1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
moze liczy na kupno biletu pod hala co sie zdarza:)
Netya na coĹ takiego bym nie poszedĹ,za duĹźe ryzyko:P
Anthem anthemem,i tak go zaraz zjadÄ z gĂłry na dóŠna forum,jak to tutaj siÄ lubi odbywaÄ heh Zreszta nic nowego Tutaj juĹź macie peĹniejszy trailer a w nim podany Line Up na tegoroczny Qlimax 2010: http://www.youtube.com/wa...1Mo&feature=sub Zapewne ten anthem,i trailer to jakieĹ przecieki,bo na oficjalnej stronce q-dance jeszcze nic siÄ nie ukazaĹo,a na youtube juĹź tak.Z tego co wiem,to jutro ma byÄ juĹź wszystko jasne na q-dance.nl
Froq - Tnt jak najbardziej,bo zapewne zagrajÄ Live,ale cieszÄ siÄ teĹź bardzo z Zatoxa,i z Psyko Punkz! ResztÄ juĹź widziaĹem prawdÄ mĂłwiÄ c;) W sumie Zatoxa teĹź,i wiem,Ĺźe bÄdzie na prawdÄ warto a ostatnio troszku kawaĹkĂłw powydawaĹ;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 29-10-2010, 18:58, w całości zmieniany 3 razy
Hmm w sumie nutka fajna i napewno na imprezie jak dobre naglosnienie bedzie walic to bedzie sie lecialo. Ale tak z anthemow Q to raczej jeden ze slabszych o ile nie najslabszy.... Tak jak by Brenek pozbieral niektore elementy ze starych i cos tam dodal nowego no ale niestety ZA MALO CZEGOS NOWEGO ! Dlatego mniej szalu jak dla mnie.
[ Dodano: 29-10-2010, 18:46 ]
wolfen88 napisał/a:
Netya na coĹ takiego bym nie poszedĹ,za duĹźe ryzyko:P
Moj kumpel juz 2 Qlimaxy tak byl. A kilku innych po razie tez Ale fakt ryzyko jest.
Z LU najbardziej ciesza TNT ! (tego seta chce miec !), Brenek i Dibloki oraz akcent HCowy Evile z Endymionami chociaz mogli wybrac kogos innego no ale chyba wiadomo czemu akurat oni. Ale bez ogolnego jakiegos duzego SZALU.
Ostatnio zmieniony przez Frog 29-10-2010, 18:53, w całości zmieniany 3 razy
podobnie jak hayer86, nie do koĹca wiem, co myĹleÄ o hymnie... Vocal na poczÄ tku fajny, potem podobajÄ mi siÄ te dziwne dĹşwiÄki, ktĂłre faktycznie jakby pochodziĹy z alternatywnej rzeczywistoĹci Dalej wchodzi kick&bass no i zdecydowanie nie rusza z miejsca... Brakuje mi tu powera i mocnego pierd*lniÄcia... Potem moment zwolnienia tempa, znowu dobry vocal, budowanie napiÄcia. ĹťeĹski gĹos mĂłwiÄ cy Qlimax - dla mnie tragedia, przy poprzednim miaĹem ciarki na plecach, teraz nic. Melo takie se, moĹźe byÄ ale szaĹu nie robi.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)