| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 12:20 | #851
|
| | IvenSiders napisa/a: | Eni milo ze sie podobalo ,Hellboy,kur** ale bydło w tym kiblu bylo.....zero kultury ... shock! pozdrawiam i do nastepnej biby! |
Wiem wlasnie to przykre, a towarzystwo bylo normalne więc to troche dziwne, tak czy siak imprezka bardzo udana 17 stycznia kolejna taki afterowy sylwek | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
|
_-^-_sNeJk_-^-_ Ily KaLi <3 :*

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 02-01-2009, 13:08 | #852
|
| Z naszej strony (mojej i KaLi) wygladalo to tak: Plusy: - Organizacja Hellboya ze zrobil dla nas taka impreze - Driver i Enigmato zagrali ( byli jeszcze w stanie ) moim zdaniem 2 najlepsze sety. - Soku do picia bylo od groma
Minusy: - Brak jakich kolwiek ochroniarzy, albo byli najebani albo wogole sie nie interesowali co sie dzieje widzialem tylko 2 na 10 przypadkow gdzie ochroniarz zainterweniowal a tak przechodzili obok i olewka
- Bydlo w samym tego slowa znaczeniu, przyklad zdjecie ktore pokazuje kibel chcialem je wstawic ale juz jest, rozpierdolone szklanki itp itd, rozjeblo mnie jak koles gadal z laska i nagle rozjebal szklanke o sciane bo mu cos zle powiedziala
- Loze harrd forum, krzesla i stoly z z tyskiego czy z warki ( 3ba sie okreslic ze loza to loza, a lawki to lawki), byly tam takie miejsa kolo sali zaraz i to mi wtgladalo na loze.
- Zimno jak w psiarni tam gdzie byla rez. HF , na parkiecie znow brak klimatyzacji, przez to cala impreze mozna bylo spedzic tylko po srodku, bo za zimno z przodu i w piwnicy zle a na dance flor jeszcze gorzej bo bez tlenu.
- Piwo fest taniutkie 8 zl , drinki z bolsem to bylo woda z sokiem i za to placilem 2x po 16 zl raz lajtowy drink nic czuc gorzola nie bylo, a next time chcialem hardkorowego drina to bylo to to samo co 1h wczesniej.
- klimat przypominal jakby zwykla impreze a nie sylwestra, moze to przez to ze na sztuczne ognie nie patrzelismy i ze niektorzy byli ubrani jak byli, ale co do ubioru nie bede sie wypowiadal bo to jest kwestia gustu
- set hellboya gdzie byl grany HC, nie mialo to ladu ani skladu, takie dup dup dup dup i nic wiecej, czasem nie szlo odroznic kawalka od nastepnego, nie obraz sie ale takie moje zdanie, niewiem jak Resq ale moge sie tylko domyslac ze bylo napewno lepiej, tak ze sorka
Ogolnie to tylko fajnie bylo to ze sylwek w gronie HF (starej paczki, bo nowych jest w 3 dupy i nie znam 70%), tyle od nas, jesli ktos ma zamiar pisac cos w stylu ze nie podobalo ci sie to mogles wyjsc wczesniej albo ze bym wogole nie przychodzil to darujcie sobie takie komentarze, bo to jest tylko moje zdanie, a ja szanuje kazde tutaj i opisuje tylko to jak ja odczulem ta impreze. Na koniec zyczymy wam wszystkiego naj w nowym roku i wogole zeby bylo zajebiscie, Hellboy nie obrazaj sie za mojego komenta ale sa gusty i gusciki ;-) | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 02-01-2009, 13:14 | #853
|
| _-^-_sNeJk_-^-_, hellboy nie grał HC tylko Hardtechno/Schranz i z tąd mogło ci sie nie podobac :d
Ale fakt faktem, organizacyjnie to popisówy nie było. Kto chciał to mógł wejść z palcem w dupie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 02-01-2009, 13:16 | #854
|
| | Daron37 napisa/a: | _-^-_sNeJk_-^-_, hellboy nie grał HC tylko Hardtechno/Schranz i z tąd mogło ci sie nie podobac :d
Ale fakt faktem, organizacyjnie to popisówy nie było. Kto chciał to mógł wejść z palcem w dupie |
no to hellboy szaun nie znom sie :-P | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 13:20 | #855
|
| | _-^-_sNeJk_-^-_ napisa/a: | Z naszej strony (mojej i KaLi) wygladalo to tak: Plusy: - Organizacja Hellboya ze zrobil dla nas taka impreze - Driver i Enigmato zagrali ( byli jeszcze w stanie ) moim zdaniem 2 najlepsze sety. - Soku do picia bylo od groma
Minusy: - Brak jakich kolwiek ochroniarzy, albo byli najebani albo wogole sie nie interesowali co sie dzieje widzialem tylko 2 na 10 przypadkow gdzie ochroniarz zainterweniowal a tak przechodzili obok i olewka
- Bydlo w samym tego slowa znaczeniu, przyklad zdjecie ktore pokazuje kibel chcialem je wstawic ale juz jest, rozpierdolone szklanki itp itd, rozjeblo mnie jak koles gadal z laska i nagle rozjebal szklanke o sciane bo mu cos zle powiedziala
- Loze harrd forum, krzesla i stoly z z tyskiego czy z warki ( 3ba sie okreslic ze loza to loza, a lawki to lawki), byly tam takie miejsa kolo sali zaraz i to mi wtgladalo na loze.
- Zimno jak w psiarni tam gdzie byla rez. HF , na parkiecie znow brak klimatyzacji, przez to cala impreze mozna bylo spedzic tylko po srodku, bo za zimno z przodu i w piwnicy zle a na dance flor jeszcze gorzej bo bez tlenu.
- Piwo fest taniutkie 8 zl , drinki z bolsem to bylo woda z sokiem i za to placilem 2x po 16 zl raz lajtowy drink nic czuc gorzola nie bylo, a next time chcialem hardkorowego drina to bylo to to samo co 1h wczesniej.
- klimat przypominal jakby zwykla impreze a nie sylwestra, moze to przez to ze na sztuczne ognie nie patrzelismy i ze niektorzy byli ubrani jak byli, ale co do ubioru nie bede sie wypowiadal bo to jest kwestia gustu
- set hellboya gdzie byl grany HC, nie mialo to ladu ani skladu, takie dup dup dup dup i nic wiecej, czasem nie szlo odroznic kawalka od nastepnego, nie obraz sie ale takie moje zdanie, niewiem jak Resq ale moge sie tylko domyslac ze bylo napewno lepiej, tak ze sorka
Ogolnie to tylko fajnie bylo to ze sylwek w gronie HF (starej paczki, bo nowych jest w 3 dupy i nie znam 70%), tyle od nas, jesli ktos ma zamiar pisac cos w stylu ze nie podobalo ci sie to mogles wyjsc wczesniej albo ze bym wogole nie przychodzil to darujcie sobie takie komentarze, bo to jest tylko moje zdanie, a ja szanuje kazde tutaj i opisuje tylko to jak ja odczulem ta impreze. Na koniec zyczymy wam wszystkiego naj w nowym roku i wogole zeby bylo zejefajnie, Hellboy nie obrazaj sie za mojego komenta ale sa gusty i gusciki ;-) |
heh troche kolego smieszne nie odrozniasz hard techna schranzu od hardcoru i uwierz mi zgranie 2 piosenek polega na tym ze by nie bylo tzw "konika" jesli tego nie wiesz co to znaczy kon to wyjasnie , niektorzy "pseudo Dj" zgrywaja tzw fadera , że jak sie konczy jeden walek wrzucaja drugi , czyli to nie jest nawet "DJ" bo winamp lepiej zgrywa , a druga sprawa - zgrywanie polega na tym ze wrzucasz drugi track tak by go nie było słychać ma byc wszystko rowno i aby szło caly czas w tym samym tempie i tym bardziej tracki musza byc dobrane tak aby do siebie pasowało , a w moim secie jesli track trwal 5 minut w tym czasie lecialy 2 numery naraz i taka cała godzine , poza tym wiekszosc ludzi nie patrzy na technike a utwór ktory jest znany i fajny dlatego nawet jakby leciał set właczony a stalby ktoś na djejce to by byly komentarze , ze koles swietnie zagrał , mam proźbe do ludzi ktorzy nie maja troche pojecia o muzyce , że by nie bawili sie w krytyków jesli nie znaja styłow muzycznych , i w ogole na czym polega "GRANIE" A PUSZCZANIE MUZYKI bo to jedno a drugie sie różni. druga sprawa kazdy kto byl w lost highway wie jak jest to jest klub a nie dyskoteka.Tyle mam do powiedzenia. Druga sprawa ten "brazylijczyk z dziewczyna" to byli ludzie którzy wpłacali rownież więc nie komentuj , że weszli na lewo , a to że ochrona i wszyscy pili to pili kazdy pił i tyle mam do powiedzenia.
Snejk więc również nieobraź się ale takie jest życie i jak ma byc. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 02-01-2009, 13:30 | #856
|
| | hellboy napisa/a: | heh troche kolego smieszne nie odrozniasz hard techna schranzu od hardcoru |
tu po czesci masz raje ze nie odrozniam hard techna od schranzu bo i tego i tego nie slucham wiec tu masz racje, a co do hardcore umiem rozpoznac w kazdym badz razie brzmialo to calkiem podobnie jak grales schranz czy cos innego a najebales tyle basu ze brzmialo to jak HC a ze sie nie znam wiec napisalem ze to byl HC
| hellboy napisa/a: | przejedz sie na mayday polska czy inne konkretne eventy to sie dowiesz jak sie gra a pozniej komentuj bo jak dla mnie nie masz pojecia o muzyce |
po 1 mayday polska to byl mój 2 powazny event po 2 bylem na Q tam chyba jest dobry przyklad jak graja Dje po 3 jesli mnie nie znasz to mnie nie opisuj, napisalem ze to jest tylko moje zdanie po 4 jesli juz kogos cytujesz to cytuj tylko to o czym chesz napisac a nie caly tekst bo nie wiem do czego odnosil sie twoj koment w moja strone, dotyczylo to tylko jednego z fragmentow czy calego tekstu?
| hellboy napisa/a: | | Druga sprawa ten "brazylijczyk z dziewczyna" to byli ludzie którzy wpłacali rownież więc nie komentuj , że weszli na lewo , a to że ochrona i wszyscy pili to pili kazdy pił i tyle mam do powiedzenia. |
czy ja napisalem gdzies kolwiek ze ktos wchodzil na lewo ?? Czytaj uwaznie , a co do brazylijczyka to nie mam zastrzezen, zaplail wiec niech siedzi dla mnie byl OK
| | rozjeblo mnie jak koles gadal z laska i nagle rozjebal szklanke o sciane bo mu cos zle powiedziala |
ja tylko to napisalem
a co do ochorny, co to za ochrona ktora pije?? przyszli balowac czy pilnowac? wiecej klucic sie nie bede jak juz wyzej pisalem to tylko moje zdanie a ja kazdego zdanie szanuje, a znam z forum przynajmniej 5 osob ktore twierdza podobnie. | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | | Ostatnio zmieniony przez _-^-_sNeJk_-^-_ 02-01-2009, 13:37, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 13:36 | #857
|
| po 1 - Mayday no wlasnie jeśli byłeś to nawet nie powinnes komentować tego co było dobrze a co źle bo powinnes wiedziec jak sie zgrywa po 2 - na qlimaxie jak słuchalem setów , też wielu niezgrywa tracków , wiekszość djow to jest dla "tzw Show" zauwazyłem , ze jak sie kończy track jest mikrofon i kolejny track to nie jest gra ale sa tez rownież osoby które graja a robia mniejsze show , swego czasu jak odbywaly sie 1 edycje Master of Hardstyle w Piramidzie jeżdzilem i wiem jak grali dla mnie fawortyką zawsze była Lady Dana która gra... po 3 - nieznam Cię racja ale jesli nie wiesz jaka muzyka jest grana to moj komentarz jest na miejscu. po 4 - cytuje calosc twojej wypowiedzi.
po 5 - byly też rownież osoby ktore niepasowaly do imprezy ale cóż nie bede kazdego prosil o mmsa ze zdjeciem jak wyglada cz może wejsc czy nie;) | _________________ www.myspace.com/hellboypl | | Ostatnio zmieniony przez hellboy 02-01-2009, 13:44, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 02-01-2009, 13:38 | #858
|
| | hellboy napisa/a: | | na qlimaxie jak słuchalem setów , też wielu niezgrywa tracków. | | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 13:41 | #859
|
| | SchizeQ napisa/a: | | hellboy napisa/a: | | na qlimaxie jak słuchalem setów , też wielu niezgrywa tracków. | |
http://www.youtube.com/watch?v=IcW5wGNmGi4 - przykład od 6:24 sekundy zwalniaja utwor przyspieszaja i pozniej pod koniec wylaczaja ;]
sory ale tak sie nie gra ;] | _________________ www.myspace.com/hellboypl | | Ostatnio zmieniony przez hellboy 02-01-2009, 13:46, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 02-01-2009, 13:44 | #860
|
| | wolalbym ochrone ktora pije ale jest normala niz taka co jest w WW | _________________
 | |
| |
 | |
| |