| |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wysłany: 27-02-2011, 17:19 | #861
|
| Defkon, bo akurat trafiasz na te imprezy kiedy mam | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 02 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 1021 (0,17/dzień) Piwa: 481 Sk±d: M-ce  | Wysłany: 27-02-2011, 18:18 | #862
|
| Cały czas nie moge ze Schiza i tej pomalowanej gęby A rano ożygane spodnie Zielonqa na dupie - bezcenne.
Muszę częściej odwiedzać Katowice ; o | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doł±czył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Sk±d: ChorzĂłw  | Wysłany: 27-02-2011, 18:25 | #863
|
| A więc napiszę i ja Najpierw ponoć miałem być w dniu imprezy w sumie odechciewało mi się ale jak o 23:30 stwierdziłem że ekipa osiedlowa leci w ciulka w ten szybko poszłem się szykować i w między czasie telefon po kumpla taksiarza i dotarłem jakoś 0:20 do Mega
Impreza ajjjj wypas Poznałem trochę nowych mordek. Między innymi miło było poznać Qbka , Marcie Jeśli jeszcze kogoś poznałem to sorki ale mogę nie pamiętać bo próbowałem się troszkę najebać ale 2 szybkie kamikadze + 2 piwka nie pomogły a szkoda mi było więcej kasy wydawać
W sumie nie miałem jakoś tak ochoty do zabawy stąd też krążyłem ciągle między main a hard stage. Szkoda tylko że impreza się skończyła o 5-tej bo pomimo już mocnego szumu w uszach miałem ochotę jeszcze trochę posłuchać Schizeq jak zawsze król baletu hahaha
Set The Prototypes na main jak dla mnie to juĹĽ poezja
Ludzi właśnie było w sam raz nie trza było się przeciskać wszędzie tak jak to byłem na Urodzinach Driver-a (mojej ostatniej imprezie w mega) A to że ludzie wychodzili to tylko świadczyło o tym że wszystkie za przeproszeniem pizdeusze jak i przypadki na tej imprezie już uciekali. Impreza była pod nazwą Zlot Hardforum wszystko było ładnie opisane wiec nie wiem czy nie którzy myśleli że będzie sam Hardstyle leciał? Mi tylko brakowało co prawda jeszcze Hard Techno I Schranz wtedy bym sobie napewno poskakał na mainie czy nawet jakby na hard stage leciał.
Idać takim tokiem myślenia to mnie w ogóle nie powinno być na tej imprezie bo co może robić człowiek słuchający tylko Trance na imprezie gdzie leci Hardstyle , Hardcore i wszystko co powyżej
Mi się podobało i tyle w temacie nie będe opisywał każdego setu z osobna bo każdy w jakiś sposób mi się spodobał.
Pozdro i do następnej nie wiem kiedy PEACE! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wysłany: 27-02-2011, 18:29 | #864
|
| konkret melanż, towarzystwo to wiadomo, doborowe muzycznie tez elegancko Noisy, przeeeeeeezajebisty live act, gratuluję, było naprawdę zajebiście nie chce mi się kurwa nic więcej pisać, było poprostu fpyte, takich imprez jak najwiecej
after zabójstwo, morda mnie od śmiania się do teraz boli Denzel, kurwa chłopie rozjebałeś mi system, za styl w jakim napierałeś w dół po schodach powinna być dla ciebie jakaś nagroda Esio, pierdol te bilety, nie sprawdzaj
pozdro dla wszystkich, dzięki za imprezę, do następnej | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wysłany: 27-02-2011, 18:34 | #865
|
| Mega zajebista impreza. Towarzysko najlepiej, miło mi było poznać dużo nowych ludzi. Muzycznie no to wiadomo live Noisyego mistrzostwo. Ogólnie wszystkie sety które słuchałem były zajebiste. Ciesze się, że mój set się podobał, miło mi było słuchać pochwały już po. Grzybek nawet ochrypł.
Zlot w pełni udany! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 23 PaĽ 2009 Posty: 194 (0,03/dzień) Piwa: 29 Sk±d: jaro  | Wysłany: 27-02-2011, 18:59 | #866
|
| Impreza była na prawdę godna, miło było poznać nowych ludzi Na początku podziękuję NtranceR'owi za udanego seta, stanąłeś na wysokości zadania, ja ze swojego seta również jestem zadowolony( poza jedną wpadką ), także występ oceniam za udany Co do reszty setów, Set Schizka na prawdę dobry, pierwsze 15 min tak średniawo, ale potem już konkretnie 8/10 Set Noisyboy'a cały na parkiecie, bardzo mi się podobało, jedyne do czego się mogę przyczepić to to, że z Fear My Power nie pociągłeś main melo, no i, że nie zagrałeś więcej tracków z Twojego ostatniego release'u, 9/10 Set ResQ również na parkiecie, było na prawdę ciekawie, aczkolwiek zabrakło mi trochę Traxxtormowych kawałków. LukasH- seta słyszałem, mocno, konkretnie, technicznie również dobrze, aczkolwiek nie miałem już sił się bawić ZieloneQ- słyszałem może połowę i było bardzo konkretnie, aczkolwiek czekałem na early, a usłyszałem może 1/2 kawałki. Nie słyszałem całego, więc poczekam na nagranie i wtedy ocenię
Dzięki wszystkim za dobrą impreze! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzień) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wysłany: 27-02-2011, 19:09 | #867
|
| Base nie pociągłem mainpartu ponieważ pojebałem sobie klawisze i wszystko sie rozjechało. A tutaj nie ma miejsca na takie wpadki kurcze i musiałem jakos z tego wybrnąć co by nie grać 2 raz builda. Ale cóż zrobić, tak wyszło ale mimo to i tak wyszło zajebiście jak dla mnie Więcej tracków nei grałem bo miałem tylko 30 min, a w ogóle nie mogę grać wszystkiego co nowe od razu bo jak bym kiedyś miał jeszcze okazję zagrać to mam możliwość urozmaicić TL | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doł±czyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wysłany: 27-02-2011, 19:21 | #868
|
| Ja mam taki error, ze dramat! takze dzisiaj podarujÄ™ sobie wywody na temat imprezy, zrobiÄ™ to jutro ogĂłlnie jestem zniszczona, hahaha | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzĂłw  | Wysłany: 27-02-2011, 19:51 | #869
|
| maly, myslalem, ze jebne jak sie spotkalismy i mi wyjechales z tekstem always mam | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wysłany: 27-02-2011, 20:11 | #870
|
| | Thao napisał/a: | maly, myslalem, ze jebne jak sie spotkalismy i mi wyjechales z tekstem always mam |
| |
| |
 | |
| |