Zamkniêty przez: Rafir 29-09-2010, 14:18 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 25 Sie 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 28-09-2010, 22:27 | #451
|
| a oto co znalazlem na forum clubbing.pl...:
Nic_ole 2010-09-27 13:07 Poniedziałek, #214
A, zapomniałam, panowie supportujący - naprawdę doceniam ich odmienność muzyczną, ale granie 2h jakichś extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla większości słuchaczy hehe
koniec cytatu ----------------------
buahahahahaha | | Ostatnio zmieniony przez sq7ro 28-09-2010, 22:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzieñ) Piwa: 198 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 28-09-2010, 22:35 | #452
|
| | sq7ro napisa³/a: | naprawdÄ™ doceniam ich odmienność muzycznÄ…, ale granie 2h jakichÅ› extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla wiÄ™kszoÅ›ci sÅ‚uchaczy |
To widze, ze speedy byly postrzegane jako dodatek do frenchy i terrorkow przez niektorych
sq7ro, ja sie przyznam bez bicia, ze mi Twoj set z poczatku umknal, chyba polezlismy wtedy na dol ale przebudki do kanonady z M-60 kurwa to nie zapomne i moj biedny leb tez nie | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 204 (0,03/dzieñ) Piwa: 81 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 28-09-2010, 22:46 | #453
|
| jakby PoS zagrał to kurwa ogien jakich malo | |
| |
 | |
AnoreXia(MBC) MBC Ck.TERROR

Informacje Do³±czy³: 18 Lut 2009 Posty: 153 (0,02/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: KIELCE TERROR CITY  | Wys³any: 28-09-2010, 23:44 | #454
|
| | sq7ro napisa³/a: | A, zapomniaÅ‚am, panowie supportujÄ…cy - naprawdÄ™ doceniam ich odmienność muzycznÄ…, ale granie 2h jakichÅ› extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla wiÄ™kszoÅ›ci sÅ‚uchaczy hehe |
Wiesz ja tej kobiety nigdy nie rozumiałem,ale w tym przypadku muszę się zgodzę chodź mnie nie było na tej imprezie. Extratone i szybkie speedcory szybko się nudzą i zapewne za jakiś czas to zrozumiecie. Nie znam ludzi co są w temacie od kilku lat i się jarają tą muzyką cały czas.
A ja się spodziewałem że TSS słabo zagra ze względu na doświadczenie z Frazzbassem. Po prostu Live PA nie jest ciekawą formą przedstawiania muzyki tanecznej. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 29-09-2010, 02:56 | #455
|
| Śmiało mogę stwierdzić, że Nicole jest w błędzie, bowiem sety speedcore'owe przyjęły się niesłychanie dobrze co przełożyło się na frekewncję w czasie ich trwania. Zaraz ktoś powie, że Sq7ro miał mało ludzi, ale ja odrazu ripostuję tym, że nie przypominam sobie faktu aby ktoś uzbierał większą ilość człowieczków o godzinie 22:00.
Druga rzecz to tak naprawdę nie wiem w czym tkwi problem, bo biorąc pod uwagę fakt, że główna scena na imprezie z założenia również miała wybrzmieć speedcore'm (dla przypomnienia cytat z info określający jej przekrój gatunkowy "-Frenchcore/Terror/Speedcore/Brutal") oraz to, że na imprezie były aż 4 sceny sprawia, że na tej płaszczyźnie nie powinno być żadnych obiekcji. | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 29-09-2010, 07:19 | #456
|
| Nie bylem caly czas na mainie wiec moge sie mylic ale spdkr byl o 22, wprowadzajac ludzi w klimat imprezy(komu sie nie podobalo to wlasnie wtedy mogl pozwiedzac inne sceny, zeby na ktores znalesc swoje miejsce) a potem dopiero w okolicach godziny 4 rano(na poczatku Quato tez grał frencze) czyli dla tych ktorzy przyszli na szybciej, mocniej, wiecej. Godzina 4 rano ma to do siebie ze komunikacja miejska zaczyna juz na tyle sprawnie dzialac ze komu sie nie podobalo mogl wyjsc i wrocic do domu, ewentualnie zagoscic na innej scenie.
Tak wiec pani wychodzi na idiotke przychodzac na BEF i spodziewajac sie housu czy chuj wie czego i bedac zdziwionÄ… owym speedem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Sie 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 29-09-2010, 08:16 | #457
|
| | AnoreXia(MBC) napisa³/a: | | sq7ro napisa³/a: | A, zapomniaÅ‚am, panowie supportujÄ…cy - naprawdÄ™ doceniam ich odmienność muzycznÄ…, ale granie 2h jakichÅ› extratonów i ekstremalnych speedcorów a'la Passenger of Shit to też żadna przyjemność dla wiÄ™kszoÅ›ci sÅ‚uchaczy hehe |
Wiesz ja tej kobiety nigdy nie rozumiałem,ale w tym przypadku muszę się zgodzę chodź mnie nie było na tej imprezie. Extratone i szybkie speedcory szybko się nudzą i zapewne za jakiś czas to zrozumiecie. Nie znam ludzi co są w temacie od kilku lat i się jarają tą muzyką cały czas.
A ja się spodziewałem że TSS słabo zagra ze względu na doświadczenie z Frazzbassem. Po prostu Live PA nie jest ciekawą formą przedstawiania muzyki tanecznej. |
ok, to teraz moje kolej. jestem zywym okazem nienormalnego czlowieka ktory od wielu lat slucha terrorow i szybszych... pierwsze walki pamietam jeszcze z zeszlego tysiaclecia kiedy to w xmach byly walki Milan Speedcore Project (teraz komprex, frazzbass,etc) czy pierwsze GFB. Oczywiscie ze nie da sie tego sluchac non stop. To samo tyczy sie extratone, ale z mojej niklej wiedzy na BEFie extratonow nie bylo. Co najwyzej splittery i to tylko momentami, a wiec zaszla lekka pomylka o kilkaset bpm | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Sie 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 29-09-2010, 08:39 | #459
|
| | ResQ napisa³/a: | | sq7ro napisa³/a: | Co najwyzej splittery i to tylko momentami, a wiec zaszla lekka pomylka o kilkaset bpm | zastanawia mnie fakt, czy ktos jest w stanie policzyc te kilkaset BPM gdzie juz w danej chwili leca "karabiny" |
No nie mow ze nie rozroznisz 500 bpm a ponad 1000 bpm ? Ale nie o to chodzi, nie mam zamiaru dyskutowac z Nicole. Wiecej imprez odemnie zaliczyla. Chodzi mi o to ze nie mozna ograniczac stylow bo komus sie nie podobaja. Jesli jak zauwazyl Koko na plakacie bylo napisane co bedzie grane. Jesli warszawska scena nie ma zamiaru wspierac speedcoru, trudno - i tak pewnie to bedzie moja ostatnia impreza gdzie gralem. Najwyzej poslucham sobie w drodze do pracy albo w domu na sluchawkach, czyli dzien jak co dzien.
@SchizeQ....masz w wawie przerÄ…bane Pani weszla na BEF bo grala na scenie Techno/Hardtek | | Ostatnio zmieniony przez sq7ro 29-09-2010, 09:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 29-09-2010, 10:25 | #460
|
| Myślałem, że ten temat zostanie zakończony normalnie i bez zbędnych rozkminek no ale niestety miało być jak nigdy , wyszło jak zawsze Koleżance nicole nie spasowało to jej sprawa ale jak już poprzednicy zauważyli, to była scena shitcore'owa więc dziwi mnie jej podejście trochę
@sq7ro, osobiście mam nadzieje, iż jeszcze gdzieś będziemy mieli Cie przyjemność posłuchać, bo razem z Junkie doyebałes do pieca i oderwałeś tą scene z frenchcorowej monotonii | |
| |
 | |
| |