Przesuniêty przez: ROoZi 31-07-2011, 23:31 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 14 Maj 2010 Posty: 172 (0,03/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 23-02-2011, 09:41 | #31
|
| | remik09 napisa³/a: | | transhard.pl napisa³/a: | dla mnie tylko ta scena sie liczy a zbÄ™dna główna no ale cóż kazdy ma swój gust i głównym elementem tego eventu jest Hardcore ale osobiscie interesuje mnie HS scena |
to taki żart no nie ?
ja rozumiem lubić tylko hardstyle ale żeby jechać na największy HC wvent w holandii na najmniej trafną do tego typu imprezy scenę? nie ma lepszych imprez na HS ? |
a mam takie pytanie do ciebie kto ci powiedział ze ja tam jade umiesz czytac ze zrozumieniem?? napisałem ze mnie interesuje scena HS a nie ze tam jade a to ze to jest hardcore festiwal to ja wiem boże hehe nic nie mozna sie wypowiedziec | |
| |
 | |
|
lord_maciek gabber maniac

Informacje Do³±czy³: 17 Lis 2007 Wiek: 40 Posty: 198 (0,03/dzieñ) Piwa: 16 Sk±d: Goole UK  | Wys³any: 23-02-2011, 12:34 | #32
|
| | transhard.pl napisa³/a: | | remik09 napisa³/a: | | transhard.pl napisa³/a: | dla mnie tylko ta scena sie liczy a zbÄ™dna główna no ale cóż kazdy ma swój gust i głównym elementem tego eventu jest Hardcore ale osobiscie interesuje mnie HS scena |
to taki żart no nie ?
ja rozumiem lubić tylko hardstyle ale żeby jechać na największy HC wvent w holandii na najmniej trafną do tego typu imprezy scenę? nie ma lepszych imprez na HS ? |
a mam takie pytanie do ciebie kto ci powiedział ze ja tam jade umiesz czytac ze zrozumieniem?? napisałem ze mnie interesuje scena HS a nie ze tam jade a to ze to jest hardcore festiwal to ja wiem boże hehe nic nie mozna sie wypowiedziec |
Tak czy siak scena HS ma zapewne przyciągnąć większą publikę, liczy się kasa, a tak poza tym gorzej nie mogli wpaść z tym HS'em na Dominatorze, może i na Thundera dowala HS'ik | _________________ http://www.lastfm.pl/user/lord_maciek

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 23-02-2011, 18:23 | #33
|
| Również uważam że mogli sobie darować tą scenę HS w zeszłym roku. Tak jak mówił pretor - HARDCORE FESTIVAL to HC FESTIVAL. Chociaż przyznam że jak znów na scenie HS pojawi się w sqadzie CHAIN REACTION a miesiąc wcześniej nie zagra on na Defqonie to pewnie tam się przejdę bo bardzo chciałbym usłyszeć tego osobnika na żywo a całą resztę z HS oleję | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 28-02-2011, 20:42 | #34
|
| | lord_maciek napisa³/a: | | a tak poza tym gorzej nie mogli wpaść z tym HS'em na Dominatorze, może i na Thundera dowala HS'ik |
Jakos na Defqonie jest i HC scena i INDUSTRIAL i wszystko razem dobrze wspolgra i wypada. | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 28-02-2011, 20:57 | #35
|
| | Frog napisa³/a: | | lord_maciek napisa³/a: | | a tak poza tym gorzej nie mogli wpaść z tym HS'em na Dominatorze, może i na Thundera dowala HS'ik |
Jakos na Defqonie jest i HC scena i INDUSTRIAL i wszystko razem dobrze wspolgra i wypada. |
Ale Defqon to nie jest impreza typowo hardstyle'owa, tam jest mieszanka wielu różnych stylów. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 28-02-2011, 21:12 | #36
|
| | No jest Festivalem Muzycznym. No ale co z tego. Roznica miedzy Defqonem a Dominatorem jest tylko taka ze na Defqonie jest wiecej gatunkow muzycznych. A reszta ten sam but. Tym sie rozni ta TYPOWOSC.... Zrezta Defqon to przyklad ktorych jest wiecej. Chodzi mi o to ze sa imprezy zroznymi gatunkami muzycznymi obok siebie i nie robi to nic zlego,a chyba wrecz przeciwnie. Wiec nie wiem co moze komus wadzic scena np HS na Dominatorze.... Nie chce nie ide, mam jeszcze kilka innych scen ktore moge odwiedzic... | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 28-02-2011, 21:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Maj 2010 Posty: 172 (0,03/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 01-03-2011, 19:52 | #37
|
| | Frog napisa³/a: | | No jest Festivalem Muzycznym. No ale co z tego. Roznica miedzy Defqonem a Dominatorem jest tylko taka ze na Defqonie jest wiecej gatunkow muzycznych. A reszta ten sam but. Tym sie rozni ta TYPOWOSC.... Zrezta Defqon to przyklad ktorych jest wiecej. Chodzi mi o to ze sa imprezy zroznymi gatunkami muzycznymi obok siebie i nie robi to nic zlego,a chyba wrecz przeciwnie. Wiec nie wiem co moze komus wadzic scena np HS na Dominatorze.... Nie chce nie ide, mam jeszcze kilka innych scen ktore moge odwiedzic... |
Dokładnie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2009 Posty: 89 (0,01/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: kÄ™ty k. bielska  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 29-03-2011, 16:54 | #39
|
| oooo proszę the hałasy w tle pod koniec trailera to wzięte z utworu Counterfeit - Chasing Payments | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 29-03-2011, 17:14 | #40
|
| Trailer masakryczny | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
| |