1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Imprezka godna pojawienia siÄ tam ! caĹkiem inny klimat tam panowaĹ , nie Ĺźe gorszy czy lepszy ale jakiĹ taki inny
na scenie early nie byĹam, bo melodii early to lubiÄ posĹuchaÄ do koĹyski, a na imprezce wolÄ mocniej (byĹam tylko minute obczaiÄ co siÄ dziejÄ na tej scenie)
scena main - chwilami o chu*a rozbiÄ a chwilami taki rozpierdol Ĺźe BoĹźe uchowaj chciaĹam usĹyszeÄ DANO - usĹyszaĹam , fajnie zagraĹ , wiadomo Ĺźe lepiej jak gra early ale na main'nie teĹź daĹ stylowo NOSFERATU - zagraĹ cukierkami PROMO - teĹź byĹo fajnie posĹuchaÄ, caĹy set Ĺadnie posklejany najlepsze sety na main'nie to DELTA 9 !!! - cisnÄ Ĺ takimi kawaĹkami Ĺźe za kaĹźdym razem ciary oraz TIEUM... i PARTYRAISER, ktĂłry Ĺadnie na sam koniec swojego seta puĹciĹ kawaĹek Drokza i Catkiller'a i w tym zawrotnym tempie dojebaĹ juĹź do pieca na rĂłwni
scena terror - oczywiĹcie czekaĹam tylko i wyĹÄ cznie na NOISEKICK'a - ktĂłry oczywiĹcie speĹniĹ wszystkie moje marzenia dla tej godziny w ktĂłrej on zagraĹ warto byĹo jechaÄ i gdyby nikt tam nie graĹ, tylko on od tej 1.00-2.00 to i tak bym przyjechaĹa ! w wiÄkszoĹci na tej scenie to byĹ grany mocny industrial i niekiedy tylko moĹźna byĹo usĹyszeÄ speed/terror, ale jak juĹź byĹo to sĹychaÄ to przeeekonkretnie Igoa teĹź caĹkiem git daĹ po bandzie w swoich niebieskich, ĹwiecÄ cych okularach
ogĂłlnie warto byĹo tam byÄ , chwaĹa za rozpierdol dla mojego Terrorysty - - wiadomo za co !
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 29-11-2010, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)