Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 26.02.2011, hardforum, megaclub, zlot

26.02.2011 - ZLOT HARDFORUM ! @ MEGACLUB
Autor Wiadomo¶æ
Esio 

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Sk±d: Ruda Åšlonsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 28-02-2011, 16:48    #951

asik napisa³/a:
ogolnie to chcialam powiedziec, ze to najprawdopodobniej byla moja ostatnia hard-impreza tymbardziej ciesze sie, ze moglam zobaczyc tyle znajomych i nowych hf-owych twarzy zlot uznaje za swietną imprezę pożegnalną. dzieki Wam ludzie

szkoda , bo nawet z Tobą niy wypiołch :/ ]
Dela mosz te ulotki za kiere momy się najebać ? :lol:

DENZEL 
Aleleble:p

Informacje
Do³±czy³: 27 Sty 2008
Piwa: 81
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 28-02-2011, 17:14    #952

Jak dla mnie impreza na duży plus :] fajnie było poznać pare nowych osób z forum.Rozjebał mnie w kiblu jakiś naćpany typek,który chciał zrobić klocka do pisuaru,ale chyba w ostatniej chwili zrezygnował,bo się jorgnał,że koło pisuaru nie ma papieru :lol-above: Marcia dzięki za after(strome te schody u Ciebie w bloku ;P )i całej reszcie,która też była :]
Esio jechał ktoś bez biletu,czy wszyscy mieli? :lol:

Podziêkowali:wolfen88
Esio 

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Sk±d: Ruda Åšlonsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 28-02-2011, 17:16    #953

DENZEL napisa³/a:
Esio jechał ktoś bez biletu,czy wszyscy mieli?

kożdy mioł paszport polsatu i skuli tego pozwolołch im jechać do końca :lol:

Podziêkowali:wolfen88
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-02-2011, 17:30    #954

W porządku w końcu dotarłem do kompa i doszedłem po tym wszystkim do siebie,bo wczoraj nic nie ogarniałem i nie potrafiłem nawet podnieść się po tej sieczce z łóżka:/
A więc tak:
Z imprezy oczywiście jestem jak najbardziej zadowolony,chociaż tak samo spodziewałem się większej freqfencji z racji tego,że to był w końcu zlot forum:) Ale pomimo tego i tak bardzo,bardzo wielu znajomych było z którymi się powariowało na parkiecie i przy browarze w loży:D
Muzycznie bardzo pięknie,zdecydowanie o wiele lepiej niż na ostatniej imprezie w Mega! Wszystkie sety fajne,ale najbardziej mi się podobały jak i wpadły w ucho:

-Dela & Rawness (ale tylko końcówka seta,bo wtedy dopiero wszedłem do klubu niestety..Fajnie wprowadziliście w końcówce swojego seta w cięższe brzmienia Early;) Luna - Bring That Shit Back ten kawałek utkwił mi po was w główce:P

-Później super zagrali Ntrancer z Basemasterem - fajnie się poskakało przy NuU,którego ostatnio trochę brakowało w Mega.. Wtedy ze znajomymi to już zleksza ładnie porobieni byliśmy%% :D

-Po nich Schizeq dolał oliwy do ognia - set bardzo fajny i jak najbardziej na plus!

-A na dobitkę ciężki set Early Eniego - odwaliłeś kawał dobrej roboty! Fajnie było usłyszeć:
Explozzer Vs Dj Two-S - Hardstyle Chick (Dj Two-S Mix):D Już dawno nie było tego kawałka na imprezie w Twoim secie:)

Później byłem trochę odpocząć,pogadać ze znajomymi jak i się napić w loży,a więc muzyki tylko słuchałem...
Dopiero pod koniec na Mainstreamie u Resq jeszcze się pojawiłem na parkiecie;) Set też miażdżący!

Na sam koniec chciałem jeszcze podziękować wszystkim znajomym za dobrą i udaną imprezę - więcej takich!

Agacia,Primqa,Rafir,Chemical Girl,Esio,Denzel - dzięki za rozmowę jak i za wspólny after;)Przepraszam jeśli kogoś pominąłem :|
Vulcan miło było Cię poznać jak i Twoją dziewczynę;) Krakoff i Grzybek was też było miło poznać;)

Marcia Tobie szczególne dzięki się należą za zaproszenie mnie na after do Ciebie;):* Super było jeszcze posiedzieć po imprezie,napić się,powygłupiać jak i pośmiać:D After dla wszystkich skończył się gdzieś ok. południa,a po afterze tylko mnie jak i Denzelowi jeszcze coś odbiło i szlajałiśmy się gdzieś po Stawowej haha:D W domu byłem coś po 14,bo usnąłem w busie i obudziłem się zamiast w Zabrzu,to w centrum Gliwic:D Jak dotąd to jeszcze nigdy tak długo nie wracałem z Katowic:)

Denzel nie zapomnę tych jaj w busie jak wracaliśmy od Marci,no i jak Cie budziłem po afterze i znosiłem ze schodów haha:D Tyś to dopiero jest przech..j oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa! ;) My to chyba nie możemy przebywać i pic razem bo za każdym razem "dzieje się z nami coś niedobrego" :D

Pozdro wszystkim i do zobaczenia na następnym hardzie tym razem w Zabrzu 11.03. w CK Wiatraku;)

P.S. A ty Denzel masz szczególnie być! :P
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 28-02-2011, 17:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:SchizeQ, AgaciA
Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Do³±czy³a: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Sk±d: inny wymiar

Wys³any: 28-02-2011, 17:42    #955

wolfen88 napisa³/a:
no i jak Cie budziłem po afterze

nie przypisuj se mojej roboty xD

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-02-2011, 17:45    #956

Chemical_girl napisa³/a:
wolfen88 napisa³/a:
no i jak Cie budziłem po afterze

nie przypisuj se mojej roboty xD

No co ja go też budziłem:P Jeszcze był zdziwiony,że już koniec imprezy i nie umiał się ogarnąć na nogi:D
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

DENZEL 
Aleleble:p

Informacje
Do³±czy³: 27 Sty 2008
Piwa: 81
Sk±d: MysÅ‚owice

Wys³any: 28-02-2011, 17:49    #957

wolfen88 napisa³/a:
jak Cie budziłem po afterze i znosiłem ze schodów haha:D

Dzięki za pomoc,ale prawda jest taka,że bez Twojej pomocy też bym dał rade zejść,tylko mogłoby to troszke dłużej trwać :hihi:

Donix 

Informacje
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2007
Piwa: 7
Sk±d: Kalety

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-02-2011, 17:55    #958

dla mnie też udana impreza:) Pół towarzyska - pół imprezowa....:)

Fajnie było widzieć tych co byli po długim czasie xD Jednak brakowało mi kilku osób, które chciałem widzieć.

Część imprezowa też udana: zacząłem od schiza i set fajny, potem podobał mi się set Eniego i na końcu noisy:) Potem pojechałem do domu.

Jednym zdaniem napiszę że: Fajnie że jest mega, hf i że można się wybawić do rytmów hs, hc :)

100-NED 
ACM

Informacje
Do³±czy³: 19 Sie 2010
Piwa: 88
Sk±d: ToruÅ„

Wys³any: 28-02-2011, 18:25    #959

Wracając jeszcze do secików to słyszałem, że były nagrywane te z main. Czekam na up'a. Set od Nas dzisiaj albo jutro pojawi się na necie, bo też bylo na rec'u grane. ;p

carollcia111 

Informacje
Do³±czy³a: 02 Lut 2011
Piwa: 0
Sk±d: Kraków

Wys³any: 28-02-2011, 19:49    #960

dobrze było ! ;D do następnej ;) )

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 52075
Odpowiedzi: 1052
Odwiedzin z google: 14076
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: