Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 31122008, club, hardstyle, highway, krakow, lost, new, year

31-12-2008 Hardstyle New Year @ Lost Highway Club , Kraków
Autor Wiadomo
sikorro 
Graficzny chłopiec?

Informacje
Doczy: 04 Sie 2008
Piwa: 0
Skd: Skawina

Wysany: 01-01-2009, 12:55    #801

Co tu dużo pisać... było zajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeee... warto było przyjechać i zobaczyć te hard gęby, no i ofc poznać innych :) koko jak zawsze niszczył hahaha ;DD D impreza na duży+ nie myślałem że będzie aż tak gites ; ) Wiadomo na minusie to ta duchota na parkiecie, ale to standard w LHC xDDD Ze setów chyba najbardziej mi siadł Driver'a, a no i końcóweczka Pumby, chociaż z niej słyszałem tylko małą część :< fajnie było szybciej poskakać przy HC:> dobra nie pisze więcej bo mi się nie chce ;D pozdro dla wszystkich którzy byli i tych co miałem okazję pierwszy raz zobaczyć i poznać :) pjonaaa

HardForum

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: HF

Wysany: 01-01-2009, 13:07    #802

Bylo godnie. Zaczelo sie od godzinego postoju w trzebnicy bo koles wypadl z pociagu i sie znalazl pod pociagiem. inteligent heh. Doszlismy na set Ivansidersa. Set byl dobry. . Nastepnie Driver jak zwykle trzymal swoj poziom, masakryczny poziom(szkoda ze nie zagral jak w A4 :D <marzy>). Pozniej zyczenia i takie tam. po zyczeniach wlazl Eni. Pierwszy walek addicted to hardstyle a pozniej moj ukochany NUCLEAR :D . Overbizza set nie slyszalem bo sie integrowalem z HS.PL. A pozniej Jack zaczal od HS i skonczylem HC. Set Hellboya przesiedzialem na dole bo tak bylo chlodno :D . I na koniec wisienka na torcie. SET RESQ to bylo cudo. Myslalem ze rozwali serducho. I najwiekszy minus duszno na parkiecie :( . A powrot z Kokiem, wisnia i Koka znajomymi masakra :D . Koko nie zapomnij słoika na Toxicator :D .

P.S. Hellboy tu juz wiecej nie pij :D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!
Ostatnio zmieniony przez HardForum 01-01-2009, 13:31, w caoci zmieniany 1 raz  

pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 01-01-2009, 13:18    #803

jojo napisa/a:
P.S. Hellboy tu juz wiecej nie pij :D

predzej daron niech nie pioje :d bo wygladal przemasakrycznie .. zwloki totalne :P

hardstylerz 
music producer

Informacje
Doczy: 19 Pa 2007
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 01-01-2009, 13:19    #804

Było zajebiście warto było przyjechac sylwester udany w 100 % a co do Dj ResQ powiem tak czapki z głów piękny set ;-) dzięki za udanego sylwestra ;-) ..... i do następnego ;-)

slaby 

Informacje
Doczy: 28 Lip 2008
Piwa: 7
Skd: Częstochowa

Wysany: 01-01-2009, 14:18    #805

Foty z sylwka odemnie :)
31-12-2008 Hardstyle New Year @ Lost Highway Club , Krakow

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 01-01-2009, 14:34    #806

Witam HardForum ;-)
Jeszcze w Glowie mam balagan :-P
Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe i raz jeszcze zycze Wszystkim Najlepszego w tym Nowym Roku 2009 !!!

Pozdrawiam Driver ;-)

hellboy 
Schranz

Informacje
Doczy: 02 Sty 2008
Piwa: 17
Skd: PL

Wysany: 01-01-2009, 14:46    #807

Ode mnie kilka słów : Właśnie się ubodziłem jestem z masakrowany i to konkretnie :) impreza była godna organizacji sylwestra , z mojej strony dziękuje wszystkim za przybycie itp bla bla oby rok 2009 był taki jak wczoraj w lhc :) i rowniez zapraszam 17 stycznia na afterowy sylwester:) Do zobaczenia ;) w lokalu ogolnie ponad 170 osob bylo :)

nagrywalem sety z imprezki ale niestety cool edit nagrywaal tylko 1:45 nie wiem czemu :-)

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 2

Wysany: 01-01-2009, 15:30    #808

łoo jezu! ja dopiero do domu wrociłam xDDD
heh.. powiem tak.. podroz do Losta masakryczna! myslalam ze mnie krew zaleje ale to wiadomo czemu... jak juz my przyszli i sie przywitali bla bla bla... myslałam ze sie pobawie troche a tu uj! na parkiecie nie ma czym oddychac... no wiec zaczeło sie...
kamikadze!! boze... nie wiem ile tego wypiłam ale zacnie było ;] miło było poznac pare osob ale nie bede wymieniac bo pomine przeca... ;p
muzycznie... HSu nie pamietam wiem tylko ze leciało Ride with uz i to wszystko co słyszałam xD Schranz... no wiadomo nie moje klimaty to sie skitrasiłam na dole ;D
no ale ResQ oczywiscie zagrał cudnie! nozki bolały ale i tak kicałam xDDD
no a jesli o after chodzi... OOOOOOOŁ MAAAAAAAAAAJ GAAAAAAD!!!!!!!!!
ROoZi normalnie jestes debesciak! mozg mi zmiazdzyłes! myslałam ze sie tam poskładam! Szpiegu pod przykrywka listonosza...
ludu... trza go było widziec xDDDDDDDDDDD aaaahhahah
aha! i jesli komus nie zdazyłam zyczen złozyc albo mi sie zapomło to wszystkiego naj naj naj MISIE KOLOROWE xDDD

[ Dodano: 2009-01-01, 15:43 ]
aha zapomniałam dodac... ochrona fail...

[ Dodano: 2009-01-01, 15:43 ]
i foty Slabego tez fail xD

Kerion 
HC|O|(**,)|O|HS

Informacje
Doczy: 12 Maj 2008
Skd: RŚl Halemba

Wysany: 01-01-2009, 15:57    #809

muzycznie bylo cud miód orzeszki oprucz jak zaczeli grać szajs. ResQ to byla godna końcówka
dziekuje wszystkim z forum i szcześliwego nowego roku
reszty to ja nie bd komentował

celinko hehe nie prowokuj kerionka z zakładami i nosimy taki sam rozmiar spodni

Hard = Hardtrance :ja:
Harder = Hardstyle :dance:
Hardest = Hardcore :sugoi:
Run = Terrorcore :music:

primeczq 

Informacje
Doczya: 31 Gru 2007
Piwa: 86

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 01-01-2009, 16:16    #810

to teraz ja :D
generalnie tez niedawno dopiero co wrocilam, ale moze od poczatku :)
podroz w pociagu, śmiechawa byla jak nie wiem, i wszystko bylo dobrze dopoki jakiemus kolesiowi nie zachcialo sie wypadac z pociagu ;/ :D
pozniej zmiana pociagu (w ktorym juz niestety trzeba bylo stac ;/) i w koncu dojechalismy do Krakowa :D a tu jak na zlosc jedziemy tranwajem i ciach, trzeba bylo z niego wysiasc bo przed nim sie zdupil jakis inny eh ;/ dobrze ze my byli juz blisko losta i nie trza bylo dlugo isc :D
jesli chodzi o imprezke, to moze zaczne od strony towarzyskiej :D milo bylo Was zobaczyc i wspolnie przywitac nowy rok :D (jesli z kims nie zlozylam sobie zyczen to najlepszego ! :D )
Generalnie klimat w naszej piwniczce ... nie da sie tego opisac :D
Ha ! Miniol w koncu sie oswiadczyl przy wszystkich :D lol
Wielkie dzieki dla Rafira za dotrzymywanie towarzystwa :)
Netya, Agacia dzieki za pogaduszki :*
Daron Ty juz lepiej nie pij :D :D:D
Zeby nie dziekowac to kazdemu po kolei juz, powiem krotko : dzieki wszystkim z ktorymi sie bawilam, rozmawialam i w ogole :D
Milo bylo poznac w koncu Kidziora :D i w sumie jeszcze pare innych osob, ktorych niestety nie bede wymieniac, zeby nie pominac :D
Jesli chodzi o strone muzyczna to HS-u nie bede oceniac, bo nawet nie wiem jak kto zagral bo siedzialam na dole :D jakos nie mialam ochoty sie bawic :D
Hellboy jakos Twoj set nie bardzo mi podszedl, w sumie poczatek spoko, ale potem to juz jakos nie bardzo ;/ ahaaa i Ty tez nie pij Bracik !!
ResQ wiadomo :D dla mnie set wieczoru :D szkoda tylko ze tak krotko buuuu :D

Pozdro dla ekipy afterowej :D kto byl ten wie :D i w sumie wielkie dzieki dla Kidziora za przygarniecie nas :D
hahahaha, i gwiazda afteru, a dokladnie drogi na niego ... nie kto inny jak : Rozalinda aka szpieg pod przykrywka listonosza :D
idzie, mowi sam do siebie, po czym jak sie go zapytalam, z kim rozmawiasz ? odpowiada mi ze z zyciem lol :D :D:D

Troszke sie rozpisalam, ale musicie mi to, jak i fakt ze troche bez sensu ten post jest wybaczyc, poniewaz jeszcze generalnie nic nie spalam i tak jak jakos mnie naszlo :D

Pozdro i do nastepnej :*

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 34588
Odpowiedzi: 959
Odwiedzin z google: 10067
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: