| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 28-02-2011, 16:48 | #951
|
| | asik napisa³/a: | | ogolnie to chcialam powiedziec, ze to najprawdopodobniej byla moja ostatnia hard-impreza tymbardziej ciesze sie, ze moglam zobaczyc tyle znajomych i nowych hf-owych twarzy zlot uznaje za swietnÄ… imprezÄ™ pożegnalnÄ…. dzieki Wam ludzie |
szkoda , bo nawet z Tobą niy wypiołch ] Dela mosz te ulotki za kiere momy się najebać ? | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzieñ) Piwa: 81 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 28-02-2011, 17:14 | #952
|
| Jak dla mnie impreza na duży plus fajnie było poznać pare nowych osób z forum.Rozjebał mnie w kiblu jakiś naćpany typek,który chciał zrobić klocka do pisuaru,ale chyba w ostatniej chwili zrezygnował,bo się jorgnał,że koło pisuaru nie ma papieru Marcia dzięki za after(strome te schody u Ciebie w bloku )i całej reszcie,która też była Esio jechał ktoś bez biletu,czy wszyscy mieli? | _________________ Jeśli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą. | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 28-02-2011, 17:16 | #953
|
| | DENZEL napisa³/a: | | Esio jechaÅ‚ ktoÅ› bez biletu,czy wszyscy mieli? |
kożdy mioł paszport polsatu i skuli tego pozwolołch im jechać do końca | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 28-02-2011, 17:30 | #954
|
| W porządku w końcu dotarłem do kompa i doszedłem po tym wszystkim do siebie,bo wczoraj nic nie ogarniałem i nie potrafiłem nawet podnieść się po tej sieczce z łóżka:/ A więc tak: Z imprezy oczywiście jestem jak najbardziej zadowolony,chociaż tak samo spodziewałem się większej freqfencji z racji tego,że to był w końcu zlot forum:) Ale pomimo tego i tak bardzo,bardzo wielu znajomych było z którymi się powariowało na parkiecie i przy browarze w loży:D Muzycznie bardzo pięknie,zdecydowanie o wiele lepiej niż na ostatniej imprezie w Mega! Wszystkie sety fajne,ale najbardziej mi się podobały jak i wpadły w ucho:
-Dela & Rawness (ale tylko końcówka seta,bo wtedy dopiero wszedłem do klubu niestety..Fajnie wprowadziliście w końcówce swojego seta w cięższe brzmienia Early;) Luna - Bring That Shit Back ten kawałek utkwił mi po was w główce:P
-Później super zagrali Ntrancer z Basemasterem - fajnie się poskakało przy NuU,którego ostatnio trochę brakowało w Mega.. Wtedy ze znajomymi to już zleksza ładnie porobieni byliśmy%%
-Po nich Schizeq dolał oliwy do ognia - set bardzo fajny i jak najbardziej na plus!
-A na dobitkę ciężki set Early Eniego - odwaliłeś kawał dobrej roboty! Fajnie było usłyszeć: Explozzer Vs Dj Two-S - Hardstyle Chick (Dj Two-S Mix):D Już dawno nie było tego kawałka na imprezie w Twoim secie:)
Później byłem trochę odpocząć,pogadać ze znajomymi jak i się napić w loży,a więc muzyki tylko słuchałem... Dopiero pod koniec na Mainstreamie u Resq jeszcze się pojawiłem na parkiecie;) Set też miażdżący!
Na sam koniec chciałem jeszcze podziękować wszystkim znajomym za dobrą i udaną imprezę - więcej takich!
Agacia,Primqa,Rafir,Chemical Girl,Esio,Denzel - dzięki za rozmowę jak i za wspólny after;)Przepraszam jeśli kogoś pominąłem Vulcan miło było Cię poznać jak i Twoją dziewczynę;) Krakoff i Grzybek was też było miło poznać;)
Marcia Tobie szczególne dzięki się należą za zaproszenie mnie na after do Ciebie;):* Super było jeszcze posiedzieć po imprezie,napić się,powygłupiać jak i pośmiać:D After dla wszystkich skończył się gdzieś ok. południa,a po afterze tylko mnie jak i Denzelowi jeszcze coś odbiło i szlajałiśmy się gdzieś po Stawowej haha:D W domu byłem coś po 14,bo usnąłem w busie i obudziłem się zamiast w Zabrzu,to w centrum Gliwic:D Jak dotąd to jeszcze nigdy tak długo nie wracałem z Katowic:)
Denzel nie zapomnę tych jaj w busie jak wracaliśmy od Marci,no i jak Cie budziłem po afterze i znosiłem ze schodów haha:D Tyś to dopiero jest przech..j oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa! My to chyba nie możemy przebywać i pic razem bo za każdym razem "dzieje się z nami coś niedobrego"
Pozdro wszystkim i do zobaczenia na następnym hardzie tym razem w Zabrzu 11.03. w CK Wiatraku;)
P.S. A ty Denzel masz szczególnie być! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 28-02-2011, 17:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, AgaciA |
Informacje Do³±czy³a: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzieñ) Piwa: 220 Sk±d: inny wymiar  | Wys³any: 28-02-2011, 17:42 | #955
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | no i jak Cie budziÅ‚em po afterze |
nie przypisuj se mojej roboty | _________________
| |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 28-02-2011, 17:45 | #956
|
| | Chemical_girl napisa³/a: | | wolfen88 napisa³/a: | | no i jak Cie budziÅ‚em po afterze |
nie przypisuj se mojej roboty |
No co ja go też budziłem:P Jeszcze był zdziwiony,że już koniec imprezy i nie umiał się ogarnąć na nogi:D | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzieñ) Piwa: 81 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 28-02-2011, 17:49 | #957
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | jak Cie budziÅ‚em po afterze i znosiÅ‚em ze schodów haha:D |
Dzięki za pomoc,ale prawda jest taka,że bez Twojej pomocy też bym dał rade zejść,tylko mogłoby to troszke dłużej trwać | _________________ Jeśli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Pa¼ 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Kalety  | Wys³any: 28-02-2011, 17:55 | #958
|
| dla mnie też udana impreza:) Pół towarzyska - pół imprezowa....:)
Fajnie było widzieć tych co byli po długim czasie Jednak brakowało mi kilku osób, które chciałem widzieć.
Część imprezowa też udana: zacząłem od schiza i set fajny, potem podobał mi się set Eniego i na końcu noisy:) Potem pojechałem do domu.
Jednym zdaniem napiszę że: Fajnie że jest mega, hf i że można się wybawić do rytmów hs, hc | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Sie 2010 Wiek: 33 Posty: 353 (0,06/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: ToruÅ„  | Wys³any: 28-02-2011, 18:25 | #959
|
| Wracając jeszcze do secików to słyszałem, że były nagrywane te z main. Czekam na up'a. Set od Nas dzisiaj albo jutro pojawi się na necie, bo też bylo na rec'u grane. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Lut 2011 Wiek: 32 Posty: 9 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 28-02-2011, 19:49 | #960
|
| dobrze było ! do następnej ) | |
| |
 | |
| |