| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 19 Sie 2010 Wiek: 33 Posty: 353 (0,06/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: ToruÅ„  | Wys³any: 28-02-2011, 11:09 | #901
|
| Nie ma co się sprzeczać czy było normalnie czy za szybko, bo to raczej odczucie subiektywne. Jak Wam zbijało, że na main jest za szybko to trzeba było iść na małą na 10 minut i wrócić i już by się wydawało w chuj wolniej.
Nie wiem jak grał LukasH i ResQ , bo my wtedy graliśmy, ale Zieloneq grał w sumie jak na tą godzinę IMO wolno. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 28-02-2011, 11:18 | #902
|
| Hm... powiem tak: Impreza pod względem muzycznym można powiedzieć że mi raczej umknęła jakoś Mimo wielkich planów raczej za długo nie siedziałem na salach Słyszałem z pół seta Mariusza (świetny! konkretnie wpierdoliłeś), Noisyboy'a (i co się bałeś? fajny LA wyszedł, nie obeszło się bez małych wpadek ale większość i tak pewnie tego nie wychwyciła, gratulacje) trochę Dumma, ZQ, Rafira z Miniolem - też trochę poskakałem, no i pod sam koniec na mainie nie wiem już kto grał ale też pobiegałem Towarzysko było bardzo fajnie, miło było poznać nowych ludków i zobaczyć się z już znanymi! Przez większą część imprezy miałem banię trochę więc wesoło było Dzięki wielkie dla Hajera za miejscówkę przedimprezową! Dzięki dla Marci i całej ekipy afterowej! Dzięki dla ekip od kamikadze, trochę tego poszło! Dzięki dla wszystkich z którymi mogłem zamienić jakieś zdanie, nie będę wymieniał bo o kimś zapomnę pewnie Podsumowując, impreza przebiegła nie do końca tak jak sobie wyobrażałem, czuje lekki niedosyt, być może to przez to nakręcanie się przed imprezą Mimo to było fajnie i na pewno nie żałuję że pojechałem! | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziêkowali: | vulcan |
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | Wys³any: 28-02-2011, 12:22 | #903
|
| mi podobnie jak Grzybkowi duzo muzyki umknęło , dobrze że znowu dupa do kanapy nie przyrosła
jednak najlepszy set ResQ , Nojsi jak skakał za konsoletą to go było widać aż na małej sali 3 miejsce dla Enigmato,
wszyscy ludzie na plus najwiekszy plus dla Marci minusa majÄ… Hajer i Asik !1
Fajnie było poznać Vulcana który chciał mnie zakuć w kajdanki ale nie dał rady i Grzybka który chyba miał parcie na prącie bo latał jak wściekły , Sry za moją kolezanke która mi troche wstydu narobiła myślałem ze dam rade z kokosiem pogadac ale jak zaczęło się o gejach to musiałem uciekać
Palarnia w Mega to magiczne miejsce gdzie ludzie otwierajÄ… siÄ™ na innych na temat BS Baru siÄ™ nie wypowiem
dzięki dla Grubasa za pozdrowienia , jeszcze we Wro jak Basik wsiadła do auta , pierwsze co zrobiła to powiedziała " Ty jesteś ten sławny tiz? to masz pozdrowienia ... cytuje , Ty ruda suko ! " i wszystko jasne
wracająć do wro na zjezdzie z autobana na wro Qbkowi przymknęły się oczy i byśmy dzwona zaliczyli , tak wiec nastepnym razem sie mocno zastanowie zanim pojade autem na impreze | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, vulcan |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 28-02-2011, 12:34 | #904
|
| | tiz napisa³/a: | | dziÄ™ki dla Grubasa za pozdrowienia , jeszcze we Wro jak Basik wsiadÅ‚a do auta , pierwsze co zrobiÅ‚a to powiedziaÅ‚a " Ty jesteÅ› ten sÅ‚awny tiz? to masz pozdrowienia ... cytuje , Ty ruda suko ! " i wszystko jasne | :D:D Nie ma za co | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 28-02-2011, 12:35 | #905
|
| | tiz napisa³/a: | | Qbkowi przymknęły siÄ™ oczy i byÅ›my dzwona zaliczyli | o niiee!!!
[ Dodano: 28-02-2011, 12:36 ]
| tiz napisa³/a: | Sry za mojÄ… kolezanke która mi troche wstydu narobiÅ‚a | wÅ‚aÅ›nie która to?? bo z jednej nie mogÅ‚am normalnie ciekawe czy to ona | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 28-02-2011, 12:39 | #906
|
| | tiz napisa³/a: | | minusa majÄ… Hajer i Asik !1 | Za co kurfa? bylam mila i w ogole | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice/Kraków  | Wys³any: 28-02-2011, 12:45 | #907
|
| A ja zaczne od przykrych rzeczy a mianowicie o zachowaniu Schiza poniewaz jako wspolorganizator i DJ powinnien trzymac fason do konca imprezy a nie konczyc ja zaraz po swoim secie, zarzygujac backstage i rzeczy osob ktore pozniej musza wracac do domu a wcale blisko nie maja! jak frajerze nie umiesz pic to nie siadaj do kieliszka!
Z przyjemnych rzeczy to towarzystwo,towarzystwo i jeszcze raz towarzystwo no i oczywiscie live act Noisyboy'a ktory mimo drobnych bledow wyszedl przekozacko | |
| |
Podziêkowali: | tiz, SchizeQ |
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 28-02-2011, 13:03 | #909
|
| | tiz napisa³/a: | ta blondynka fikusnie Å›ciÄ™ta | bez kitu..to ona tzn ze zdjecia chuja widać takze wsadz sobie tÄ… strone na drugi raz nie dajcie jej pić | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzieñ) Piwa: 220 Sk±d: inny wymiar  | Wys³any: 28-02-2011, 13:05 | #910
|
| wstalam ha! co do setow to Schiz i Noisy mega:) wogole nie schodzilam z "parkietu" chyba dlatego ze schiz kazal ludzi na jego seta ogarnac,a Noisy no wiadomo trzeba bylo byc..to mi sie zakodowalo ze musze byc w ten czas wlasnien na parkiecie reszty hmmm nie pamietam (wl mi sie wedrownik)
ahahhaa aja sie dziwilam kaj jest ten Schiz a teraz juz wszystko jasne
Denzel kurwa co ty z ludzmi robisz..ha!praktycznie cala impreze widzialam twoje akcje..xD Maniana,Justyna no i Denzel dziekowa za to i tamto
afterek cacy i nie ma co tu wiecej gadac!! zajebiscie bylo:)
Tiz..oj boze nie masz pojecia jak tej lasencji sie zbieralo,jaka kazdy mial kurwice i wogole ahhahaha | _________________
| |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
| |