Przesuniêty przez: ROoZi 27-09-2015, 09:29 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2015 Wiek: 39 Posty: 8 (0/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 08-08-2015, 07:39 | #31
|
| Kolejny podłaczam sie do dylematu. Jeśli ode mnie nikt nie pojedzie to sam sie wybiore. Podobną sytuacje miałem z Mayday-mieliśmy 3 osoby jechać w końcu pojechałem sam. Czy żałuje-jasne że nie ! Byłem,widziałem i na dobre muza elektroniczna u mnie zagościła. Więc odpowiedź jest jedna jeśli ktoś chce to pakować sie i jechać,niczego sie nie bać bo można całe życie przesiedzieć i niczego nie zobaczyć,dla takich emocji naprawde warto. | _________________ Raise Your Fist and make some fucking noise for Angerfist ! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 10-08-2015, 15:00 | #32
|
| | Stary, przyjeżdżaj. Trzeba pokazać, że w Polsce Hardstyle tak się kocha, jak się go słucha i ma tu wierną rzeszę fanów. | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Cze 2010 Posty: 72 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 10-08-2015, 22:12 | #33
|
| | Therd napisa³/a: | | Myslicie ze wyjazd samemu to dobry pomysÅ‚? Nie mam z kim jechac a nie chcialbym przepuscic takiej okazji |
Też jak najbardziej polecam taki styl życia. Jak nie ma z kim to samemu wyruszyć. Tym bardziej że środowisko ludzi którzy kochają tą muzykę jest zawsze przyjaźnie nastawione. Sam bawiłem się tak na kilku imprezach w europie i nie żałuje ani trochę
PS. Spełnione marzenia nie mają ceny | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 11-08-2015, 00:02 | #34
|
| | Syku napisa³/a: | Też jak najbardziej polecam taki styl życia. Jak nie ma z kim to samemu wyruszyć. Tym bardziej że Å›rodowisko ludzi którzy kochajÄ… tÄ… muzykÄ™ jest zawsze przyjaźnie nastawione. Sam bawiÅ‚em siÄ™ tak na kilku imprezach w europie i nie żaÅ‚uje ani trochÄ™
PS. Spełnione marzenia nie mają ceny |
Nie chcę zapeszać, ale ja wolę mówić za siebie. Nie to, żebym miał do kogoś wąty, ale po prostu nie poznałem tak na imprezie jeszcze nikogo tak dobrze, żebym mógł z odpowiedzialnością powiedzieć, że jest w porządku. Oczywiście chcę w to wierzyć i nie chcę Cię absolutnie zniechęcać, ale po prostu uważam, że w dzisiejszym świecie potrzeba dystansu. Jeśli o mnie chodzi, to deklaruję stary, że jak przyjadę i na początku impry będzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysł i na prawdę kochasz Harda tak, jak było to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleńce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekąd naiwne nadzieje, żeby w końcu ci Polacy się przestali kłócić i zaczęli dogadywać, ale skoro nie potrafią tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka... | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 11-08-2015, 08:34 | #35
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | JeÅ›li o mnie chodzi, to deklarujÄ™ stary, że jak przyjadÄ™ i na poczÄ…tku impry bÄ™dzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysÅ‚ i na prawdÄ™ kochasz Harda tak, jak byÅ‚o to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleÅ„ce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekÄ…d naiwne nadzieje, żeby w koÅ„cu ci Polacy siÄ™ przestali kłócić i zaczÄ™li dogadywać, ale skoro nie potrafiÄ… tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka... |
śmiechłem grubo | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 11-08-2015, 11:36 | #36
|
| Whitestyler,
 | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 11-08-2015, 11:39 | #37
|
| Nikt mnie nie rozumie! | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Cze 2010 Posty: 72 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 11-08-2015, 20:05 | #38
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | Nie chcÄ™ zapeszać, ale ja wolÄ™ mówić za siebie. Nie to, żebym miaÅ‚ do kogoÅ› wÄ…ty, ale po prostu nie poznaÅ‚em tak na imprezie jeszcze nikogo tak dobrze, żebym mógÅ‚ z odpowiedzialnoÅ›ciÄ… powiedzieć, że jest w porzÄ…dku. OczywiÅ›cie chcÄ™ w to wierzyć i nie chcÄ™ CiÄ™ absolutnie zniechÄ™cać, ale po prostu uważam, że w dzisiejszym Å›wiecie potrzeba dystansu. JeÅ›li o mnie chodzi, to deklarujÄ™ stary, że jak przyjadÄ™ i na poczÄ…tku impry bÄ™dzie jeszcze grany Nu, to ile masz otwarty umysÅ‚ i na prawdÄ™ kochasz Harda tak, jak byÅ‚o to mówione, to można pogadać jak poczciwi szaleÅ„ce Hardów. Mam w głębi ducha takie poniekÄ…d naiwne nadzieje, żeby w koÅ„cu ci Polacy siÄ™ przestali kłócić i zaczÄ™li dogadywać, ale skoro nie potrafiÄ… tego zrobić wspólne historia i problemy, niech zaczaruje muzyka... |
Też nie wiem o co chodzi ale fajnie bo się pośmiałem, brakowało mi tego dzisiaj
Nie chodzi tutaj o żadne przyjaźnie imprezowe tylko o fajną atmosferę i zero spinki na imprezach. Nikt nie każe szukać przyjaciół. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2015 Posty: 16 (0/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 13-08-2015, 17:34 | #39
|
| Kurde tyle lat na nieswiadomca siedze w Polsce nie wiedzac ze takie imprezy organizowane sa . Macie jakies sprawdzone opcje noclegowe w okolicach? Srednio bedzie z rana za kolkiem siasc i do Warszawy wrocic
Swoja droga witam wszystkich jako swiezak na HARD forum! | | Ostatnio zmieniony przez holi 13-08-2015, 17:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 14-08-2015, 13:58 | #40
|
| Holendrzy wsiadaja do aut po imprezach bardziej porobieni niz na samej imprezie takze lajcik tempomat i jedziesz | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 14-08-2015, 13:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |