Przesunięty przez: Rafir 30-10-2010, 12:24 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 30-10-2010, 13:51 | #61
|
| ehh wiedzialam co trace no trudno, moze innym razem. foty ! | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 30-10-2010, 17:43 | #62
|
| | Fot ni ma niestety. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 30-10-2010, 21:55 | #63
|
| Jestem bardzo ciekawy secika Speed Freak'a, ogĂłlnie jego osoby, jak wypadĹ na waszych oczach? W jakim stylu zagraĹ, swoich track'Ăłw? Jak wiecie bÄ
dĹş nie, jaram siÄ jego produkcjami na potÄgÄ dlatego teĹź jestem bardzo ciekaw. ĹťaĹuje w ch*j, Ĺźe nie byĹo dane mi byÄ. Ale mam nadziejÄ, Ĺźe jeszcze go usĹysze w PL (i oby gdzieĹ znacznie bliĹźej : P) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Cze 2010 Posty: 171 (0,03/dzień) Piwa: 49 Skąd: Pyry  | Wysłany: 30-10-2010, 22:10 | #64
|
| | maly napisał/a: | ĹťaĹuje w ch*j, Ĺźe nie byĹo dane mi byÄ. Ale mam nadziejÄ, Ĺźe jeszcze go usĹysze w PL (i oby gdzieĹ znacznie bliĹźej : P) |
Pewnie miaĹeĹ spore powody by nie mĂłc przyjechaÄ. Ale skoro SF jest Twoim guru muzycznym, to sorry ale muszÄ przyznaÄ, Ĺźe juĹź dwa razy Go opuĹciĹeĹ grajÄ
cego w Polsce. Zawsze moĹźesz zorganizowaÄ bibkÄ z Jego udziaĹem w swoim mieĹcie lub w pobliĹźu.
Impreza mimo, Ĺźe byĹa W PYTÄ pozostawiĹa lekko mĂłwiÄ
c "niesmak finansowego zwrotu" Organizatorom. Nie chodzi mi tu o www.Ĺźal.pl lecz sprowadzajÄ
c kilku artystĂłw z NAJWYĹťSZEJ pĂłĹki do Polski, Organizator liczy, Ĺźe impreza siÄ zwrĂłci. Gdy nie ma odpowiedniej iloĹci ludzi na party wyrastajÄ
koszty i zanim sprowadzi siÄ kolejnych mistrzĂłw z najwyĹźszej ligii, trzeba siÄ GRUBO zastanowiÄ ... co jest rĂłwnoznaczne z tym, Ĺźe takich parties nie jest na pÄczki i trzeba czekaÄ ... czekaÄ ... czekaÄ
SO SUPPORT UNDERGROUND POLISH SCENE !!! DO NOT STAY AT HOME | _________________ ************************* www.discogs.com/user/Defend ************************* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 30-10-2010, 22:16 | #65
|
| | defend, no niestety ale chyba najwiÄcej fanĂłw jest na ĹlÄ
sku wiÄc moĹźe tu sprĂłbujcie coĹ zorganizowaÄ | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 30-10-2010, 22:21 | #66
|
| | ROoZi napisał/a: | | defend, no niestety ale chyba najwiÄcej fanĂłw jest na ĹlÄ
sku wiÄc moĹźe tu sprĂłbujcie coĹ zorganizowaÄ |
Taaaa... ĹlÄ
sk jest super zajebisty w koĹcu i tam sÄ
same hardmadafaki, ktĂłre w 70% lecÄ
na HHz'a czy inne HShit ;]. A z HC'Ăłw ogarniajÄ
tylko mainstreamowcĂłw, takie postacie jak Speed Freak to jest dla nich nieznana osobowoĹÄ Ĺwiata, wiÄc o czym ty mĂłwisz. Poza paroma osobami na forum to i tak maĹo kto by przylazĹ.
Wg. mnie minusem byĹa data i to doĹÄ powaĹźnym. Raz Ĺźe to koniec miesiÄ
ca i hajsu maĹo a dwa przed ĹwiÄtem zmarĹych grobki trzeba czyĹciÄ | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 30-10-2010, 22:22, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | hayer86, maly, tiz |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 30-10-2010, 22:23 | #67
|
| oj niema co spekulowac teraz ale podejrzewam ze gdyby ta impreza odbyla sie na slasku przyszloby o wiele wiecej ludzi,chocby z tego forum , w tym i ja i geenralnie raczej blizej wiekszosci na slask czy to kielce lodz itp niz poznan data odpowiednia w miare przynajmniej dla mnie i podejrzewam ze tez wielu innych osob bo impreza w piatek a nie w sobote,gdzie na drugi dzien swieta praiwe;p . itp. wstep spoko. byloby wiecej narodu na bank. no ale trudno | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 30-10-2010, 22:24, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 30-10-2010, 22:27 | #68
|
| | defend napisał/a: | maly napisaĹ/a:
ĹťaĹuje w ch*j, Ĺźe nie byĹo dane mi byÄ. Ale mam nadziejÄ, Ĺźe jeszcze go usĹysze w PL (i oby gdzieĹ znacznie bliĹźej : P)
Pewnie miaĹeĹ spore powody by nie mĂłc przyjechaÄ. Ale skoro SF jest Twoim guru muzycznym, to sorry ale muszÄ przyznaÄ, Ĺźe juĹź dwa razy Go opuĹciĹeĹ grajÄ
cego w Polsce. Zawsze moĹźesz zorganizowaÄ bibkÄ z Jego udziaĹem w swoim mieĹcie lub w pobliĹźu. |
SpodziewaĹem siÄ tego typu odpowiedzi. Niestety ostatnio mam duĹźe wydatki, kasa przeznaczona na impreze poszĹa siÄ je*aÄ, a jak wiadomo droga itp. kosztuje. PrzyznajÄ, Ĺźe nie wiem kiedy pierwszy raz graĹ w Polsce, ale zapewne wtedy gdy jeszcze siÄ nim nie interesowaĹem, albo gdy nawet nie interesowaĹem siÄ HC i pokrewnymi. ZresztÄ
to nie temat na tego typu offtop'y. ; p | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 30-10-2010, 22:36 | #69
|
| | | Taaaa... ĹlÄ
sk jest super zajebisty w koĹcu i tam sÄ
same hardmadafaki, ktĂłre w 70% lecÄ
na HHz'a czy inne HShit ;]. A z HC'Ăłw ogarniajÄ
tylko mainstreamowcĂłw, takie postacie jak Speed Freak to jest dla nich nieznana osobowoĹÄ Ĺwiata, wiÄc o czym ty mĂłwisz. Poza paroma osobami na forum to i tak maĹo kto by przylazĹ. |
tak tak Daronie ale niestety prawda jest taka Ĺźe wiÄkszoĹci siÄ nie chce ruszaÄ dupy powyĹźej paru kilometrĂłw na imprezÄ i Ĺźal kasy na przejazd a tu by mieli pod nosem i automatycznie kasa na przejazd idzie na bilet i % a mĂłwie Ci Ĺźe z forum by siÄ zebraĹa taka ekipa jak na BEF4 lub wiÄksza | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Cze 2010 Posty: 171 (0,03/dzień) Piwa: 49 Skąd: Pyry  | Wysłany: 31-10-2010, 08:10 | #70
|
| Tyle, Ĺźe na urodzinach HCL byĹo wiÄcej ludzi niĹź na BEF4 a i tak plecy Pzdr | _________________ ************************* www.discogs.com/user/Defend ************************* | |
| |
 | |
| |