Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 02, 2010, 27, before, crew, dj, entrance, katowice, maspalomas, night, silesia

Przesuniêty przez: Thao
28-02-2010, 02:13
27.02.2010 - Silesia Dj Crew Night Before enTrance @ Maspalomas Katowice
Autor Wiadomo¶æ
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 02-03-2010, 00:56    #91

HcBaby napisa³/a:
Heh na EnTrance mogli by taka MOCNĄ koncowke zrobić, zeby ludzi sie pozbyc

Jasne w zeszłym konczyli Sound Players tech-trancem i paru się podniecało jaka to cieżka końcówka była, a mi się śmiać chciało ... xD

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 05-03-2010, 07:17    #92

W końcu sie do neta dorwałem... no to teraz troche ja pomarudze :D
No to jak już było wspomniane, najlepsza część imprezy... pizza w da grasso, dzięki schiz :) no a potem było już coraz gorzej. Przyszliśmy tam to już szok, ze tyle ludzi, że ledwo nam sie udało jeden stolik zająć. Co do muzyki - z początku szło jeszcze znieść, choć i tak wydaje mi sie, że nikt tak do końca nie zagrał tak jak miało być planowane. Rozwaliło mnie hasło jak przyszedł do mnie Schizeq i powiedział, że grają za mocno i że tak grać nie mogą (a grali w końcu wyczekany trance) no i sie pozbierali i poszli... Hasłem wieczoru było "teraz zagra rezydent , bo przy jego muzyce sie ludzie bawią" i po tym jak Dela ze Schizqiem zeszli to ludzie z jednej loży zebrali sie do domu, za nimi poszło jeszcze kilka osób, zaraz za nimi my i Legolek. Tym sposobem przy "muzyce rezydenta" bawiło sie już chyba tylko połowa ludzi która została jeszcze obstawiam może z pół godzinki, bo już niewiele osób zostało. Tak w ogóle... nie wiedziałem, że wałki Michaela Jacksona to trance - chyba faktycznie jeszcze trzeba do tego dorosnąć... Miejscówka ok podoba mi sie tam, ale właściciel i ta pseudo ochrona to jest masakra :/ ... Swoją drogą gosciu co wdupił chyba z 20 tabsów co robił rozpiździel i demolował djkę powinien być usunięty z imprezy, ale wydaje mi sie, zę ten "ochroniarz" bardziej sie bał tego syneczka niż ten syneczek ochroniarza.
Tym sposobem więcej tam nie wrócę, choćby nie wiem jaka biba by tam była planowana... bo na planach pewnie sie znowu tylko skończy.

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-03-2010, 07:31    #93

hasder napisa³/a:
ten syneczek ochroniarza.
ja z tym gosciem chwile gadalem i tak po przyjacielsku mu powiedzialem ze moga go wyjebac z imprezy i zeby troszke uwazal. Odpowiedzial ze jego nie wyjebia a jak to zrobia to jeden telefon.. :D Dalem mu wolna reke, nawet polecilem ze to dobre rozwiazanie :D

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 05-03-2010, 15:25    #94

Hahaha nie no o tym lokalu już możemy zapomnieć. Przeprosiny od barmanki która wszystko załatwiała dostałem i na tym kończę działalność imprez silesia dj crew w tym lokalu. Niebawem pojawi się nowe info odnośnie kolejnych edycji silesia dj crew w innym już lokalu. ;)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 5203
Odpowiedzi: 93
Odwiedzin z google: 1806
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: