Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 27.11.2010, arnhem, gelredome, qlimax

Przesuniêty przez: Rafir
28-11-2010, 09:26
27.11.2010 - Qlimax - Gelredome Arnhem
Autor Wiadomo¶æ
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 09-09-2010, 23:26    #51

wolfen88 napisa³/a:
bo oceniacie Event przez pryzmat NU

A pod kątem czego jak nie muzyki mam oceniać ??

wolfen88 napisa³/a:
chociaż większa połowa stąd tam nigdy nie była!!

Pomijam 'połowę' xd Ale z tego co patrzałem, to każda osoba, która powiedziała złe słowo o Q była tam ...

wolfen88 napisa³/a:
może są o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL niż Qlimax,ale wolę tam pojechać i przeżyć to po raz 3

Wg mnie nie da rady pojechać na WSZYSTKIE eventy, i nawet jeśli Q by mi pasował, to szkoda by mi było marnować okazji jechania na te właśnie inne, niedocenione, a ograniczać się do jednego jedynego Qlimax.

wolfen88 napisa³/a:
może są o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL(...)
(...)dalej czekać na jakiś marny pieprzony niewypał w PL

Tu przeczysz sam sobie. Nie porównuj PL do NL, bo to całkiem inna liga, zarówno finansowo jak i organizacyjnie.

foxy123 

Informacje
Do³±czy³a: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 10-09-2010, 06:28    #52

wolfen88 napisa³/a:
może są o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL niż Qlimax,ale wolę tam pojechać i przeżyć to po raz 3 niż dalej czekać na jakiś marny pieprzony niewypał w PL typu Brainstorm

a nie lepiej po prostu wybrać innego eventu w NL? wybór nie ogranicza sie do Qlimax i Polskich imprez

wolfen88 napisa³/a:
bo oceniacie Event przez pryzmat NU,chociaż większa połowa stąd tam nigdy nie była

Byłam i doszłam do wniosku, że jak będę chciała sobie pośpiewać i poklaskać z Sonarem do wybiorę się na festiwal do Sopotu, taniej wyjdzie :P

wolfen88 napisa³/a:
A Ruffian jest zabookowany 27 listopada na Megarave

brak "see you next year" w zeszłym roku nie dał do myślenia?

wolfen88 napisa³/a:
Impreza przereklamowana,ale z pewnością warto tam pojechać!

tak. raz

PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Do³±czy³: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Sk±d: WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-09-2010, 08:35    #53

wolfen88 napisał/a:
Impreza przereklamowana,ale z pewnością warto tam pojechać!

tak. raz

Dokładnie... raz wystarczy ;D Ja w sumie jeszcze nie byłem ;D Trzeba 18+ mieć ;D

Everything you hear, is real...

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Do³±czy³: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle

Wys³any: 10-09-2010, 12:14    #54

PietraZ napisa³/a:
Trzeba 18+ mieć

Na upartego byś wlazł ;D
Ja też jeszcze osiemnastu nie mam a na D1 w tym roku byłem :]

Mala Czarna 

Informacje
Do³±czy³a: 24 Kwi 2007
Piwa: 2
Sk±d: Glasgow

Wys³any: 10-09-2010, 13:07    #55

Zdaje sobie sprawe iz sa juz o wiele lepsze imprezy.. Mimo wszystko do Qlimaxa mam wielki sentyment i chcialabym ponownie tam zawitac :D Byle tylko nie bylo Szoltekow ^_^

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-09-2010, 16:43    #56

hayer86 napisa³/a:
wolfen88 napisa³/a:
bo oceniacie Event przez pryzmat NU

A pod kątem czego jak nie muzyki mam oceniać ??

No bo jak NU,to zaraz najgorsza impreza..A po za muzyką,to mógłbyś pod względem oprawy ocenić,vizualizacji,pirotechniki,zapowiedzi,a także dobrego mocnego nagłośnienia itp...

wolfen88 napisa³/a:
chociaż większa połowa stąd tam nigdy nie była!!

Pomijam 'połowę' xd Ale z tego co patrzałem, to każda osoba, która powiedziała złe słowo o Q była tam ...

No na pewno nie każda Heyer:P

wolfen88 napisa³/a:
może są o wiele lepsze,i ciekawsze imprezy niedoceniane w NL(...)
(...)dalej czekać na jakiś marny pieprzony niewypał w PL

Tu przeczysz sam sobie. Nie porównuj PL do NL, bo to całkiem inna liga, zarówno finansowo jak i organizacyjnie.

Dlatego wolę holenderskie eventy,bo w naszym kraju chyba,a raczej na pewno się takich nie doczekamy nigdy! A teraz w listopadzie tylko Mayday w PL,ale raczej mnie nie przyciąga uwagą:| Miał być Brainstorm w sierpniu,a nie było.Dlatego zdecydowałem się po raz kolejny na Qlimax.Co do innych eventów w NL, to jak najbardziej zaliczyłem w tym roku In-qontrol,i 10 Years of Q-dance,wcześniej Q-base.A więc nie jestem ograniczony tylko do Qlimax! Dobrze z resztą o tym wiesz Hayer;) I oczywiście,że tylko na Qlimax się nie skończy,bo na przyszły rok są kolejne plany,i kolejne eventy zagraniczne...I napisałem już wcześniej,że są lepsze eventy od Qlimax-wiem,bo przeżyłem...Wspomniałeś o organizacji?? No i właśnie za tą organizację holendrów cenię! I dlaczego mam nie porównywać PL do NL?? Ja dobrze wiem,że są o wiele lepsi od nas w organizacji,i dlatego właśnie jadę na Qlimax,a nie będę siedział w tym czasie w Polsce,i krytykował imprezę,bo tam NU leci i inne pierdoły.....Lepsze to niż brak porządnego hard-eventu w naszym kraju...
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-09-2010, 17:54    #57

hayer86 napisa³/a:
Wg mnie nie da rady pojechać na WSZYSTKIE eventy, i nawet jeśli Q by mi pasował, to szkoda by mi było marnować okazji jechania na te właśnie inne, niedocenione, a ograniczać się do jednego jedynego Qlimax.

swiete slowa i tyle w sumie odemnie. :D

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

foxy123 

Informacje

Wys³any: 10-09-2010, 18:06    #58

wolfen88 napisa³/a:
a nie będę siedział w tym czasie w Polsce,i krytykował imprezę

ja tam wolę zainwestować w Thunderdome :D

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-09-2010, 18:51    #59

dobra koniec gadki ... od teraz hc niech sie nie wpierdalaja w imprezy hs a hsowcy w imprezy hardcore ... dziwna moda tu nastała na najeżdżanie na jakiekolwiek imprezy hardstyle i pisanie głupot w temacie ... jakos w imprezach hc nikt nie narzeka a lu jest np żałosny ale i tak zajebista impreza bo hartkoreee zapodająąą ... a porównywanie imprez w hali a open air - fail to samo porównywanie imprezy tylko hardstyle a hardcore - megakurwafail :puppyeyes: z mojej strony to tyle i będę nagradzał osoby napierdalające na imprezy lub że ktoś czegoś innego słucha niz on :D

[ Movies From Parties ]

foxy123 

Informacje

Wys³any: 11-09-2010, 04:51    #60

ROoZi napisa³/a:
od teraz hc niech sie nie wpierdalaja w imprezy hs a hsowcy w imprezy hardcore ... dziwna moda tu nastała na najeżdżanie na jakiekolwiek imprezy hardstyle i pisanie głupot w temacie

po pierwsze to jest wyrażanie swojej opinii, jest gdzieś napisane, że nie mogę tego robić? po drugie nie jestem "ta od hc" bo słucham zarówno hs jak i hc, do tej pory byłam na trzech Holenderskich eventach hs i na Qlimax najmniej mi się podobało.

[ Komentarz dodany przez: ROoZi: 11-09-2010, 10:08 ]
nie oceniam Ciebie tylko atmosfery jaka tu zapanowała :) impreza HS = cyf i malaria , HC = mniami mniami dupdup, jak to się mówi "szanujmy się nawzajem"

czyli albo ty źle zrozumiałes albo ja, ocenialiśmy tylko Qlimax, nikt nie powiedział, że imprezy hs są do dupy, podałam tylko przykład, że można tą kasę wydac np na TD, jakbym napisała, że na Qountdown to byłoby lepiej? bezsensu
Ostatnio zmieniony przez ROoZi 11-09-2010, 14:39, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20386
Odpowiedzi: 307
Odwiedzin z google: 7531
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: