Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 29.06.2012, atmosphere, club, edition, hardstyle, of, planet, second, zabrze

Przesunity przez: ROoZi
30-06-2012, 20:17
29.06.2012 - Atmosphere of Hardstyle Second Edition @ Planet Club Zabrze
Autor Wiadomo
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 30-06-2012, 13:18    #141

netya napisa/a:

na 4 godziny chcialo wam sie jechac XDD ale spoko ;p

Netya sporo osób tak późno dopiero przyjechało albo i później..Mi zależało na tej imprezie,chciałem żeby Kamcia zobaczyła w końcu ten klub no i musieliśmy się też wyjątkowo wcześnie zawinąć stamtąd :)
Ale opłacało się przyjechać na te parę godzin i spotkać ze wszystkimi ;)

[ Dodano: 30-06-2012, 13:23 ]
KiniaK napisa/a:
Przeginka troche z cenami za drinki bo nie licząc czerwonego Johnnego który był za 9 to rezta zaczynała sie od 14 zl z tendencja bardzo wzrostową choć wiadomo drink to drink, ale żeby za cole 0,2 - 5 zł? no kurwa mać prosze was ;/

To fakt z cenami na barach trochę przeginają ;> No ale jest to też nowo otwarty klub w Zabrzu no i się cenią.. Dobrze,że chociaż szefostwo na hardy się zgodziło..Miejmy nadzieję,że nie zrezygnują z tego.
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

KiniaK 
Trust me I'm PSYCHO

Informacje
Doczya: 22 Maj 2011
Piwa: 22
Skd: Katowice

Wysany: 30-06-2012, 13:32    #142

netya napisa/a:

Dobrze,że chociaż szefostwo na hardy się zgodziło..Miejmy nadzieję,że nie zrezygnują z tego.

choć może i ostatni raz, bo paranoja jest z ludzmi, jest nagrany fajny klub, milion osób mówi że bedzie, okej. Przychodzi do imprezy zjawia sie maks 50 osób bo ten nie mogł, temu sie nie chciało czy coś, oczywista sprawa że komuś coś może wypaść ale nie 100 osób jednocześnie to raz, a dwa pozniej są wielkie pretensje czemu tak mało hard imprez jest.... ;/
Ostatnio zmieniony przez KiniaK 30-06-2012, 14:57, w caoci zmieniany 2 razy  

West 
whatever, but HARD

Informacje
Doczy: 29 Sty 2012
Piwa: 237
Skd: Kraków

Wysany: 30-06-2012, 14:42    #143

a tam marudy jestescie :P
ja tam dobrze sie bawilem, grane bylo elegancko .
a regain na koncu rozdupcyl dla mnie wszystko :)
kocur impreza i do nastepnego :)

This is your life, don't let it pass you by
Enjoy each moment, before you die

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Doczy: 16 Maj 2011
Piwa: 557

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 30-06-2012, 15:25    #144

Impreza bardzo spoko, choć na ostatnią chwilę dotarłem ztyrany, to hulałem co nieco po parkiecie ;) Regain ładnie się zaprezentował, ale ludzie zaczeli się schodzić dopiero pod koniec jego seta więc parkiet praktycznie pusty. Driver dość fajnie ale przewidywalnie, Enigmato tym razem poniżej moich oczekiwań aczkolwiek Syndrome i Doggystyle jak najbardziej na propsie ;) Łośś dopiero zaspokoił mój muzyczny gust, i hsowo i hcorowo ;) Trzymał tempo, klimat i z tracka na track szedł coraz mocniej. Choć pod koniec na stage był mały spontan jednak zdało to egzamin. Towarzysko jak zawsze na plus, Qonker i jego Jaaa eheeee xD i Regainowe rozkminy w drodze powrotnej xD Miło było znów was widzieć, poskakać wspólnie i byle do następnej ;)

hardstylegirl20 
INDUSTRIAL

Informacje
Doczya: 23 Sie 2010
Piwa: 9
Skd: Zabrze

Wysany: 30-06-2012, 16:20    #145

Impreza okej, muzycznie było max zajebiście :)
dziękuje całemu towarzystwu :)
Ostatnio zmieniony przez hardstylegirl20 30-06-2012, 16:21, w caoci zmieniany 1 raz  

Regain 

Informacje
Doczy: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Skd: Wrocław

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 30-06-2012, 16:56    #146

Jak dla mnie impreza baaardzo udana, nawet jedna z tych lepszych, na których byłem.
Sety wszystkie w sumie okej, set Drivera najbardziej przypadł mi do gustu no i to czego Pawełek potrzebował najbardziej - Hardcore na końcu imprezy. Aaaaaaa, parkiet nagle znowu miał ponad 15 osób więc grubo! :sugoi:

Co do klubu. Ogólnie dobrze, że nie było backstage bo nie było czasu siedzieć i gadać tylko trzeba było latać całą bibę. Światła, lasery też na duży plus, był klimacik.
Ludzie też w porządku tylko na górnej sali było dużo buractwa co dało się odczuć przynajmniej będąc w palarni. Jakiś cwel pociągnął mnie z bara bo nie przytrzymałem mu drzwi xd

Co do frekwencji - mało bo mało ale sążnie jak ja to mawiam. Mnie się udało prawie całą bibę przetańczyć razem z kilkoma innymi ludźmi :D

Nie no, na serio baaardzo mnie się podobało, dobrze będę wspominał i dzięki wszystkim.
Mam nadzieje, że pomimo słabej frekwencji na moim secie, ten i tak się podobał xd
Ostatnio zmieniony przez Regain 30-06-2012, 16:56, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:UbeX
kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Doczya: 25 Cze 2007
Piwa: 129
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 30-06-2012, 16:57    #147

Chemical_girl napisa/a:
kupaaaaaaaaaa

Bardzo inteligentna i wyczerpująca wypowiedź :fp3: :zemdlal:

netya napisa/a:
wolfen88 napisa/a:
W klubie z Kamcią byliśmy ok. 22.

na 4 godziny chcialo wam sie jechac XDD ale spoko ;p

No niestety na tak krótko bo dziś do pracy i uważam podobnie jak Rawness pierwszy i ostatni raz na impreze autem, nastepnym razem kieruje Wolfen i pije cole :klepacz: ;P

Podzikowali:netya
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 30-06-2012, 16:59    #148

A ja jak zawsze musiałem przywalić fail'a i .... zostawić futerał aparatu w klubie ;DD Także na foty trochę poczekacie ;DD

-=UFO=- 

Informacje
Doczy: 19 Pa 2009
Piwa: 223
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 30-06-2012, 17:34    #149

Ja się zjawiłem dość późno nawet nie wiem o której no i od początku byłem nastawiony na NIE!!! bo zabrakło Da Braindropah a to dla jego seta ogarniałem wolna sobotę :/ no ale nie było tak źle nawet troszkę potańczyłem no i tu najciekawsze pierwszy raz na parkiet ruszyłem na małej sali do Agharta :hihi: potem czekałem na hc ;)
No a co do klubu nie mój klimat za bardzo cukierkowo , no i kola w małych piszanka z biedronki za 5 hehe

PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Doczy: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Skd: Wrocław

Wysany: 30-06-2012, 17:39    #150

Klub mnie pozytywnie zaskoczył, nagłośnienie pierwsza klasa (porównując do Mega czy Wiatraka), światełka cały czas obsługiwane w rytm muzyki, elegancko.
Polatałem do wszystkich setów bez wyjątków, najbardziej przypadł mi do gustu set Drivera, spodziewałem się od Eniego trochę lepszych wałków no ale też jakoś się przebujałem. Kocham Łosia za Kickin'Ass ;DD Ogólnie bardzo podobne sety stylowo od Eniego i Protoypes. Wiadomo, set Regaina to mój faworyt, ale nie wypada mi chwalić brata xd

Trochę za długo już było tych HSów i z niecierpliwością czekałem aż wejdzie HC, bo i tak już na parkiecie zostali nieliczni. HC pierwsza klasa, taki spontan najlepiej wychodzi, każdy gra co ma i na co ma ochotę ;DD

Ogólnie ludzi mało, gdyby było chociaż te 80 osób zapisanych z FB na parkiecie... Ale fajnie, że impreza zapowiedziana do 4, kończy się zgodnie z planem, mimo tego, że latało już tylko 5 osób :D

No i super było poznać kilka nowych osób i ogarnąć się z resztą! Mam nadzieję, że mimo słabej frekwencji dalej będą tam biby, może jakaś większa reklama, promocja na innych forach itp. pomoże rozbujać tam Hardy.

Ale będą pojebane zdjęcia... hayer się przyłożył xd
Dzięki UbeX za podwózkę do Katowic.
Pozdro i do następnej!

Everything you hear, is real...

Podzikowali:UbeX
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 7591
Odpowiedzi: 181
Odwiedzin z google: 1557
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: