1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Area Big Top Avicii Deniz Koyu Dimitri Vegas & Like Mike Fedde le Grand Hardwell Martin Solveig
Area Monade Aeroplane Cajmere Daniel Sanchez Eats Everything Loco Dice Olivier Weiter Reboot Simian Mobile Disco MC: Lex Empress
Area Dirty Dutch Betatraxx Cassius Chuckie Dillon Francis Glowinthedark Mitchell Niemeyer Porter Robinson Switch Zedd MC: Roga
Area Fools Gold Club House A-Trak Fake Blood Riton Rogerseventytwo Tiga Live: Nobody Beats The Drum
Area Visionquest Boris Werner Dinky Laura Jones Ryan Crosson Seth Troxler Subb-an William Kouam Djoko
Area Backxback | Nachtlab Meets Redbull Anton PieĂŤte Bas Amro Benny Rodrigues Dennis Ferrer Eelke Kleijn Hernan Cattaneo Lilith Michael Mayer Mike Ravelli Surgeon
Area Electric Deluxe Presents Jeff Mills Len Faki Perc ROD Speedy J Live: Xhin
Area GZG De Man Zonder Schaduw Juan Sanchez Karotte Monika Kruse Moritz Tim Green
Area Oi! vs Vage Gasten Full Crate Goldie Gomes Henzel & Disco Nova Trolley Snatcha Zombie Nation
Area Q-dance Adaro Code Black Endymion Headhunterz Lee Mac Max Enforcer Wildstylez Zany Zatox Live: Psyko Punkz MC: Ruffian
Area Sffrmkrs avec Leyp! Akwasi Carita la Niña Cream Dynamite Fanny West Guerilla Speakerz Jane Doe Leemillah Phalerieau Snelle Jelle WaxFiend Zedd Kleine Viezerik MC: Alainde Lon MC: KaliBwoy MC: Tjek
Area Tik Tak Abstract Jaziah Kenneth G Kubik Martin Garrix Mr. Simpson Real El Canario Sem Vox The Flexican The Partysquad Yellow Claw Youri Alexander MC: V.I.
kiedys mi sie ta impreza marzyla bo atmosfera itp niesamowita ale skladowo to albo w ciul nie znam albo gatunki nie te , a z hardow tez dla mnie nic ciekawego. ostatni Mysteryland ktory mi sie jeszcze skladowo podobal , no i scena Thunderdome byla , to w 2009. a tak to od 2010 widze sporo okroili.
Na scenie Q-dance Area poza Zanym,Zatoxem,Adaro i Psyko Punkz - nie widzÄ,Ĺźadnej rewelacji! Jak na takÄ imprezÄ to powinni o wiele wiele mocniejszy i ciekawszy skĹad wystawiÄ na tej scenie... Inne sceny zaĹ,wcale mnie nie interesujÄ ...
[ Dodano: 30-04-2012, 09:59 ]
Sz-Cze-Pan napisał/a:
zapewne obecny po raz trzeci z rzÄdu
Taaa,a miaĹeĹ juĹź nie jeĹşdziÄ To juĹź naĹĂłg
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
w ramach XX TD niespodzianka i dochodzi scena Thunderdome: 75% Dream Team Bass-D Kasparov N!CK Ophidian Red Faction Terminal The Viper Vavaculo MC: Da Mouth of Madness MC: Justice
poki co ciagna ostro w tym roku
[ Dodano: 24-08-2012, 16:49 ] i jeszcze jedna scena Qult Rave Bunker ogloszona w tym tygodniu... Les Tronchiennes Doctr Marckus Mr. Jones Luna Henzel & Disco Nova Evanti Thilo
za zdzierstwo uwaĹźam opĹate w wysokoĹci 1 tokena za podstawke na browary....
Hmmm wiec zanim ktos wyrzucil to dwa razy sie zastanowil. Mnie osobiscie zawsze irytuje jak wszedzie one lataja a do przyjemnych nie nalezy dostac tym prosto w czolo lub ciagle rozgladac sie czy cos nie nadlatuje
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)