Przesuniêty przez: ROoZi 27-08-2011, 12:11 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 31-07-2011, 17:18 | #71
|
| Hahaha Jeden z najchujowszych plakatów jakie w życiu widziałem. Sraka po całej linii. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 16 Maj 2010 Wiek: 36 Posty: 209 (0,04/dzieñ) Piwa: 51 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 31-07-2011, 17:46 | #72
|
| Wali mnie ten plakat po całości ale co sobie pomyśli Max jak zobaczy coś takiego? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 31-07-2011, 18:08 | #73
|
| kolejny plakat o dupe rozbic - jak dla mnie dyskusja o plakacie wcale nie ejst taka bez sensowna . a czemu ? bo poza tym ze plaakt jest wizytowka imprezy, co jest logiczne, tak samo jak i miejsca gdzie sie odbywa , to rowniez reprezentuje moim zdaniem MARKE danego miejsca i imprezy w tym wypadku KoH. wiec robiac takie plakaty to sami troszke sobie szkodza,. bo ile jest imprez w NL, Niemczech ( i nie mowie o eventach typu Qlimax, tylko klubowki nawet najzwyklejsze na 1 scene), na forum mozna zobaczyc u nas szereg zapowiedzi i co? kazda ma elegancki plakat. moze sie komus podobac lub nie ale ! nie jest to amatorka i kupa. ( ofc nieporownuje budzetu imprez ale jednak patrzac po Mega chocby , to widac nie trza miec nakladu mnostwa pieniedzy by zrobic dla zwyklej imprezy bardzo fajny plakat ) a mogliby wyjsc organizatorzy z zalozenia typu - h*** z plakatem bo i tak ludzie przyjda , bo w koncu tam hardy sa na nieustajacym topie. a jednak! przykladaja sie do tego i nie robia na odjeb sie mimo zeby mogli. bo zdaja sobie mysle sprawe ze plakat reprezentuje miejsce i dana marke imprezy czy tam organizacje. wiec niemoga sobie pozwolic na fuszerke.
takze generalnie mimo ze do energy jezdzilam sporo, zawsze na + , i moglabym bronic tego miejsca nogami i rekami to jednak tego nie zrobie bo takie plakaty to tylko daja negatywny obraz a przynajmniej bardziej na - niz na +. jasne ze nie ejdzie sie dla plakatu ale j/w ja napsialam i inni - daje to ogolny obraz o imprezie itp.
co do Maxa nie interesuje mnie kompletnie wiec olal i wiecej sie tu nieudzielam | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Maj 2010 Posty: 107 (0,02/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: JastrzÄ™bie Zdrój  | Wys³any: 31-07-2011, 18:14 | #74
|
| | hmmm ostatnia impreza jako nastolatek?? ciekawa opcja:D:D Max wskoczy po 24 wiec fajny prezent na 20 urodzinki hahaha | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 31-07-2011, 19:42 | #75
|
| zmiana na +
koleś który robi takie plakaty, robi z siebie posmiewisko i z klubu
| _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 31-07-2011, 20:38 | #76
|
| | dramat, i niech mnie ktoś tylko upomni ze pisze na temat plakatu ! FAJANSIARSTWO z ich strony, odpierdzielają maniane co raz bardziej. No i mnie tak samo jak i Netyje max ni chu chu nie ciągnie więc mnie zapewne nie będzie. | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Cze 2010 Posty: 94 (0,02/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: kraków  | Wys³any: 31-07-2011, 20:43 | #77
|
| Nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale byłem wczoraj na imprezie w Energy i stałem sobie dłuższa chwile pod didzejka i zaobserwowałem coś ciekawego. Mianowicie jeden z rezydentów na ekranie monitora miał grafikę z World of Warcraft oraz twarz jakiegoś pana za jakieś 30 min zobaczyłem jego zmagania na plazmach i trochę mi się zachciało śmiać, że zrobili powtórkę z plakatu Brenan'a, który faktycznie wyglądał trochę karykaturalnie jak mi nie przeszkadzały poprzednie plakaty (prócz tego z Brenan'a) to ten faktycznie jest paskudny. Jedyny pozytyw tej całej sytuacji to to, że plakaty z Energy są pokazywane tylko na plazmach, a nie np. w Krakowie na słupach | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 01-08-2011, 10:25 | #79
|
| hahha, jaka dyskusja Plakat mega chujowy Takie cos to dzieci w podstawówce na paintcie chyba robią Nie wiem po co ta cala dyskusja itede... plakat ma znaczenie ale nie az takie...a to, ze ludzie wyrazaja opinie na jego temat to chyba normalne, co? -,- spoko, jak sa dobre plakaty to mozemy sie rozpisywac a jak jest chujowy to co? ryjek na klodke? Over, kule bele to ze plakat jest taki daremny nie nzaczy ze teraz 80% ludzi zrezygnuje z imprezy. Chodzi tylko o wyrazenie opinii, na temat plakatu ktorego wykonanie wola o pomste do nieba | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 01-08-2011, 10:58 | #80
|
| | ROoZi napisa³/a: | zmiana na +
koleś który robi takie plakaty, robi z siebie posmiewisko i z klubu
Obrazek
|
ROozi rozjebałeś mnie tym,powinni go przed klubem wywiesić haha
Co do plakatu z EN,to nie przeszkadza mi w imprezie,chociaż nie ukrywam,że to najgorszy jaki do tej pory potrafili zrobić.Aż się śmiać chce - plakat jak z bajki hah Chciałbym tylko widzieć minę Maxa,gdy go zobaczy
Co do imprezy to szkoda,że wycofali Frontlinera ale za to bÄ™dzie okazja zobaczyć Maxa,którego do tej pory sÅ‚yszaÅ‚em ale pod innym aliasem EA.. Zobaczymy jak spisze siÄ™ z HSem.. A Frontlinera już sÅ‚yszaÅ‚em,wiÄ™c nic nie przepadÅ‚o;) | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-08-2011, 11:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |