Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesuniêty przez: Troi
14-10-2007, 13:47
3'cia rocznica - Hardstyle @ Megaklub Katowice 13.10.2007

Bede na tej imprezie
Na 100%
81%
 81%  [ 72 ]
Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery
11%
 11%  [ 10 ]
Za Chiny mnie tam nie bedzie!
6%
 6%  [ 6 ]
G³osowañ: 88
Wszystkich G³osów: 88

Autor Wiadomo¶æ
The Qonker 
Qonkerizmo

Informacje
Do³±czy³: 03 Maj 2007
Piwa: 5
Sk±d: Mikołów

Wys³any: 15-08-2007, 13:19    #71

ROoZi napisa³/a:
QnaD napisa³/a:

QueeR.... chodzi mi o ta impreze teraz Rocznica kogos wyjatkowego bo na zwykla impreze Prophet co jest ojcem tego stylu a na rocznice by on sie przydal

No od tego to już zależ kasa i czy dany dj nie ma zajetego grafiku :-> Organizator pewnie wolał zaprosić dwóch troche mniejsze gwiazdy niż jedna wielka bo wkoĹ?cu to rocznica a jakby miał zaprosić dwóch jakiś kozaków to nie wiem czy by się to opłacało 8-)

przeczytaj sobie ejden z drugim co wy piszecie i jak sie zastanowicie nad tym tak jak powiniscie polecam podciecie zył lub most ... czy wy nie widizcie co wy piszecie?? czy Vortex nie ejst gwiazdą?? Thilo postać bardzo lubiana wsród przwqdziwych hserów ze względu na jago swietny styl gry... prosze ludize zastanówcie sie czy to tanewno miesce w jakims powiniscie sie znajdowac albo wescie i zanim coś napiszecie przemyscie to 3 razy...

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 15-08-2007, 13:22    #72

ROoZi napisa³/a:

No od tego to już zależ kasa i czy dany dj nie ma zajetego grafiku :->

no a niestety w ten sam dzien wypada QlubTempo..

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-08-2007, 13:28    #73

The Qonker napisa³/a:
przeczytaj sobie ejden z drugim co wy piszecie i jak sie zastanowicie nad tym tak jak powiniscie polecam podciecie zył lub most ... czy wy nie widizcie co wy piszecie?? czy Vortex nie ejst gwiazdą?? Thilo postać bardzo lubiana wsród przwqdziwych hserów ze względu na jago swietny styl gry... prosze ludize zastanówcie sie czy to tanewno miesce w jakims powiniscie sie znajdowac albo wescie i zanim coś napiszecie przemyscie to 3 razy...

A czy ja napisłem że nie jest gwiazdą ? Dla mnie Thilo & Vortex to zajebisty wybór bo oni konkretnie grają ...

A co do kasy i grafików dj'i to się moge tylko domyślać bo nie wiem jak to jest tam dokładnie ustawiane ...

[ Movies From Parties ]

yoshko 
Infectious

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-08-2007, 13:44    #74

ło fuck co ja czytam! odnosze wrazenie, że dla części ludzi tutaj gwiazdami HaS są tylko Ci dj'e, których widać na filmiku z Q2003 :/ gdyby na urodziny zostali zaproszeni JDX, Builder, JTS i Tornadozzer (pewni część i tak nie wie kto to) To wydaje mi sie, że Mega było by za duże... bo to przeciez nie są gwiazdy i są do dupy... Jak sie domyslam wszyscy tutaj są fanami HaS'u, ale dla niektórych Hardstyle to tylko Dana Isaac Technoboy Pavo&Zany...

Poza tym ile można oglądać te same twarze? Od pewnego czasu dochodze do wniosku, że w Hardstyle'u też pojawia vixa z tym, że pod inną postacią, ludzie znają 5 dj'i i to wszystko... a jak jest ktoś inny to mają HS w dupie....

Przepraszam, troszeczke mnie poniosło!
Ostatnio zmieniony przez yoshko 15-08-2007, 14:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 15-08-2007, 14:00    #75

@ yoshko bo tak właśnie jest niestety :/ Jeśli nie ma na imprezie któregoś Dj'a który grał na Qlimax'sie to już nie jest gwiazdą :/ Tak samo wszyscy chcą Mc to tylko Ruffian ...

W Piramidzie było to widać przecież :mrgreen: Na Deepack'u praktycznie taki ścisk że nieszło sie poruszać na parkiecie a na Mondello już był luzik ...

[ Movies From Parties ]

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 15-08-2007, 14:04    #76

yoshko napisa³/a:

Przepraszam, troszeczke mnie poniosło!

@Yoshko nie masz za co, większość z tego co napisałeś jest calkowita prawdą, tylko tacy weterani poszukują nowości ;-) i bywać na MoH'ach nie zależnie od tego czy twarzyczke znamy miesiąc, rok czy 5 lat, prawda? ;-)

Vortex & Thilo to będzie piękna jazda, poza tym to dwójka, która jak NA RAZIE potwierdzila obecność... także czekamy na więcej...

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-08-2007, 15:04    #77

no wg mnie Yoshko ma w 100% racje.. jakby ludziom powiedziec ze beda "Didżeje z klajmaksa" bo tak ludzie najlepiej rozumuja, to by sie ich nei dalo pomiescic w zadnym klubie bo to przeciez "Qlimex","Climax" czy jak jeszcze kretyni potrafia "szpanowac" ze sluchaja muzyki ciezkiej -,-' no i najlepiej sciany klubu na bialo i rekawiczki dodawane do biletu to klub mamy pelny x/

HardForum

Informacje
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 15-08-2007, 15:09    #78

jak juz o "gwiazdach" mowa ... to ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers :D bo tych panow chcial bym live uslyszec ... bo na koncie maja naprawde gigantyczna ilosc walkow ... ino 3 vinyle wydane + kilka HC solo
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 15-08-2007, 15:12    #79

Pumba napisa³/a:
o ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers

jaaaaaa kojarzÄ™ :-) i jak mi Aliens od nich nie zagrasz 25.08 to CiÄ™ powiesze na klamce xD

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 15-08-2007, 15:13    #80

Pumba napisa³/a:
jak juz o "gwiazdach" mowa ... to ciekawe ile osob kojarzy Noisecontrollers :D bo tych panow chcial bym live uslyszec ... bo na koncie maja naprawde gigantyczna ilosc walkow ... ino 3 vinyle wydane + kilka HC solo

Ja Ja Ja xD też bym ich chciał usłyszeć :mrgreen: Mają pre fajnych wałków np always black ,creatures ...

[ Movies From Parties ]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 50629
Odpowiedzi: 896
Odwiedzin z google: 8582
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: