Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2000, 25.01.2013, energy, frontliner, hardstyle, kings, of, przytkowice

Przesuniêty przez: ROoZi
26-01-2013, 10:16
25.01.2013 - Frontliner - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000 Przytkowice
Autor Wiadomo¶æ
Overbizz 

Informacje
Do³±czy³: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Sk±d: Kraków

Wys³any: 26-01-2013, 15:54    #91

CiachO napisa³/a:

Overbizzzzzzzz- jedna rada :D NIE PIEJ JUŻ WIĘCEJ TYLE :D :D :D :D ha ha ha ha ha ha ha padłem na ryj jak Cię zobaczyłem o 2 xD nie liczyłem nawet że się dokulasz do DJ-ki :D Ale poszło jakoś , choć było słychać te % w graniu :D
Oczywiście końcówka HC jak zawsze najlepiej sie zaprezentowała :D
Ostatnio bardzo mało piję dlatego uderzył mnie mocniej alkohol, ale nie było chyba tak źle w czasie gry :P

CiachO napisa³/a:

"Overbizz nie może już grać bo śpieszy się na pociąg , a że ma go już za niedługo to niestety musimy zakończyć tę imprezę"
A wiesz, że ja tego nie słyszałem? Dopiero teraz skumałem o co chodzi :D

Dantey 
Człowiek Kupa

Informacje
Do³±czy³: 01 Mar 2011
Piwa: 104
Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 26-01-2013, 17:49    #92

Impreza fajna, ale trochę wydaje mi się, że nie warta zachodu była.
Pierwszy raz w Przytkowicach byłem i uderzyła mnie bezczelność ochrony, gdzie musiałem się ich prosić przez 20 minut i dać w łape, aby zegarek zostawiony na bramce odzyskać. Porażka ...
Co do samej imprezy. PoczÄ…tek Fronta zajebisty :sweet:
Potem już lżej było. Dla mnie idealnie, można było poskakać i się trochę rozgrzać przed hardkorami :D
Coś co mnie w Przytkowicach na prawdę uderzyło. Akustyka jest tam o wiele lepsza, niż w Katowicach.
W Przytkowicach da się zrozumieć, co ktoś przez mica mówi. W Katowicach jest z już o to ciężko. I te basy <3 Rewelacja :D

I kurwa niech mi ktoś powie, że był na secie Fronta jak grał Timeless'a... Co wtedy nawijał Renegade przez mica ? Czyżby tekst z Qlimax '12 ?

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 26-01-2013, 18:13    #93

Dantey napisa³/a:
aby zegarek zostawiony na bramce odzyskać.

jak to? po prostu wyłożyłeś go do kontroli i po przejściu jeden z ochroniarzy go zwinął czy jak?

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 26-01-2013, 19:42    #94

ehh no to juz widza dość pora osób sie wypowiedziało jak było to nie byda sie powtarzoł... jedynie co to dzięki Driver za pozdrowienia do Rudzioli :D w przytko pierszo wizyta... i raczej ostatnio... klub nie przyciago, chyba ze miałaby tam byćorganizowano Super Vixa to moze byc sie skucił na jakieś HHC, jak na imprezy w naszych klimatach... za cukierkowo tam jest. I tyn dywan żarówek za DJ'ką co jebie i oślepi po oczach... porażka... Muzycznie, Driver mie zaskoczył troszku ;) końcówka seta mi podeszła bo zaczołch sie bujać nawet :D Eni -pora nutek mie rozruszało :) Over - szczerze powiem... myślołch, że od samego początku bydzie mocnij, a tu długo, długo, długo HS... za to koncóweczka łądno :D no a reszty nie komentuja bo nie poruszało wcale :D dobre kebaby majątam w ene jedynie :D

various 

Informacje
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2012
Piwa: 2
Sk±d: ...

Wys³any: 26-01-2013, 20:48    #95

DJ Mike napisa³/a:
Chyba kolego troche za dużo wypiłeś bo jestem pewny że Rafał by nigdy tak nie zrobił ^^'

Tak się składa że autem jechałem ;) Jeśli patrze i z lewego decka leci nuta, potem sie odwracam pogadać do kumpla i za minute leci 2 nuta po jakimś przejściu też z lewego decka a na prawym cały czas miga CUE to co to ? magia ?

Pzdr ;)

Dantey 
Człowiek Kupa

Informacje
Do³±czy³: 01 Mar 2011
Piwa: 104
Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 27-01-2013, 19:30    #96

flahu, było tak, że wszystkie rzeczy które miałem na bramce, położyłem na portfelu, jako że pizgało w chuj, to zgarnąłem ten portfel i poleciałem do środka. Pochowałem wszystko co miałem, włożyłem pasek i odebrałem bilet, po czym wszedłem. Zaraz po przejściu skapłem się, że zegarka nie mam. Może zsunął się z portfela, chuj wie. W każdym bądź razie, aby go odzyskać musiałem się nieźle nabojować...
Dla mnie taka ochrona to porażka... Może moja wina, ale w sumie tego zegarka nie zauważyłem wtedy po przejściu przez bramkę. Jak by leżał zaraz obok portfela, to bym go raczej zauważył. Nie mam najmniejszego pojęcia, gdzie ten zegarek się wtedy podział ...

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 27-01-2013, 20:05    #97

various napisa³/a:
DJ Mike napisa³/a:
Chyba kolego troche za dużo wypiłeś bo jestem pewny że Rafał by nigdy tak nie zrobił ^^'

Tak się składa że autem jechałem ;) Jeśli patrze i z lewego decka leci nuta, potem sie odwracam pogadać do kumpla i za minute leci 2 nuta po jakimś przejściu też z lewego decka a na prawym cały czas miga CUE to co to ? magia ?

Pzdr ;)

a może to był jakiś mashup? zresztą Driver wchodzi czasem na forum więc może sam się wypowie

[ Movies From Parties ]

Driver 
HardStyle!

Informacje
Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007
Piwa: 349
Sk±d: Gliwice / Chorzów

Wys³any: 27-01-2013, 20:09    #98

Witam Serdecznie wlasnie dotralem do domu wyjeb... po sobotniej imprezie w Imerium w Buzku :)
W tym temacie oczywiscie dziekuje wszystkim za piatkowa impreze, bylo przekonkretnie zwlaszcza towarzysko bylo super ;)

various napisa³/a:
Impreza spoko. Jedyne co mnie trochę otrzeźwiło to jak grał DRIVER, miałem okazje popatrzeć z góry - po 2 kawałki zmixowane nagrane, walone z 1 decka, 0 przejść (tylko na zasadzie kliknięcia play na 2 decku i szybkim mykiem fadera)..

Kolego milisz sie co do mnie poniewaz gralem na tej imprezei 5 Mashupow, 3 swoje,1 pana Regaina i jeden chlopakow z grupy Digital Abuse, takze z gory tak to moglo wygladac ;)
Co do przejsc to wystrczy posluchac seta jeszcze raz zeby stwierdzic ze przejscia byly roznorodne ...ale zgodze sie z toba ze kilka bylo ucietych tz wejscie Hitem w opdowiednim momecie mam nadzieje, bo tez juz swoje mialem wlane :)

Podsumuwujac mam nadzieje ze set a zwlaszcza TL wam sie podobal :)

Pozdrawiam i Do nastepnej Driver!
Ostatnio zmieniony przez Driver 28-01-2013, 00:36, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

various 

Informacje
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2012
Piwa: 2
Sk±d: ...

Wys³any: 27-01-2013, 23:41    #99

Driver, to wszystko wyjaśnia ;) Spoko, bo już myślałem że po headlinerze reszta DJ'i leci w kulki ;)

Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Do³±czy³: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Sk±d: Kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-01-2013, 01:19    #100

Nie bylo zle, zajebiscie ze wbil slask :D Ale jakos szczerze przyznam ze tak **ujowych mainstreamow dawno na koniec nie slyszalem... Troche sie zawiodlem no ale bylo minelo, warto bylo wpasc i troche sie pobujac xd A co do tych laserow itd to sie zgadzam, jako iz na parkiet wszedlem jedynie pod koneic a wiekszosc imprezy patrzylem wprost na nie pod koniec mialem ladny mindfuck we lbie :puppyeyes: Nie wiem kto to ogarnia ale juz wiecej swiecacych rzeczy sie nie da wjebac na ta sale -.- Sa pewne granice i Hasder nie jestes jedyna osoba ktora sie na to skarzyla tej nocy ;)
15.12.2012 - Thunderdome

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 7405
Odpowiedzi: 109
Odwiedzin z google: 1361
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: