Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2015, a4, digital punk, discoplex, djdriver, pietna, tour, unleashed

Przesuniêty przez: ROoZi
27-09-2015, 09:29
25.09.2015 - DIGITAL PUNK Unleashed Tour 2015 Discoplex A4 / Pietna !!!
Autor Wiadomo¶æ
maniek1930 

Informacje
Do³±czy³: 06 Lip 2015
Piwa: 1
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 08-08-2015, 07:39    #31

Kolejny podłaczam sie do dylematu.
Jeśli ode mnie nikt nie pojedzie to sam sie wybiore.
Podobną sytuacje miałem z Mayday-mieliśmy 3 osoby jechać w końcu pojechałem sam.
Czy żałuje-jasne że nie ! Byłem,widziałem i na dobre muza elektroniczna u mnie zagościła.
Więc odpowiedź jest jedna jeśli ktoś chce to pakować sie i jechać,niczego sie nie bać bo można całe życie przesiedzieć i niczego nie zobaczyć,dla takich emocji naprawde warto.

Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012
Piwa: 23
Sk±d: Bytom

Wys³any: 10-08-2015, 15:00    #32

Stary, przyjeżdżaj. Trzeba pokazać, że w Polsce Hardstyle tak się kocha, jak się go słucha i ma tu wierną rzeszę fanów.
That's why I ask you now... to join me..."

Syku 

Informacje
Do³±czy³: 10 Cze 2010
Piwa: 7
Sk±d: WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-08-2015, 22:12    #33

Therd napisa³/a:
Myslicie ze wyjazd samemu to dobry pomysł? Nie mam z kim jechac a nie chcialbym przepuscic takiej okazji

Też jak najbardziej polecam taki styl życia. Jak nie ma z kim to samemu wyruszyć. Tym bardziej że środowisko ludzi którzy kochają tą muzykę jest zawsze przyjaźnie nastawione.
Sam bawiłem się tak na kilku imprezach w europie i nie żałuje ani trochę :P

PS. Spełnione marzenia nie mają ceny

Whitestyler 
Wodnik

Informacje

Wys³any: 11-08-2015, 00:02    #34

Syku napisa³/a:
Też jak najbardziej polecam taki styl życia. Jak nie ma z kim to samemu wyruszyć. Tym bardziej że środowisko ludzi którzy kochają tą muzykę jest zawsze przyjaźnie nastawione.
Sam bawiłem się tak na kilku imprezach w europie i nie żałuje ani trochę :P

PS. Spełnione marzenia nie mają ceny

Nie chcę zapeszać, ale ja wolę mówić za siebie. Nie to, żebym miał do kogoś wąty, ale po prostu nie poznałem tak na imprezie jeszcze nikogo tak dobrze, żebym mógł z odpowiedzialnością powiedzieć, że jest w porządku. Oczywiście chcę w to wierzyć i nie chcę Cię absolutnie zniechęcać, ale po prostu uważam, że w dzisiejszym świecie potrzeba dystansu. Jeśli o mnie chodzi, to deklaruję stary, że jak przyjadę i na początku impry będzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysł i na prawdę kochasz Harda tak, jak było to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleńce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekąd naiwne nadzieje, żeby w końcu ci Polacy się przestali kłócić i zaczęli dogadywać, ale skoro nie potrafią tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka...

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 11-08-2015, 08:34    #35

Whitestyler napisa³/a:
Jeśli o mnie chodzi, to deklaruję stary, że jak przyjadę i na początku impry będzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysł i na prawdę kochasz Harda tak, jak było to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleńce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekąd naiwne nadzieje, żeby w końcu ci Polacy się przestali kłócić i zaczęli dogadywać, ale skoro nie potrafią tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka...

:lol: śmiechłem grubo

lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 11-08-2015, 11:36    #36

Whitestyler,

Whitestyler 
Wodnik

Informacje

Wys³any: 11-08-2015, 11:39    #37

Nikt mnie nie rozumie! :(

Syku 

Informacje
Do³±czy³: 10 Cze 2010
Piwa: 7
Sk±d: WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-08-2015, 20:05    #38

Whitestyler napisa³/a:
Nie chcę zapeszać, ale ja wolę mówić za siebie. Nie to, żebym miał do kogoś wąty, ale po prostu nie poznałem tak na imprezie jeszcze nikogo tak dobrze, żebym mógł z odpowiedzialnością powiedzieć, że jest w porządku. Oczywiście chcę w to wierzyć i nie chcę Cię absolutnie zniechęcać, ale po prostu uważam, że w dzisiejszym świecie potrzeba dystansu. Jeśli o mnie chodzi, to deklaruję stary, że jak przyjadę i na początku impry będzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysł i na prawdę kochasz Harda tak, jak było to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleńce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekąd naiwne nadzieje, żeby w końcu ci Polacy się przestali kłócić i zaczęli dogadywać, ale skoro nie potrafią tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka...

Też nie wiem o co chodzi ale fajnie bo się pośmiałem, brakowało mi tego dzisiaj :P

Nie chodzi tutaj o żadne przyjaźnie imprezowe tylko o fajną atmosferę i zero spinki na imprezach. Nikt nie każe szukać przyjaciół.

holi 

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2015
Piwa: 5
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 13-08-2015, 17:34    #39

Kurde tyle lat na nieswiadomca siedze w Polsce nie wiedzac ze takie imprezy organizowane sa . Macie jakies sprawdzone opcje noclegowe w okolicach? Srednio bedzie z rana za kolkiem siasc i do Warszawy wrocic :puppyeyes:

Swoja droga witam wszystkich jako swiezak na HARD forum!
Ostatnio zmieniony przez holi 13-08-2015, 17:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 14-08-2015, 13:58    #40

Holendrzy wsiadaja do aut po imprezach bardziej porobieni niz na samej imprezie takze lajcik tempomat i jedziesz :D
Ostatnio zmieniony przez Ricken 14-08-2015, 13:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 6832
Odpowiedzi: 76
Odwiedzin z google: 308
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: