Przesuniêty przez: Rafir 27-12-2010, 12:50 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 05-09-2010, 13:16 | #21
|
| | netya napisa³/a: | | jest blizej |
Gówno nie bliżej. Oberhausen leży prawie przy granicy z NL, dlatego cenowo dojazd niewiele sie różni
| netya napisa³/a: | | + 5 scen gdzie na TD masz 3, lu mega za kazdym razem |
Ale na TD mam gwarancje że mi chujni i pedalni nie zagrają
| netya napisa³/a: | | + caly asortyment % w barze |
Bo Turbina to kluby a nie jakas wielka hala czy magazyn (nie wiem czym na codzien jest Jaarbeus). Ale w zamian mamy mase szwabów-chujów którzy nie widzieli nigdy sympatycznego człowieka. Ty nie miałaś problemów bo jesteś kobietą. Oni więc musieli być dla Ciebie mili bo oni nie mają kobiet, mają jakieś warchlaki | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
|
Roman Daniele Mondello !!!

Informacje Do³±czy³: 21 Mar 2009 Wiek: 36 Posty: 753 (0,12/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: Zielona Góra  | Wys³any: 05-09-2010, 13:21 | #22
|
| | Daron37 napisa³/a: | Ale w zamian mamy mase szwabów-chujów |
Ksenofobia, Ty rasisto , zaraz "Nigdy więcej" tu wparuje i będziesz miał za swoje
<joke>
Rzeczywiście Szwaby to luje , ale z moich doświadczeń wynika , że raczej boja się Polaków. | _________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur | |
| |
 | |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Do³±czy³a: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzieñ) Piwa: 195 Sk±d: z kÄ…towni :]  | Wys³any: 05-09-2010, 14:39 | #23
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Oni wiÄ™c musieli być dla Ciebie mili bo oni nie majÄ… kobiet, majÄ… jakieÅ› warchlaki |
to prawda jest można powiedzieć nawet że zajebista
| Roman napisa³/a: | ale z moich doÅ›wiadczeÅ„ wynika , że raczej boja siÄ™ Polaków. |
dziwne masz te doświadczenia... ale nie będe się tu rozpowiadać bo to nie na temat... ...a poza tym zabrakłoby miejsca gdybym tu zaczęła ględzić o tym
co do imprezy to AoH git , a Thunderdome jeszcze bardziej git - wiÄ™c obstawiam Thunder'a - dla tych co majÄ… jakieÅ› wÄ…ty gdzie siÄ™ wybrać btw, ani na to, ani na to nie jadÄ™ bo jadÄ™ na Hellbound i Fucking Bastards chociaż kto wie co w grudniu posieje makiem | | Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 19-10-2010, 12:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 05-09-2010, 21:22 | #24
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Gówno nie bliżej. Oberhausen leży prawie przy granicy z NL, dlatego cenowo dojazd niewiele sie różni |
czasowo jest roznica i widzielismy ja przy wycieczce na TD a potem na Army. inna sprawa ze jechalismy z electrownia wiec z Wawy ;/ ale tka czy siak raczej niedaloby sie tak wczas worcic jak wrocilismy z Army a dla mnie to ma duze znaczenie przy wyjazdach;/ a cenowo i tak taniej wychodzi bo bilet na Army tanszy
| Daron37 napisa³/a: | | Ale na TD mam gwarancje że mi chujni i pedalni nie zagrajÄ… |
eeee? nieczaje, na AoH masz w h*** wiekszy wybor jesli chodzi o muzyke swoja droga czytales co zrobili z industrialowa scena na TD rok temu ...jakis lol i tyle. nasza edycja byla mega ale juz 2009 wcale nie az tak . a o tegorocznej zero info.
| Daron37 napisa³/a: | | Ale w zamian mamy mase szwabów-chujów którzy nie widzieli nigdy sympatycznego czÅ‚owieka. Ty nie miaÅ‚aÅ› problemów bo jesteÅ› kobietÄ…. Oni wiÄ™c musieli być dla Ciebie mili bo oni nie majÄ… kobiet, majÄ… jakieÅ› warchlaki |
no to jest minus i sie zgodze, ale generalnie mnie to jebalo i sie bawilam i nieobchodzilo mi czy obok stoi niemiec czy holender ;] na to niezwracam uwagi . sama do niemcow nic niemam wiec wiesz;]
niema co konwersowac bo kazdy ma swoje zdanie mnie sie obie imprezy podobaly i obie mialy + i -
mysle ze obie imprezy warto zaliczyc i najlepiej w takiej konfiguracji - zima TD , wiosna AoH ewneutlanie cos innego w Turbinie, bo ona dla mnie miala bardzo fajny klimat + jednak te % ktore sa duzym udogodnieniem od rozwodnionego piwa i energetyka z kropka vodki obie imprezy moim zdaniem warte swieczki. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 05-09-2010, 21:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 06-09-2010, 16:45 | #25
|
| | | Ale na TD mam gwarancje że mi chujni i pedalni nie zagrają | Nie wiesz, co piszesz..Wg mnie całe main w zeszłym roku było spedalone i wychujałe | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 06-09-2010, 20:18 | #26
|
| | Gife napisa³/a: | | | Ale na TD mam gwarancje że mi chujni i pedalni nie zagrajÄ… | Nie wiesz, co piszesz..Wg mnie caÅ‚e main w zeszÅ‚ym roku byÅ‚o spedalone i wychujaÅ‚e |
Pisze w oparciu o pobyt na dwóch Thunderach. Może sie coś zmieniło. No nieważne ;d | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 06-09-2010, 20:40 | #27
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | | Ale na TD mam gwarancje że mi chujni i pedalni nie zagrajÄ… | Nie wiesz, co piszesz..Wg mnie caÅ‚e main w zeszÅ‚ym roku byÅ‚o spedalone i wychujaÅ‚e |
Pisze w oparciu o pobyt na dwóch Thunderach. Może sie coś zmieniło. No nieważne ;d |
Kwestia gustu i rozmachu | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Mar 2008 Posty: 159 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 07-09-2010, 08:04 | #28
|
| | pelap napisa³/a: | | zdecydowanie THUNDERDOME | +1 | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Wrz 2010 Wiek: 60 Posty: 74 (0,01/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: HOLLAND  | Wys³any: 19-10-2010, 01:03 | #29
|
| | Daron37 napisa³/a: | Bo Turbina to kluby a nie jakas wielka hala czy magazyn (nie wiem czym na codzien jest Jaarbeus). Ale w zamian mamy mase szwabów-chujów którzy nie widzieli nigdy sympatycznego czÅ‚owieka. Ty nie miaÅ‚aÅ› problemów bo jesteÅ› kobietÄ…. Oni wiÄ™c musieli być dla Ciebie mili bo oni nie majÄ… kobiet, majÄ… jakieÅ› warchlaki |
Jaarbeurs = 5 REALI = 10 klubow sporej wielkosci a co do szwabow-chujow przybijam pione za dosadne, ale prawdziwe stwierdzenie.
A tak do tematu to pojechaloby sie na ta bibe, ale rzeczywiscie chyba trzeba odpuscic na rzecz thunderdoma. | _________________ ALLES NAAR DE KLOTE | | Ostatnio zmieniony przez H.A.R.D.C.O.R.E 19-10-2010, 01:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 19-10-2010, 16:23 | #30
|
| Jakie wy musicie mieć ryje/zachowanie żeby was szwaby musiały tak irytować? Nigdy nie spotkałem się by ktoś z mojej ekipy (kilka razy na Mayday, Time Warp, Nature One - wszystko w Niemcowni) miał problemy z tamtejszymi ludźmi. To też będę bronił szwabów, pomimo, że są, jacy są, ale kulturę osobistą też mają taką jak my. I awersje pewnie też. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
| |