Przesunięty przez: Troi 03-01-2009, 21:05 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 02-01-2009, 09:30 | #71
|
| zaczne od krotkiego streszczenia a dokladniejszy opis sklece jak sie ogarne bardziej wiec: event wiele mniejszy od pozostalych najbardzije znanych spod znaku Q - podobno na 12000 ludzi ale i tak wydawalo mi sie ze az tylu nie bylo.. ale nie byl to dla mnie zaden minus a wrecz sprawilo to ze byl to chyba najlepszy moj event jak do tej pory =) glowna scena dosc duza choc tak jak pisalem nie ma zadnego porownania do Qlimaxa czy Black'a.. Rabo Lounge to juz jak na holenderskie warunki miniparkiet bez zadnych efektow, laserow itp.. ale muzycznie o wieleee lepsza =) takze co do samej muzyki - Zenith - set imprezy, przepiekny Early i Ĺooooogien na parkiecie najwiekszy =D Pavo - poczatek mial troche slabszy, albo wyszlo to tak blado w porownaniu z Zenithem ktory zszedl chwile wczesniej, ale po pol godziny rozkrecil sie i ponownie piekny, mocny HS Clive King - zamula jak ch**, zadnym kawalkiem nei zatrzymal mnie dluzej na Rabo Lounge Dana - zupelnie zawiodla.. liczylem na HC a tu lipa po calosci.. Luna&Dutch Master - gdyby nie rzucili kilku kawalkow HC na ostatnie kilkanascie minut (:|:|) byliby na minus, ale za te chociaz chwile HC szacunek =] Prophet&Frontliner - dobre kawalki przeplatane wielka nu-lipÄ
, ale ogolnie calkiem dobrze Technoboy - standardowa zamula - i to wszystko co mozna o jego grze napisac Zatox - wogole nie przyjechal :|:| Noisecontrollers - ciezko mi cos napisac o nich bo z Mailem i Raffem dopiero wtedy weszlismy do HMH takze bylo obczajanie wszystkiego i mniej zwracalem uwage na to co grali.. ale szalu nie bylo =D Haze - nawet nie wiem co gral bo bylem na Rabo Lounge Deepack - znowu nie slyszalem wiele ich seta wiec ciezko ocenic Trilok&Chiren - wedle oczekiwan =) mocno i konkretnie HHz - nie slyszalem zbyt wiele jego seta takze nie oceniam Alpha Twins presents Ran-D&B-Front - calego seta nei slyszalem ale przez ten czas kiedy bylem (od polowy mniej wiecej) zagrali bardzo dobrze na razie tyle, reszte dopisze po powrocie do Krakowa =) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
RaaF Ĺźelazna wÄ
troba :D

Informacje Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 68 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: MikoĹĂłw  | Wysłany: 03-01-2009, 13:38 | #72
|
| Ja sie rozpisywac za baradzo ne bede powiem krotko o ja k......a pie.....e nie wiem jak to okreslic no logien z du...y warto bylo jechac zenith mnie zabil pogryzl wyplul i wogole jeszcze chodzic nie umie poprostu <rotfl > | _________________ Jak siÄ bawiÄ to siÄ bawiÄ, Drzwi wyje...Ä okna wstawiÄ
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 04-01-2009, 19:56 | #73
|
| Zatox byl chory z tego co wyczytalam i to nie 1 raz ponoc;/
btw co prawda niby 1 relacja ale czytalam na GHS relacje holendrow itp i jednak wiem teraz na 100% ze Thunderdome to byla trafna decyzja (pod wzgledem muzycznym glownie ale i pod wzgledem efektow, choc tutaj jak widzialam efekty rowniez extra,ale wkoncu nie dla samych efektow sie jezdzi ) tak samo jak Sylwek w Lost z hard wariatami:)
aczkowliek co kto lubi i czekam na reszte relacji:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 08-01-2009, 20:56 | #74
|
| JuĹź wiecie, ze to byl event o wiele mniejszy od pozostaĹych - ale w sumie jak dla mnie to byĹ plus, byĹo tak jakos lepiej mniej osob i w ogole fanie :-) Zajebiaszcze byĹy lasery na duĹźej scenie :-) A cio do muzyki to najbardziej podobal mi siÄ secik Zenitha i Alpha² present Ran-D & B-Fronta. RozczarowaĹam siÄ setem Technoboya, bo zawsze mi siÄ podobalo jak gral, a teraz nic specjalnego ;/ A cio do najgorszych setow to Clive King i Dana - taka zamula, ze masakra ;/ a reszta DJ fanie zagrala :-) GODNY Sylwek ! ale jeden BIG minus brak HC, tzn. ino ostatnie 15 min, ale poleciaĹa "moja nutka" Dj Neophyte vs. Tha Playah - Nr.1, a wiec wtedy byĹam w siĂłdmym niebie Na hale byĹy dwa wejĹcia : jedno normalne, a drugie dla VIP, ale fajne wyszlo jak przyszliĹmy, bo tylko kilka osob byĹo w kolejce i szybko znaleĹşliĹmy siÄ w srodku :-) aa na minus to to, ze wszyscy rzucaja butelki i kubki na parkiet i potem jest brudno mokro blee ;/ zreszta na kaĹźdych eventach tak jest (tzn. na tych cio bylam) uwazam, ze takiego rzucania powinni zabronic ! Ogolnie polecam Aa krĂłciutki pobyt w Amsterdamie jak zwykle udany ! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 09-01-2009, 15:29 | #75
|
| | Malutka napisał/a: | | uwazam, ze takiego rzucania powinni zabronic ! | nie kaĹźdemu chce siÄ kubka trzymaÄ zeby mieÄ o token taniej (kaucja)..ale racja..chlew tam jest nieziemski..u nich to normalne.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 12-01-2009, 20:35 | #76
|
| | Gife napisał/a: | nie kaĹźdemu chce siÄ kubka trzymaÄ zeby mieÄ o token taniej (kaucja)..ale racja..chlew tam jest nieziemski..u nich to normalne.. |
Nie chodzi mi o kaucje, powinny byÄ kosze na smieci (tzn. na te kubki, butelki) i juĹź :-P :-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 13-01-2009, 14:00 | #77
|
| | Malutka napisał/a: | | Gife napisał/a: | nie kaĹźdemu chce siÄ kubka trzymaÄ zeby mieÄ o token taniej (kaucja)..ale racja..chlew tam jest nieziemski..u nich to normalne.. |
Nie chodzi mi o kaucje, powinny byÄ kosze na smieci (tzn. na te kubki, butelki) i juĹź :-P :-) |
Wiara by siÄ pozabijaĹa o nie na parkiecie | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-01-2009, 07:04 | #78
|
| | Gife napisał/a: | Wiara by siÄ pozabijaĹa o nie na parkiecie |
Wiadomo ze nie kosze na srodku parkietow ale przy scianach bylo by gites... Hmm, moze nawet byly , ale ludzie nie wrzucaja jak to na eventach:/ | _________________
  | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 14-01-2009, 09:19 | #79
|
| | Frog napisał/a: | | Gife napisał/a: | Wiara by siÄ pozabijaĹa o nie na parkiecie |
Wiadomo ze nie kosze na srodku parkietow ale przy scianach bylo by gites... Hmm, moze nawet byly , ale ludzie nie wrzucaja jak to na eventach:/ |
ja suzkalem czegos takiego na TD, Q-Base i IQ ... nie ma haha - na serio - nie ma smietnikow na takich eventach | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 14-01-2009, 09:53 | #80
|
| | Resq napisał/a: | | ja suzkalem czegos takiego na TD |
ByĹy na Thunderze, ale by je znaleĹÄ trzeba byĹo sie naapraawde mocno postaraÄ | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |