1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
LU taki sraki jakiĹ,nic lepszego sie nie spodziewaĹem ale znĂłw nie ma tragedii, zadziwiĹo mnie Ĺźe nie ma Ĺźadnej wiekszej gwiazdy HC i to moĹźe byÄ najwiekszy minus tej imprezy, bo jeĹli Prophet bedzie miaĹ graÄ HC tak jak to pisaliĹcie wczeĹniej to bedzie to zapewne set ĹÄ czony.
WP... Dajcie spokĂłj. Gdyby oni tam zagrali to byĹby kutas a nie Qlimax... Dla mnie w ich trackach jest jakiĹ taki rozpierdziel. Czasami aĹź uszy bolÄ
melancholia tez jest dobry na defqonie w tym roku niezle zagrali . Jak dla mnnie cone gra lipnie nie wiem czemu ale strasznie nie lubie go juz wolal praktycznie kazdego innego .
A prophet na koncu jak myslicie set miszany czy bez hardcoru?? prophet nie gral jeszcze hardcoru na zadnej wiekszej imprezie na koniec .
[ Dodano: 31-10-2011, 08:55 ]
SchizeQ napisał/a:
siwus9222 napisał/a:
wasted pinguinz wymiataja
jak Ty mowisz ze Coone nic nie pokazaĹ, to co dopiero oni..
siwus9222 napisał/a:
gral jumpa a teraz hs zobaczyl ze na tym mozna kase trzepac
jesli brak podstawowej wiedzy to sie nie odzywamy.
a od psycho mozna by wyminic o wiele wiecej kawalkow zajebistych .
a czy ja probuje sie przegadywac ze ktos ma WIECEJ trackow? Ja Ci tylko udowadniam ze twoje twierdzenie ze Coone zaczal z hsem w tym roku bo leci na hajs, to bzdura.
zauwaĹźyĹem Ĺźe najwiÄcej narzekajÄ Ci ktĂłrzy nie mieli nawet w planach by jechaÄ... ja tam pie*dole... po zeszĹorocznej klapie MUSIELI coĹ zmieniÄ i wiem Ĺźe to bÄdzie udana edycja Line Up jak najbardziej na "+" liczÄ na 2 godzinny set Propheta ktĂłry z racji tego Ĺźe ma w tym roku 25 lecie dziaĹalnoĹci powinien polecieÄ starszymi produkcjami, jakie w tym czasie przeszĹy przez jego rÄce bÄ dĹş przez rÄce osĂłb ktĂłre wypromowaĹ. MyĹlÄ Ĺźe set bÄdzie pewnie podobny do tego z 2008 roku gdzie Zany z Vincem polecieli rĂłwno od HS po HC. BTW dzieĹ wczeĹniej gra w energy, ale jestem pewien Ĺźe to czym poleci w Przytkowicach to bÄdzie cukiernia w porĂłwnaniu z tym co usĹyszymy w Gelredome. JeĹli chodzi o Zanego... jakiĹ czas temu jakbym widziaĹ, Ĺźe zagra z Pitcherem to byĹbym pewny dobrego grania, ale po pĹycie jakÄ wydaĹ ten drugi i po ostatnim remixie Zanego (jakiegoĹ tam waĹka kawowego Bruno Marsa ) obawiam siÄ o ten wystÄp...ale Zany to Zany mam nadziejÄ poleci trochÄ waĹkĂłw early JeĹli spartolÄ po raz kolejny to wiÄcej nie jadÄ, najwaĹźniejsze jest jednak to Ĺźe ekipa napewno dopisze i z takim line upem czy z innym dobrze bÄdzie
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)