| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 10 Pa 2009 Wiek: 115 Posty: 59 (0,01/dzie) Piwa: 3 Skd: sii les i a  | Wysany: 28-02-2011, 00:54 | #881
|
| Ja się tam za dużo nie będę żenił z tematem Ogólnie imprezka udana, szybko się wymęczyliśmy, tak że koło 4 już <out of service> Pomimo tak długiego czasu słuchania Hard'u wciąż mało przebywam na małej salce, tak że się nie wypowiadam jak tam było, ale na pewno było godnie
Na dużej OK, choć przydałoby się więcej 'sprawdzonych' kawałków eHS
Pozdro dla ludzików których znam i miałem okazję poznać. Hayer - sorry. Wiesz za co | | Ostatnio zmieniony przez Prophet 28-02-2011, 02:01, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 28-02-2011, 04:59 | #882
|
| Więc tak ...
Od strony muzycznej za bardzo się nie wypowiem, bo latałem jak chomik po kawie pomiędzy scenami i nie dałem rady wsłuchać się w żaden set, a później w ogóle nie latałem W pamięci jedynie mi utkwił dosłowny szał macicy publiki na secie Noisiego ... chyba pierwszy raz słyszałem w Mega skandowanie oraz początek seta LeDa ... bo walił takie konie, że ciężko ich nie zapamiętać
Pierwszy raz od dłuższego czasu nie pociorałem się na imprezie i chyba zaczynam to doceniać
Wielkie dzięki dla wujka Qbka i cioci Emcusi za wsparcie, kiedy go potrzebowałem Pumbie za wspólne hakkowanie
Swoją drogą albo to ja miałem tak zjebany humor, albo ten zlot był jakiś taki nijaki ... bez klimatu ... Na B4 coś mało znajomych mordek w porównaniu do 2009 ... nie czułem większej różnicy pomiędzy zlotem a normalną MoH'em w Mega ... | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | eni, Qbek |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 28-02-2011, 08:41 | #883
|
| A my w końcu doczołgaliśmy się do Bydgoszczy . Cały wypad można uznać za bardzo udany, jednak od samej imprezy oczekiwaliśmy troszkę więcej. Jakoś tym razem nie było takiego klimatu jak zawsze do tego ludzi znacznie mniej niż można sobie było wyobrażać. Mimo wszystko impreza bardzo udana. Co do setów to w sumie wszystkie na wysokim poziomie. Szczególne wyróżnienie należy się dla Noisiego oraz Łosia, a także temu, kto grał Early na dużej - przyznać się kto??bo już byłem tak napierdolony, że nie widziałem kto gra Miło było się spotkać i pogadać, a także poznać, Feliks'a, wolfena, Tiz'a, Qbka + waszą koleżankę z Leszna , LeD-a, Denzel'a i wielu innych, których już o których zapomniałem. Pozdr. i do zobaczenia być może jeszcze w marcu. | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzie) Piwa: 254 Skd: SR  | Wysany: 28-02-2011, 09:05 | #884
|
| kurde czy tylko mi sie podobalo w 100%? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzie) Piwa: 153 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 28-02-2011, 09:13 | #885
|
| | vulcan napisa/a: | | szczególne wyróżnienie należy się dla Noisiego oraz Łosia, a także temu, kto grał Early na dużej - przyznać się kto??bo już byłem tak napierdolony, że nie widziałem kto gra |
to zapewne był Rafir z Miniolem | _________________ Early hardstyle is my style !!! | | Ostatnio zmieniony przez KristoF 28-02-2011, 09:13, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ, Ĺosiu |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 28-02-2011, 09:19 | #886
|
| | asik napisa/a: | | kurde czy tylko mi sie podobalo w 100%? |
mi tyż no to teroz jo , w mega bołch kole 22 impreza zaczołch bez alko ale późnij już wszystko się rozkrynciyło i chwilami odczuwołch to w gowie , co do ludzi to richtich było mało ale przyjechoł tam skuli zlotu HF i muzyki co do setów to niy pamiyntom za dużo , wiym ino tyla że live Noisyego rozje*oł mie do końca , Mały tyż fest napierd*loł na małyj salce LukasH i Resq konkretnie Rafir i Miniol fajne z wos są świry , niy złe pranie mózgu Łosiu i Ciacho set wyrywoł ze szczewików fajnie było poznać nowych ludzi z HF ino niy pamiyntom dokładnie wszystkich dziynki Marcia za zaproszynie na after i ekipie kiero tam była , bo było w chuj dobrze Koko,Grzybek,Kycho,Higbu i Hades dziynki za kamikadze kiero mie dojebało no i podziynkowania dla Chemicznyj za to że czekałaś zy mną na bana podsumowując dziynki wszystkim za świetno impreza , bawiołch się w ch*j dobrze co odczuowa do teroz mom nadzieja że bydzie wiyncyj tak konkretnych imprez z waszym udziałym
pozdro 4 all i do nastympnyj | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 28-02-2011, 09:23 | #887
|
| | vulcan, ZieloneQ grał early | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 28-02-2011, 09:28 | #888
|
| Odespałam w końcu i czuję sie w miarę si Impreza faaaajowa! muzycznie? dobrze choc kuuurde ryjok mi sie nie zamykał,cały czas z kims paplałam no i nie ogarniam tematu jedynie to Noisy i jego granie zapadło mi w pamię bo akurat taniałam na parkiecie! ogien z dupy \o/ Fakt jest taki ze wlasnie nie odczuwalo sie ze jest to jakas impreza specjalana... Ludzi nie za duzo ale idealnie, bez kolejek, bez scisku Jejuu fajnie było zobaczyc tyle znajomych mordek i to jest glowny plus takich imprez,ze zjezdzaja sie wszyscy, nawet Ci ktorzy juz dawno nie byli na hardach ;] Dziekuje przede wszystkim Agaci i Primce, dzięki Wam tam byłam <333 Dzięki Tiz i Qbek za klachy! matko bosko nie mam głosu ! hahaha! wiedziałam ze tak będzie A after? osz chuy! zawsze kurde COŚ no cóż,zdarza się...ale i tak dzięki za ten after bo pomimo tych kilku jakże zalosnych incydentów było zajebiscie Esio, zwolnij sie z tego kzkgopu i nie sprawdzaj juz tych biletów, pierdol hahahaha! Dzieki ludzie i do następnej! | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lut 2011 Wiek: 40 Posty: 277 (0,05/dzie) Piwa: 43 Skd: Wrocław  | Wysany: 28-02-2011, 09:37 | #889
|
| Dopiero dziś doszedłem do siebie , Impra świetna zwłaszcza Live Act i secik Resq
Drummy na małej a miało nie być
Fajnie było poznać paru ziomków z forum | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 28-02-2011, 09:41 | #890
|
| Ja po Zielonqu spodziewałem sie innego Early, 2 czesc seta zdecydowanie o wiele lepsza, a niekotre z ostatnich walkow zdecydowanie grane za szybko, niekiedy gracie zdecydowanie za szybko, dziwicie sie poeniej czemu na parkiecie duzej sali jest pafre osob, albo slyszalem narzekanie niekotrcyh ludzi ze za szybko, muzycznie jako tako było , ale tak jak Artur napisal, ze towarzystwo dało tylko rade | |
| |
 | |
| |