Przesunięty przez: ROoZi 27-10-2012, 23:16 | |
| Autor | Wiadomość |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzień) Piwa: 557 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-10-2012, 13:48 | #172
|
| Atmosfera i muzyka- imho impreza roku. Backstage aka. Strefa latajÄ
cych wiader Sety bardzo dobre kaĹźdy zagraĹ coĹ ciekawego, Xorcist i Gregor caĹkiem fajnie pocisneli pod publikÄ, Driver zaserwowaĹ ciekawÄ
godzinÄ wspomnieĹ, Kayema nie ogarnÄ
Ĺem bo lataĹem tu i tam, ale oldskool byĹo Set imprezy ENIGMATO I DIGITAL ABUSE!! tracki Przemka, do tego Syndrome i Still here, aĹź mi nogi wyginaĹo XD Skaj fajnie podtrzymaĹ klimat, Outworld tym razem Ĺrednio no ale wiadomo siĹa wyĹźsza, wychodziĹem z klubu w momencie jak grali TGA- hardcore italia. Mam nadzieje Ĺźe dalej byĹo tylko lepiej. Tekst imprezy - Driver co oni kurwa grajÄ
? - Niewiem, pytaj tego ciula na taborecie co sobie zaĹźyczyĹ... Towarzystwo dopisaĹo, miĹo byĹo znowu was zobaczyÄ i poĹwirowaÄ | | Ostatnio zmieniony przez UbeX 27-10-2012, 13:51, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 27-10-2012, 13:54 | #173
|
| | ResQ napisał/a: | niestety to nie byla nasza decyzja by grac HS na poczatek, mielismy grac caly set HC a jak wchodzilem to od Arasa uslyszalem ze mamy grac 30min HS zeby "ludzie nie pouciekali" no i musielismy kombinowac a pozniej plyta sie zaciela i juz huj odechcialo sie wszystkiego... |
co za bezmozgi z tych ludzi. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 27-10-2012, 13:56 | #174
|
| | To jest wĹaĹnie caĹe Energy. Ja wy mĂłwicie Ĺźe energy nie naciska na dja co ma braÄ hahaha | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | vulcan, wolfen88 |
Informacje Dołączył: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzień) Piwa: 153 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 27-10-2012, 14:00 | #175
|
| ByĹem krĂłtko wiÄc krĂłtko powiem. Set Drivera bardzo dobry, Gregor P vs. Xorcist sĹyszaĹem jedynie koĹcĂłwkÄ ich seta ale za to zrobili godnÄ
podstawkÄ pod wystÄp solenizanta. No i kayem - mocno, kilka kawaĹkĂłw mi nie podeszĹo ale ogĂłlnie na plus ĹźaĹujÄ jedynie Ĺźe nie mogĹem zostaÄ dĹuĹźej bo widzÄ Ĺźe eni i DA zrobili Ĺadny kocioĹ... OgĂłlnym zaskoczeniem byĹa spora frekwencja, leciaĹy same kosy praktycznie i aĹź dziwne, Ĺźe parkiet nie opustoszaĹ
PS: miejsce przy wejĹciu tzw "skrzyĹźowanie" jest chyba opÄtane agresjÄ
bo wchodzÄ
c do klubu i wychodzÄ
c za kaĹźdym razem ktoĹ siÄ napierdalaĹ | _________________ Early hardstyle is my style !!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 27-10-2012, 14:06 | #176
|
| aaa bym zapomnial Ĺosiu jebac hardy jak tam przed derbami haha | |
| |
Podziękowali: | ÄšÂosiu |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2009 Wiek: 35 Posty: 71 (0,01/dzień) Piwa: 15 Skąd: M-Ce  | Wysłany: 27-10-2012, 14:14 | #177
|
| | ResQ napisał/a: | niestety to nie byla nasza decyzja by grac HS na poczatek, mielismy grac caly set HC a jak wchodzilem to od Arasa uslyszalem ze mamy grac 30min HS zeby "ludzie nie pouciekali" no i musielismy kombinowac a pozniej plyta sie zaciela i juz huj odechcialo sie wszystkiego... |
fes kpina dla was grajacych, zeby ktos odgornie mowil wam co macie grac zenuajce, nie dziwie sie juz ze podczas KoH leci 10x lus maj majnd.. zakladam ze kazdy chcialby zagrac swoje lepsze ale jak klub anrzuci to co am zrobic.. poracha | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | wolfen88 |
Informacje Dołączył: 05 Lut 2011 Wiek: 36 Posty: 2179 (0,38/dzień) Piwa: 144 Skąd: siemianowice ?l?skie  | Wysłany: 27-10-2012, 14:54 | #178
|
| impreza udana co do setĂłw to nie wszystkie mi siÄ podobaĹy sÄ
gusty i guĹciki ale nie byĹo Ĺşle mam nadziej Ĺźe dj driver wziÄ
Ĺ mĂłj prezent z depozytu | _________________ The darkest side of hardstyle is rawstyle! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Gru 2007 Wiek: 38 Posty: 81 (0,01/dzień) Piwa: 25 Skąd: z Klanu :D  | Wysłany: 27-10-2012, 14:59 | #179
|
| | ResQ napisał/a: | A czy ktos by zagral Technoboy & Activator - Steam Train? |
myslalem ze to zart byl a jednak lecialo
Wlasciwie o grajacych wszystko bylo napisane i tez nic innego napisac nie moge jak tylko to ze szkoda ze trzeba bedzie na taka impreze czekac rok , ludzi bylo akurat, dalej jestem pod wrazeniem ochrony w tym klubie wszystko grzecznie z kultura
Ale chcialem napisac ze byla to moja pierwsza impreza na ktora wybralem sie kompetnie sam po secie drivera postanowilem podejsc pod dj'ke i bioroac pod uwage to ze ja nieznalem nikogo i tymbardziej nikt nie znal mnie musze napisac ze czulem sie jak swoj wstod swoich co cieszy.
Nawet udalo sie zamienic 2 slowa z dwoma forumowiczami niestety bez nickow jeden podszedl i powiedziel "nie wiem czy cie znam czy nie........" a drugi pokrotce przedstawil mi swoje plany eventowe (oczywiscie wczesniej wybadal temat pytajac sie czy wiem co to q-base i defqon 1)
ps. i jeszcze jestem pod wrazeniem podzielnosci uwagi vj'a ktory raz ze obslugiwal te wszystkie swiecidelka to jednoczesnie przegladal sobie allegro | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 27-10-2012, 15:33 | #180
|
| No dla mnie debiut w katowickim Ene udany Klub calkiem przyjemny ale dla mnie w Przytkowicach jednak duzo lepiej, muzycznie to co do setow HS sie nie wypowiadam ale wiem ze tak mocnego HSu to nigdy w Ene nie bylo Pieknie , tylko jak mozna podchodzic i mowic DJowi co ma grac -.- przeciez to sie kurwa w glowie nie miesci... Musisz zrobic to co oni chca inaczej wypierdalaj ehh. Najbardziej oczywiscie czekalem i liczylem na koncowke i na jakas mocna koncowke no ale sie zawiodlem, przez calego seta polecialy 2 fajne tracki a mianowicie Radical i Hardcore Italia a reszta slabo, ale juz teraz po czesci wiem ze to nie wina ResQ tylko tego jebanego ene szkoda bo na plakacie bylo Hardstyle & Hardcore night a oni kaza im pol seta hs grac ehh... Dobra niech sie juz nie denerwuje Glownie impreza spedzona towarzysko, nawet duzo sie nas zebralo Szkoda tylko ze fotka o 1:30 nas ominela kolejny minus to to ze wyjebali ufa i kubera z klubu tylko dlatego ze sie fajnie bawili a wedlug ochrony byli tak nawdupiani ze nie wiedzieli co sie dzieje -.- Powrot zaliczam do najgorszych ze wszystkich imprez na jakich bylem, 2 godziny stania i marzniecia czekajac na busa bo do pierwszego sie nie zmiescilismy Wymarzlem jak nigdy no ale bylo minelo, dzieki za towarzystwo Westowi, Marcie, Karolowi, Hayerowi ktory pojawil sie z dupy no i Foxy | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
Podziękowali: | foxy123 |
| |