kto to) To wydaje mi sie, że Mega było by za duże... bo to przeciez nie są gwiazdy i są do dupy... Jak sie domyslam wszyscy tutaj są fanami HaS'u, ale dla niektórych Hardstyle to tylko Dana Isaac Technoboy Pavo&Zany...
Poza tym ile można oglądać te same twarze? Od pewnego czasu dochodze do wniosku, że w Hardstyle'u też pojawia vixa z tym, że pod inną postacią, ludzie znają 5 dj'i i to wszystko... a jak jest ktoś inny to mają HS w dupie....
Przepraszam, troszeczke mnie poniosÅ‚o! | | Ostatnio zmieniony przez yoshko 15-08-2007, 14:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 15-08-2007, 14:00 | #75
|
| @ yoshko bo tak właśnie jest niestety Jeśli nie ma na imprezie któregoś Dj'a który grał na Qlimax'sie to już nie jest gwiazdą Tak samo wszyscy chcą Mc to tylko Ruffian ...
W Piramidzie było to widać przecież :mrgreen: Na Deepack'u praktycznie taki ścisk że nieszło sie poruszać na parkiecie a na Mondello już był luzik ... | _________________
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 15-08-2007, 14:04 | #76
|
| | yoshko napisa³/a: | Przepraszam, troszeczke mnie poniosÅ‚o! |
@Yoshko nie masz za co, większość z tego co napisałeś jest calkowita prawdą, tylko tacy weterani poszukują nowości ;-) i bywać na MoH'ach nie zależnie od tego czy twarzyczke znamy miesiąc, rok czy 5 lat, prawda? ;-)
Vortex & Thilo to będzie piękna jazda, poza tym to dwójka, która jak NA RAZIE potwierdzila obecność... także czekamy na więcej... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 15-08-2007, 15:04 | #77
|
| | no wg mnie Yoshko ma w 100% racje.. jakby ludziom powiedziec ze beda "Didżeje z klajmaksa" bo tak ludzie najlepiej rozumuja, to by sie ich nei dalo pomiescic w zadnym klubie bo to przeciez "Qlimex","Climax" czy jak jeszcze kretyni potrafia "szpanowac" ze sluchaja muzyki ciezkiej -,-' no i najlepiej sciany klubu na bialo i rekawiczki dodawane do biletu to klub mamy pelny x/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 15-08-2007, 15:09 | #78
|
| jak juz o "gwiazdach" mowa ... to ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers bo tych panow chcial bym live uslyszec ... bo na koncie maja naprawde gigantyczna ilosc walkow ... ino 3 vinyle wydane + kilka HC solo | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 15-08-2007, 15:12 | #79
|
| | Pumba napisa³/a: | | o ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers |
jaaaaaa kojarzÄ™ :-) i jak mi Aliens od nich nie zagrasz 25.08 to CiÄ™ powiesze na klamce | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 15-08-2007, 15:13 | #80
|
| | Pumba napisa³/a: | jak juz o "gwiazdach" mowa ... to ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers bo tych panow chcial bym live uslyszec ... bo na koncie maja naprawde gigantyczna ilosc walkow ... ino 3 vinyle wydane + kilka HC solo |
Ja Ja Ja też bym ich chciał usłyszeć :mrgreen: Mają pre fajnych wałków np always black ,creatures ... | _________________
| |
 | |
| |