Przesuniêty przez: Rafir 28-11-2010, 09:26 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 09-09-2010, 23:26 | #51
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | bo oceniacie Event przez pryzmat NU |
A pod kątem czego jak nie muzyki mam oceniać ??
| wolfen88 napisa³/a: | | chociaż wiÄ™ksza poÅ‚owa stÄ…d tam nigdy nie byÅ‚a!! |
Pomijam 'połowę' Ale z tego co patrzałem, to każda osoba, która powiedziała złe słowo o Q była tam ...
| wolfen88 napisa³/a: | | może sÄ… o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL niż Qlimax,ale wolÄ™ tam pojechać i przeżyć to po raz 3 |
Wg mnie nie da rady pojechać na WSZYSTKIE eventy, i nawet jeśli Q by mi pasował, to szkoda by mi było marnować okazji jechania na te właśnie inne, niedocenione, a ograniczać się do jednego jedynego Qlimax.
| wolfen88 napisa³/a: | może sÄ… o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL(...) (...)dalej czekać na jakiÅ› marny pieprzony niewypaÅ‚ w PL |
Tu przeczysz sam sobie. Nie porównuj PL do NL, bo to całkiem inna liga, zarówno finansowo jak i organizacyjnie. | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 10-09-2010, 06:28 | #52
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | może sÄ… o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL niż Qlimax,ale wolÄ™ tam pojechać i przeżyć to po raz 3 niż dalej czekać na jakiÅ› marny pieprzony niewypaÅ‚ w PL typu Brainstorm |
a nie lepiej po prostu wybrać innego eventu w NL? wybór nie ogranicza sie do Qlimax i Polskich imprez
| wolfen88 napisa³/a: | | bo oceniacie Event przez pryzmat NU,chociaż wiÄ™ksza poÅ‚owa stÄ…d tam nigdy nie byÅ‚a |
Byłam i doszłam do wniosku, że jak będę chciała sobie pośpiewać i poklaskać z Sonarem do wybiorę się na festiwal do Sopotu, taniej wyjdzie
| wolfen88 napisa³/a: | | A Ruffian jest zabookowany 27 listopada na Megarave |
brak "see you next year" w zeszłym roku nie dał do myślenia?
| wolfen88 napisa³/a: | | Impreza przereklamowana,ale z pewnoÅ›ciÄ… warto tam pojechać! |
tak. raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzieñ) Piwa: 485 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 10-09-2010, 08:35 | #53
|
| | wolfen88 napisał/a: Impreza przereklamowana,ale z pewnością warto tam pojechać!
tak. raz |
Dokładnie... raz wystarczy Ja w sumie jeszcze nie byłem Trzeba 18+ mieć | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 10-09-2010, 12:14 | #54
|
| | PietraZ napisa³/a: | | Trzeba 18+ mieć |
Na upartego byś wlazł Ja też jeszcze osiemnastu nie mam a na D1 w tym roku byłem | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Kwi 2007 Wiek: 38 Posty: 256 (0,04/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Glasgow  | Wys³any: 10-09-2010, 13:07 | #55
|
| Zdaje sobie sprawe iz sa juz o wiele lepsze imprezy.. Mimo wszystko do Qlimaxa mam wielki sentyment i chcialabym ponownie tam zawitac Byle tylko nie bylo Szoltekow | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 10-09-2010, 16:43 | #56
|
| | | hayer86 napisa³/a: | | wolfen88 napisa³/a: | | bo oceniacie Event przez pryzmat NU |
A pod kątem czego jak nie muzyki mam oceniać ?? |
No bo jak NU,to zaraz najgorsza impreza..A po za muzyką,to mógłbyś pod względem oprawy ocenić,vizualizacji,pirotechniki,zapowiedzi,a także dobrego mocnego nagłośnienia itp...
| wolfen88 napisa³/a: | | chociaż wiÄ™ksza poÅ‚owa stÄ…d tam nigdy nie byÅ‚a!! |
| Pomijam 'połowę' Ale z tego co patrzałem, to każda osoba, która powiedziała złe słowo o Q była tam ... |
No na pewno nie każda Heyer:P
| wolfen88 napisa³/a: | może sÄ… o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL(...) (...)dalej czekać na jakiÅ› marny pieprzony niewypaÅ‚ w PL |
| | Tu przeczysz sam sobie. Nie porównuj PL do NL, bo to całkiem inna liga, zarówno finansowo jak i organizacyjnie. |
Dlatego wolę holenderskie eventy,bo w naszym kraju chyba,a raczej na pewno się takich nie doczekamy nigdy! A teraz w listopadzie tylko Mayday w PL,ale raczej mnie nie przyciąga uwagą:| Miał być Brainstorm w sierpniu,a nie było.Dlatego zdecydowałem się po raz kolejny na Qlimax.Co do innych eventów w NL, to jak najbardziej zaliczyłem w tym roku In-qontrol,i 10 Years of Q-dance,wcześniej Q-base.A więc nie jestem ograniczony tylko do Qlimax! Dobrze z resztą o tym wiesz Hayer;) I oczywiście,że tylko na Qlimax się nie skończy,bo na przyszły rok są kolejne plany,i kolejne eventy zagraniczne...I napisałem już wcześniej,że są lepsze eventy od Qlimax-wiem,bo przeżyłem...Wspomniałeś o organizacji?? No i właśnie za tą organizację holendrów cenię! I dlaczego mam nie porównywać PL do NL?? Ja dobrze wiem,że są o wiele lepsi od nas w organizacji,i dlatego właśnie jadę na Qlimax,a nie będę siedział w tym czasie w Polsce,i krytykował imprezę,bo tam NU leci i inne pierdoły.....Lepsze to niż brak porządnego hard-eventu w naszym kraju...
|
| _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 10-09-2010, 17:54 | #57
|
| | hayer86 napisa³/a: | | Wg mnie nie da rady pojechać na WSZYSTKIE eventy, i nawet jeÅ›li Q by mi pasowaÅ‚, to szkoda by mi byÅ‚o marnować okazji jechania na te wÅ‚aÅ›nie inne, niedocenione, a ograniczać siÄ™ do jednego jedynego Qlimax. |
swiete slowa i tyle w sumie odemnie. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 10-09-2010, 18:06 | #58
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | a nie bÄ™dÄ™ siedziaÅ‚ w tym czasie w Polsce,i krytykowaÅ‚ imprezÄ™ |
ja tam wolę zainwestować w Thunderdome | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 10-09-2010, 18:51 | #59
|
| dobra koniec gadki ... od teraz hc niech sie nie wpierdalaja w imprezy hs a hsowcy w imprezy hardcore ... dziwna moda tu nastała na najeżdżanie na jakiekolwiek imprezy hardstyle i pisanie głupot w temacie ... jakos w imprezach hc nikt nie narzeka a lu jest np żałosny ale i tak zajebista impreza bo hartkoreee zapodająąą ... a porównywanie imprez w hali a open air - fail to samo porównywanie imprezy tylko hardstyle a hardcore - megakurwafail z mojej strony to tyle i będę nagradzał osoby napierdalające na imprezy lub że ktoś czegoś innego słucha niz on | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 11-09-2010, 04:51 | #60
|
| | ROoZi napisa³/a: | | od teraz hc niech sie nie wpierdalaja w imprezy hs a hsowcy w imprezy hardcore ... dziwna moda tu nastaÅ‚a na najeżdżanie na jakiekolwiek imprezy hardstyle i pisanie gÅ‚upot w temacie |
po pierwsze to jest wyrażanie swojej opinii, jest gdzieś napisane, że nie mogę tego robić? po drugie nie jestem "ta od hc" bo słucham zarówno hs jak i hc, do tej pory byłam na trzech Holenderskich eventach hs i na Qlimax najmniej mi się podobało.
[ Komentarz dodany przez: ROoZi: 11-09-2010, 10:08 ] nie oceniam Ciebie tylko atmosfery jaka tu zapanowała impreza HS = cyf i malaria , HC = mniami mniami dupdup, jak to się mówi "szanujmy się nawzajem"
czyli albo ty źle zrozumiaÅ‚es albo ja, ocenialiÅ›my tylko Qlimax, nikt nie powiedziaÅ‚, że imprezy hs sÄ… do dupy, podaÅ‚am tylko przykÅ‚ad, że można tÄ… kasÄ™ wydac np na TD, jakbym napisaÅ‚a, że na Qountdown to byÅ‚oby lepiej? bezsensu | | Ostatnio zmieniony przez ROoZi 11-09-2010, 14:39, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |