| |
| Autor | Wiadomo |
sikorro Graficzny chłopiec?

Informacje Doczy: 04 Sie 2008 Posty: 29 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Skawina  | Wysany: 01-01-2009, 12:55 | #801
|
| Co tu dużo pisać... było zajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeee... warto było przyjechać i zobaczyć te hard gęby, no i ofc poznać innych koko jak zawsze niszczył hahaha D impreza na duży+ nie myślałem że będzie aż tak gites ; ) Wiadomo na minusie to ta duchota na parkiecie, ale to standard w LHC xDDD Ze setów chyba najbardziej mi siadł Driver'a, a no i końcóweczka Pumby, chociaż z niej słyszałem tylko małą część :< fajnie było szybciej poskakać przy HC:> dobra nie pisze więcej bo mi się nie chce pozdro dla wszystkich którzy byli i tych co miałem okazję pierwszy raz zobaczyć i poznać pjonaaa | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 01-01-2009, 13:07 | #802
|
| Bylo godnie. Zaczelo sie od godzinego postoju w trzebnicy bo koles wypadl z pociagu i sie znalazl pod pociagiem. inteligent heh. Doszlismy na set Ivansidersa. Set byl dobry. . Nastepnie Driver jak zwykle trzymal swoj poziom, masakryczny poziom(szkoda ze nie zagral jak w A4 <marzy>). Pozniej zyczenia i takie tam. po zyczeniach wlazl Eni. Pierwszy walek addicted to hardstyle a pozniej moj ukochany NUCLEAR . Overbizza set nie slyszalem bo sie integrowalem z HS.PL. A pozniej Jack zaczal od HS i skonczylem HC. Set Hellboya przesiedzialem na dole bo tak bylo chlodno . I na koniec wisienka na torcie. SET RESQ to bylo cudo. Myslalem ze rozwali serducho. I najwiekszy minus duszno na parkiecie . A powrot z Kokiem, wisnia i Koka znajomymi masakra . Koko nie zapomnij słoika na Toxicator .
P.S. Hellboy tu juz wiecej nie pij | _________________
| | Ostatnio zmieniony przez HardForum 01-01-2009, 13:31, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 01-01-2009, 13:18 | #803
|
| | jojo napisa/a: | P.S. Hellboy tu juz wiecej nie pij |
predzej daron niech nie pioje :d bo wygladal przemasakrycznie .. zwloki totalne | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Doczy: 19 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 01-01-2009, 13:19 | #804
|
| | Było zajebiście warto było przyjechac sylwester udany w 100 % a co do Dj ResQ powiem tak czapki z głów piękny set ;-) dzięki za udanego sylwestra ;-) ..... i do następnego ;-) | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Lip 2008 Wiek: 39 Posty: 129 (0,02/dzie) Piwa: 7 Skd: Częstochowa  | Wysany: 01-01-2009, 14:18 | #805
|
| Foty z sylwka odemnie
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 01-01-2009, 14:46 | #807
|
| Ode mnie kilka słów : Właśnie się ubodziłem jestem z masakrowany i to konkretnie impreza była godna organizacji sylwestra , z mojej strony dziękuje wszystkim za przybycie itp bla bla oby rok 2009 był taki jak wczoraj w lhc i rowniez zapraszam 17 stycznia na afterowy sylwester:) Do zobaczenia w lokalu ogolnie ponad 170 osob bylo
nagrywalem sety z imprezki ale niestety cool edit nagrywaal tylko 1:45 nie wiem czemu :-) | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzie) Piwa: 2 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 01-01-2009, 15:30 | #808
|
| łoo jezu! ja dopiero do domu wrociłam xDDD heh.. powiem tak.. podroz do Losta masakryczna! myslalam ze mnie krew zaleje ale to wiadomo czemu... jak juz my przyszli i sie przywitali bla bla bla... myslałam ze sie pobawie troche a tu uj! na parkiecie nie ma czym oddychac... no wiec zaczeło sie... kamikadze!! boze... nie wiem ile tego wypiłam ale zacnie było ;] miło było poznac pare osob ale nie bede wymieniac bo pomine przeca... muzycznie... HSu nie pamietam wiem tylko ze leciało Ride with uz i to wszystko co słyszałam Schranz... no wiadomo nie moje klimaty to sie skitrasiłam na dole no ale ResQ oczywiscie zagrał cudnie! nozki bolały ale i tak kicałam xDDD no a jesli o after chodzi... OOOOOOOŁ MAAAAAAAAAAJ GAAAAAAD!!!!!!!!! ROoZi normalnie jestes debesciak! mozg mi zmiazdzyłes! myslałam ze sie tam poskładam! Szpiegu pod przykrywka listonosza... ludu... trza go było widziec xDDDDDDDDDDD aaaahhahah aha! i jesli komus nie zdazyłam zyczen złozyc albo mi sie zapomło to wszystkiego naj naj naj MISIE KOLOROWE xDDD
[ Dodano: 2009-01-01, 15:43 ] aha zapomniałam dodac... ochrona fail...
[ Dodano: 2009-01-01, 15:43 ] i foty Slabego tez fail | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Maj 2008 Wiek: 36 Posty: 221 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: RŚl Halemba  | Wysany: 01-01-2009, 15:57 | #809
|
| muzycznie bylo cud miód orzeszki oprucz jak zaczeli grać szajs. ResQ to byla godna końcówka dziekuje wszystkim z forum i szcześliwego nowego roku reszty to ja nie bd komentował
celinko hehe nie prowokuj kerionka z zakładami i nosimy taki sam rozmiar spodni | _________________ One Question?? do you like bas???
Hard = Hardtrance Harder = Hardstyle Hardest = Hardcore Run = Terrorcore | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 01-01-2009, 16:16 | #810
|
| to teraz ja generalnie tez niedawno dopiero co wrocilam, ale moze od poczatku podroz w pociagu, śmiechawa byla jak nie wiem, i wszystko bylo dobrze dopoki jakiemus kolesiowi nie zachcialo sie wypadac z pociagu ;/ pozniej zmiana pociagu (w ktorym juz niestety trzeba bylo stac ;/) i w koncu dojechalismy do Krakowa a tu jak na zlosc jedziemy tranwajem i ciach, trzeba bylo z niego wysiasc bo przed nim sie zdupil jakis inny eh ;/ dobrze ze my byli juz blisko losta i nie trza bylo dlugo isc jesli chodzi o imprezke, to moze zaczne od strony towarzyskiej milo bylo Was zobaczyc i wspolnie przywitac nowy rok (jesli z kims nie zlozylam sobie zyczen to najlepszego ! ) Generalnie klimat w naszej piwniczce ... nie da sie tego opisac Ha ! Miniol w koncu sie oswiadczyl przy wszystkich lol Wielkie dzieki dla Rafira za dotrzymywanie towarzystwa Netya, Agacia dzieki za pogaduszki Daron Ty juz lepiej nie pij :D:D Zeby nie dziekowac to kazdemu po kolei juz, powiem krotko : dzieki wszystkim z ktorymi sie bawilam, rozmawialam i w ogole Milo bylo poznac w koncu Kidziora i w sumie jeszcze pare innych osob, ktorych niestety nie bede wymieniac, zeby nie pominac Jesli chodzi o strone muzyczna to HS-u nie bede oceniac, bo nawet nie wiem jak kto zagral bo siedzialam na dole jakos nie mialam ochoty sie bawic Hellboy jakos Twoj set nie bardzo mi podszedl, w sumie poczatek spoko, ale potem to juz jakos nie bardzo ;/ ahaaa i Ty tez nie pij Bracik !! ResQ wiadomo dla mnie set wieczoru szkoda tylko ze tak krotko buuuu
Pozdro dla ekipy afterowej kto byl ten wie i w sumie wielkie dzieki dla Kidziora za przygarniecie nas hahahaha, i gwiazda afteru, a dokladnie drogi na niego ... nie kto inny jak : Rozalinda aka szpieg pod przykrywka listonosza idzie, mowi sam do siebie, po czym jak sie go zapytalam, z kim rozmawiasz ? odpowiada mi ze z zyciem lol :D:D
Troszke sie rozpisalam, ale musicie mi to, jak i fakt ze troche bez sensu ten post jest wybaczyc, poniewaz jeszcze generalnie nic nie spalam i tak jak jakos mnie naszlo
Pozdro i do nastepnej | |
| |
 | |
| |