Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 26.02.2011, hardforum, megaclub, zlot

26.02.2011 - ZLOT HARDFORUM ! @ MEGACLUB
Autor Wiadomo
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Doczy: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 28-02-2011, 14:40    #931

dobra już sie pozamykać, pożigoł sie chłopak, po przepraszał a nie teraz bedziecie sobie wypominać stare brudy kto też był kiedyś najebany i co to on nie robił.. nie gadajcie już o tym ;)

Podzikowali:kych0, asik, hayer86
mufa88 
HardCore

Informacje
Doczy: 07 Pa 2010
Piwa: 72
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 28-02-2011, 15:11    #932

Dla mnie impreza Była bardzo dobra pomijajac pare szczegołow...Skupilem sie bardziej na setach tym razem...wsłuchalem sie bardziej w to wszystko co bylo grane i powiem ze naprawde była kosa...Co do frekwencji to cos mało ale tez nie było zle...
Pogadalem z paroma osobami o tym i o tamtym..Dziekowa Było miło...Hayer ciebie to wszedzie widzialem latales z tym aparatem....Noisy na twoim wystepie był grubo...publika szalała...Losiu i Ciachol jak zawsze To co lubie...Lukash i resq tez dali pokaz swoich mozliwosci... Fajna Była biba pozostaje czekac na nastepna...Co do odurzonych alkocholem to spoko ale innymi wynalazkami to sie nie wypowiadam... ;D Fajnie Bylo poznac innych ludzi z forum ktorych jeszcze nie poznałem...jak ktos nagrywal sety to ja poprosze wszystkie :) Do Nastepnej...

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 28-02-2011, 15:20    #933

mufa88 napisa/a:
Co do odurzonych alkocholem to spoko ale innymi wynalazkami to sie nie wypowiadam...

do czego pijesz xD

asik 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Piwa: 254
Skd: SR

Wysany: 28-02-2011, 15:23    #934

Chemical_girl napisa/a:
mufa88 napisał/a:
Co do odurzonych alkocholem to spoko ale innymi wynalazkami to sie nie wypowiadam...

do czego pijesz xD
moze np do tego ;>

100-NED 
ACM

Informacje
Doczy: 19 Sie 2010
Piwa: 88
Skd: Toruń

Wysany: 28-02-2011, 15:25    #935

I ja tutaj popieram Q-DC, fakt też nie był bym zadowolony, że ktoś by mi wzorki na kurtce dodał, ale nie trzeba zaraz tutaj dyskusji ciągnąć przez następne 100 postów. Schiz przeprosił i to wydaje mi się szczerze, więc juz co się stało to się nie odstanie.

Co do samej imprezy to mi podjebała konkretnie, lecz ciężko mi stwierdzić jak bardzo, bo dopiero przy następnej będę miał odnośnik. :P Nie miałem ochoty zalać się w trupa, bo przede wszystkim chciałem dobrze się wytańczyć/wybawić i z ludźmi pogadać no i wysłuchać setów. Generalnie na każdym byłem seciku, oj sory pomijając już Prototypes na main i Rafira & Miniola na małej.

Jeśli chodzi o same sety to:
Dela & Rawness - początek jak dla mnie trochę nudnawy i parę offbeat'ów ze strony Deli poleciało, drugie pół godziny Rawness'a już było bardziej energetyczne, a techniki nie zapamiętałem. :d Ogólnie na plus, ale bez szału.
NtranceR & Basemaster - nie w moim stylu, ale też się nawet wybawiłem, lecz tylko na części NtranceR'a. Ja grałbym inaczej, ale nie mam się do czego przyczepić, bo jak na debiut było zajebiście. :D
SchizeQ - w tym czasie miałem tak zielono w głowie, że trochę zagubiłem się w akcji, lecz pamiętam mniej wiecej środek seta i końcówke. WYPAS! :D
Enigmato - dobry ehs, a co tej słabszej końcówki to się nie wypowiem, bo szalałem na małej wtedy już. :P Ogólnie bez szału, ale na poziomie.
Noisyboy - mówiłem to osoboście, pisałem na sb, ale napiszę także tutaj. Bez wątpienia występ wieczoru na najwyższym poziomie, choć niestety nie mogłem zostać do końca, bo graliśmy zaraz po Noisym. :( KOSMOS / KOSMOS / KOSMOS x 100000 ! :D Mimo tych zajebek, które przy całokształcie blakną jak .... no nie mam porównania. :D GRATY!
ResQ & LukasH - grałem, więc nie wiem. ;p
ZieloneQ - w tym seciku pokładałem duże nadzieję na zabawę z moim muzycznym konikiem czyt. Gabberami. Niestety rozczarowałem się, bo gabber'ów w secie było jak na lekarstwo. Biorę poprawkę na Twój srogi stan, który zaiste był on powodem niemistrzowskiej techniki. :)
The Prototypes - no niestety tylko początek słuchałem, bo już się zawijaliśmy. :)

Savior - technika z początku kulała, lecz potem było już o wiele lepiej. Co do samej TL to widzę, że mamy inne mniemanie o tym jakie wałki to największe klasyki EHS. ;)
Maly - no żeś kurwa chłopie dojebał do pieca już zaraz po tym hs. Ogólnie pozytywnie, lecz Quato o 23 to imo lekka przesada. ;) Co do techniki to się nie wypowiem, bo na secie aż tak dużo nie siedziałem.
Retal / Thunder - no tutaj początek był w opłakanym stanie co zmusiło mnie do ewakuacji i pojawienie się dopiero na Thunderze. @ RETAL: nie pij lepiej przed graniem. :) / Thunder dobre wałki nawet wykorzystał, lecz kompilacja jako taka stała też na niskim poziomie niestety. Następnym razem ogarniaj gain'a wałków, bo były wyczuwalne różnice między niektóymi traxxami. :)
Doom - zajebiscie grałeś bynajmniej przez 1st pół godziny i końcówkę, bo musiałem odwiedzić main na Noisym. :) Ogólnie przekozacko no i bardzo cenie sobie Twoje sety. UK HC no i chyba nadajemy na podobnych falach. ! :D

03:00 - 04:00 Ciacho - mniej pamiętam
04:00 - 05:00 Rafir & Miniol - nieobecny

Pozdrawiam ludzi których pamiętam (Thunder, Q-DC, Noisy, Roozi, Łosiu, ZieloneQ, Doom i nawet tego skrzata od Saviora :P ) no i tych z któymi gadałem, a nawet nie wiedziałem jakie są ich nicki/imiona (za dużo nowych mordek w tak krótkim czasie).
Ogólnie pozytywnie no i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy na jakimś evencie. :)

Podzikowali:SchizeQ
mufa88 
HardCore

Informacje
Doczy: 07 Pa 2010
Piwa: 72
Skd: Bytom

Wysany: 28-02-2011, 15:26    #936

A do niczego :) Wszystko Było ok ;D Nie nie chemik co do tego to ludzie swietnie sie bawili...Dobra nie Tłumacze bo to tylko takie moje skojarzenia ktore jednak zostawie sobie do siebie :) Niech nikt nie czuje sie urażony hehe Asik nie do tej fotki no co ty...w ogole nie chodzilo mi o takie cos...nie chodzi napewno o takie cos...
Ostatnio zmieniony przez mufa88 28-02-2011, 15:32, w caoci zmieniany 3 razy  

KristoF 

Informacje
Doczy: 21 Gru 2009
Piwa: 153
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 28-02-2011, 15:27    #937

Już wiem ! To był yoshko ! Dzięki za kamikadze przy barze na BS :D

PS: Gość w czerwonej koszulce latał z aparatem na zlocie. Wiecie kto to był ? ;p
Ostatnio zmieniony przez KristoF 28-02-2011, 15:28, w caoci zmieniany 1 raz  

100-NED 
ACM

Informacje
Doczy: 19 Sie 2010
Piwa: 88
Skd: Toruń

Wysany: 28-02-2011, 15:30    #938

@ asik: oczy zawsze prawdy Ci nie powiedzą. Fakt ten widać, że jest zaaplikowany, lecz nie ze wszystkimi tak było.

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 28-02-2011, 15:34    #939

Boże teraz zróbcie temat kto zaaplikował sobie coś na zlocie ... jak by to była jakaś nowość.

Podzikowali:MotyleeeQ, netya
asik 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Piwa: 254
Skd: SR

Wysany: 28-02-2011, 15:35    #940

100-NED napisa/a:
lecz nie ze wszystkimi tak było.
nic takiego nie powiedzialam przeciez :) to byl komentarz odnosnie posta kolegi wyzej. ja mam wyjebane na to co kto żre. jego/jej sprawa. a moja osobista opinie na ten temat wyrazalam juz wielokrotnie i nie widze sensu rozwijania tematu - szczegolnie w temacie do tego nie przeznaczonym ;D

ogolnie to chcialam powiedziec, ze to najprawdopodobniej byla moja ostatnia hard-impreza :) tymbardziej ciesze sie, ze moglam zobaczyc tyle znajomych i nowych hf-owych twarzy :) zlot uznaje za swietną imprezę pożegnalną. dzieki Wam ludzie :) :*

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 52084
Odpowiedzi: 1052
Odwiedzin z google: 14076
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: