Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 25.09.2010, brutal, clubwarszawa, electronic, festival, fonobar

Zamkniêty przez: Rafir
29-09-2010, 14:18
25.09.2010 - BRUTAL ELECTRONIC FESTIVAL 4 - Fonobar club/Warszawa
Autor Wiadomo¶æ
sq7ro 

Informacje
Do³±czy³: 25 Sie 2010
Piwa: 7
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 28-09-2010, 22:27    #451

a oto co znalazlem na forum clubbing.pl...:

Nic_ole
2010-09-27 13:07
Poniedziałek, #214

A, zapomniałam, panowie supportujący - naprawdę doceniam ich odmienność muzyczną, ale granie 2h jakichś extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla większości słuchaczy ;) hehe

koniec cytatu
----------------------

buahahahahaha :lol-above: :lol-above:
Ostatnio zmieniony przez sq7ro 28-09-2010, 22:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Qbek 
bydym i chuj! ;D

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2010
Piwa: 198
Sk±d: WrocÅ‚aw

Wys³any: 28-09-2010, 22:35    #452

sq7ro napisa³/a:
naprawdę doceniam ich odmienność muzyczną, ale granie 2h jakichś extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla większości słuchaczy ;)

To widze, ze speedy byly postrzegane jako dodatek do frenchy i terrorkow przez niektorych ;D

sq7ro, ja sie przyznam bez bicia, ze mi Twoj set z poczatku umknal, chyba polezlismy wtedy na dol :) ale przebudki do kanonady z M-60 kurwa to nie zapomne ;D i moj biedny leb tez nie xd

kuber89 

Informacje
Do³±czy³: 10 Lip 2010
Piwa: 81
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-09-2010, 22:46    #453

jakby PoS zagrał to kurwa ogien jakich malo :D

AnoreXia(MBC) 
MBC Ck.TERROR

Informacje
Do³±czy³: 18 Lut 2009
Piwa: 8
Sk±d: KIELCE TERROR CITY

Wys³any: 28-09-2010, 23:44    #454

sq7ro napisa³/a:
A, zapomniałam, panowie supportujący - naprawdę doceniam ich odmienność muzyczną, ale granie 2h jakichś extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla większości słuchaczy ;) hehe

Wiesz ja tej kobiety nigdy nie rozumiałem,ale w tym przypadku muszę się zgodzę chodź mnie nie było na tej imprezie.
Extratone i szybkie speedcory szybko się nudzą i zapewne za jakiś czas to zrozumiecie. Nie znam ludzi co są w temacie od kilku lat i się jarają tą muzyką cały czas.

A ja się spodziewałem że TSS słabo zagra ze względu na doświadczenie z Frazzbassem. Po prostu Live PA nie jest ciekawą formą przedstawiania muzyki tanecznej.

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 29-09-2010, 02:56    #455

Śmiało mogę stwierdzić, że Nicole jest w błędzie, bowiem sety speedcore'owe przyjęły się niesłychanie dobrze co przełożyło się na frekewncję w czasie ich trwania.
Zaraz ktoś powie, że Sq7ro miał mało ludzi, ale ja odrazu ripostuję tym, że nie przypominam sobie faktu aby ktoś uzbierał większą ilość człowieczków o godzinie 22:00.

Druga rzecz to tak naprawdę nie wiem w czym tkwi problem, bo biorąc pod uwagę fakt, że główna scena na imprezie z założenia również miała wybrzmieć speedcore'm (dla przypomnienia cytat z info określający jej przekrój gatunkowy "-Frenchcore/Terror/Speedcore/Brutal") oraz to, że na imprezie były aż 4 sceny sprawia, że na tej płaszczyźnie nie powinno być żadnych obiekcji.

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 29-09-2010, 07:19    #456

Nie bylem caly czas na mainie wiec moge sie mylic ale spdkr byl o 22, wprowadzajac ludzi w klimat imprezy(komu sie nie podobalo to wlasnie wtedy mogl pozwiedzac inne sceny, zeby na ktores znalesc swoje miejsce) a potem dopiero w okolicach godziny 4 rano(na poczatku Quato tez grał frencze) czyli dla tych ktorzy przyszli na szybciej, mocniej, wiecej. Godzina 4 rano ma to do siebie ze komunikacja miejska zaczyna juz na tyle sprawnie dzialac ze komu sie nie podobalo mogl wyjsc i wrocic do domu, ewentualnie zagoscic na innej scenie.

Tak wiec pani wychodzi na idiotke przychodzac na BEF i spodziewajac sie housu czy chuj wie czego i bedac zdziwionÄ… owym speedem :]

sq7ro 

Informacje

Wys³any: 29-09-2010, 08:16    #457

AnoreXia(MBC) napisa³/a:
sq7ro napisa³/a:

Wiesz ja tej kobiety nigdy nie rozumiałem,ale w tym przypadku muszę się zgodzę chodź mnie nie było na tej imprezie.
Extratone i szybkie speedcory szybko się nudzą i zapewne za jakiś czas to zrozumiecie. Nie znam ludzi co są w temacie od kilku lat i się jarają tą muzyką cały czas.

A ja się spodziewałem że TSS słabo zagra ze względu na doświadczenie z Frazzbassem. Po prostu Live PA nie jest ciekawą formą przedstawiania muzyki tanecznej.

ok, to teraz moje kolej. jestem zywym okazem nienormalnego czlowieka ktory od wielu lat slucha terrorow i szybszych... pierwsze walki pamietam jeszcze z zeszlego tysiaclecia kiedy to w xmach byly walki Milan Speedcore Project (teraz komprex, frazzbass,etc) czy pierwsze GFB. Oczywiscie ze nie da sie tego sluchac non stop. To samo tyczy sie extratone, ale z mojej niklej wiedzy na BEFie extratonow nie bylo. Co najwyzej splittery i to tylko momentami, a wiec zaszla lekka pomylka o kilkaset bpm :P

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 29-09-2010, 08:21    #458

sq7ro napisa³/a:
Co najwyzej splittery i to tylko momentami, a wiec zaszla lekka pomylka o kilkaset bpm :P
zastanawia mnie fakt, czy ktos jest w stanie policzyc te kilkaset BPM gdzie juz w danej chwili leca "karabiny" ;D

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

sq7ro 

Informacje

Wys³any: 29-09-2010, 08:39    #459

ResQ napisa³/a:
sq7ro napisa³/a:
Co najwyzej splittery i to tylko momentami, a wiec zaszla lekka pomylka o kilkaset bpm :P
zastanawia mnie fakt, czy ktos jest w stanie policzyc te kilkaset BPM gdzie juz w danej chwili leca "karabiny" ;D

No nie mow ze nie rozroznisz 500 bpm a ponad 1000 bpm ? ;P
Ale nie o to chodzi, nie mam zamiaru dyskutowac z Nicole. Wiecej imprez odemnie zaliczyla.
Chodzi mi o to ze nie mozna ograniczac stylow bo komus sie nie podobaja. Jesli jak zauwazyl Koko na plakacie bylo napisane co bedzie grane. Jesli warszawska scena nie ma zamiaru wspierac speedcoru, trudno - i tak pewnie to bedzie moja ostatnia impreza gdzie gralem. Najwyzej poslucham sobie w drodze do pracy albo w domu na sluchawkach, czyli dzien jak co dzien.

@SchizeQ....masz w wawie przerÄ…bane :D Pani weszla na BEF bo grala na scenie Techno/Hardtek ;P
Ostatnio zmieniony przez sq7ro 29-09-2010, 09:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 29-09-2010, 10:25    #460

Myślałem, że ten temat zostanie zakończony normalnie i bez zbędnych rozkminek no ale niestety miało być jak nigdy , wyszło jak zawsze xd Koleżance nicole nie spasowało to jej sprawa ale jak już poprzednicy zauważyli, to była scena shitcore'owa więc dziwi mnie jej podejście trochę :)

@sq7ro, osobiście mam nadzieje, iż jeszcze gdzieś będziemy mieli Cie przyjemność posłuchać, bo razem z Junkie doyebałes do pieca i oderwałeś tą scene z frenchcorowej monotonii :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 21805
Odpowiedzi: 468
Odwiedzin z google: 8820
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: