Przesuniêty przez: ROoZi 26-01-2013, 10:16 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 26-01-2013, 15:54 | #91
|
| | CiachO napisa³/a: | Overbizzzzzzzz- jedna rada NIE PIEJ JUÅ» WIĘCEJ TYLE ha ha ha ha ha ha ha padÅ‚em na ryj jak CiÄ™ zobaczyÅ‚em o 2 nie liczyÅ‚em nawet że siÄ™ dokulasz do DJ-ki Ale poszÅ‚o jakoÅ› , choć byÅ‚o sÅ‚ychać te % w graniu OczywiÅ›cie koÅ„cówka HC jak zawsze najlepiej sie zaprezentowaÅ‚a
| Ostatnio bardzo mało piję dlatego uderzył mnie mocniej alkohol, ale nie było chyba tak źle w czasie gry
| CiachO napisa³/a: | "Overbizz nie może już grać bo Å›pieszy siÄ™ na pociÄ…g , a że ma go już za niedÅ‚ugo to niestety musimy zakoÅ„czyć tÄ™ imprezÄ™"
| A wiesz, że ja tego nie słyszałem? Dopiero teraz skumałem o co chodzi | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzieñ) Piwa: 104 Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 26-01-2013, 17:49 | #92
|
| Impreza fajna, ale trochę wydaje mi się, że nie warta zachodu była. Pierwszy raz w Przytkowicach byłem i uderzyła mnie bezczelność ochrony, gdzie musiałem się ich prosić przez 20 minut i dać w łape, aby zegarek zostawiony na bramce odzyskać. Porażka ... Co do samej imprezy. Początek Fronta zajebisty Potem już lżej było. Dla mnie idealnie, można było poskakać i się trochę rozgrzać przed hardkorami Coś co mnie w Przytkowicach na prawdę uderzyło. Akustyka jest tam o wiele lepsza, niż w Katowicach. W Przytkowicach da się zrozumieć, co ktoś przez mica mówi. W Katowicach jest z już o to ciężko. I te basy <3 Rewelacja
I kurwa niech mi ktoś powie, że był na secie Fronta jak grał Timeless'a... Co wtedy nawijał Renegade przez mica ? Czyżby tekst z Qlimax '12 ? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzieñ) Piwa: 624 Sk±d: Knurów  | Wys³any: 26-01-2013, 18:13 | #93
|
| | Dantey napisa³/a: | | aby zegarek zostawiony na bramce odzyskać. |
jak to? po prostu wyłożyłeś go do kontroli i po przejściu jeden z ochroniarzy go zwinął czy jak? | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 26-01-2013, 19:42 | #94
|
| ehh no to juz widza dość pora osób sie wypowiedziało jak było to nie byda sie powtarzoł... jedynie co to dzięki Driver za pozdrowienia do Rudzioli w przytko pierszo wizyta... i raczej ostatnio... klub nie przyciago, chyba ze miałaby tam byćorganizowano Super Vixa to moze byc sie skucił na jakieś HHC, jak na imprezy w naszych klimatach... za cukierkowo tam jest. I tyn dywan żarówek za DJ'ką co jebie i oślepi po oczach... porażka... Muzycznie, Driver mie zaskoczył troszku końcówka seta mi podeszła bo zaczołch sie bujać nawet Eni -pora nutek mie rozruszało Over - szczerze powiem... myślołch, że od samego początku bydzie mocnij, a tu długo, długo, długo HS... za to koncóweczka łądno no a reszty nie komentuja bo nie poruszało wcale dobre kebaby majątam w ene jedynie | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Pa¼ 2012 Posty: 22 (0/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: ...  | Wys³any: 26-01-2013, 20:48 | #95
|
| | DJ Mike napisa³/a: | Chyba kolego troche za dużo wypiÅ‚eÅ› bo jestem pewny że RafaÅ‚ by nigdy tak nie zrobiÅ‚ |
Tak się składa że autem jechałem Jeśli patrze i z lewego decka leci nuta, potem sie odwracam pogadać do kumpla i za minute leci 2 nuta po jakimś przejściu też z lewego decka a na prawym cały czas miga CUE to co to ? magia ?
Pzdr | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzieñ) Piwa: 104 Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 27-01-2013, 19:30 | #96
|
| flahu, było tak, że wszystkie rzeczy które miałem na bramce, położyłem na portfelu, jako że pizgało w chuj, to zgarnąłem ten portfel i poleciałem do środka. Pochowałem wszystko co miałem, włożyłem pasek i odebrałem bilet, po czym wszedłem. Zaraz po przejściu skapłem się, że zegarka nie mam. Może zsunął się z portfela, chuj wie. W każdym bądź razie, aby go odzyskać musiałem się nieźle nabojować... Dla mnie taka ochrona to porażka... Może moja wina, ale w sumie tego zegarka nie zauważyłem wtedy po przejściu przez bramkę. Jak by leżał zaraz obok portfela, to bym go raczej zauważył. Nie mam najmniejszego pojęcia, gdzie ten zegarek się wtedy podział ... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 27-01-2013, 20:05 | #97
|
| | various napisa³/a: | | DJ Mike napisa³/a: | Chyba kolego troche za dużo wypiÅ‚eÅ› bo jestem pewny że RafaÅ‚ by nigdy tak nie zrobiÅ‚ |
Tak się składa że autem jechałem Jeśli patrze i z lewego decka leci nuta, potem sie odwracam pogadać do kumpla i za minute leci 2 nuta po jakimś przejściu też z lewego decka a na prawym cały czas miga CUE to co to ? magia ?
Pzdr |
a może to był jakiś mashup? zresztą Driver wchodzi czasem na forum więc może sam się wypowie | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | Wys³any: 27-01-2013, 20:09 | #98
|
| Witam Serdecznie wlasnie dotralem do domu wyjeb... po sobotniej imprezie w Imerium w Buzku W tym temacie oczywiscie dziekuje wszystkim za piatkowa impreze, bylo przekonkretnie zwlaszcza towarzysko bylo super
| various napisa³/a: | | Impreza spoko. Jedyne co mnie trochÄ™ otrzeźwiÅ‚o to jak graÅ‚ DRIVER, miaÅ‚em okazje popatrzeć z góry - po 2 kawaÅ‚ki zmixowane nagrane, walone z 1 decka, 0 przejść (tylko na zasadzie klikniÄ™cia play na 2 decku i szybkim mykiem fadera).. |
Kolego milisz sie co do mnie poniewaz gralem na tej imprezei 5 Mashupow, 3 swoje,1 pana Regaina i jeden chlopakow z grupy Digital Abuse, takze z gory tak to moglo wygladac Co do przejsc to wystrczy posluchac seta jeszcze raz zeby stwierdzic ze przejscia byly roznorodne ...ale zgodze sie z toba ze kilka bylo ucietych tz wejscie Hitem w opdowiednim momecie mam nadzieje, bo tez juz swoje mialem wlane
Podsumuwujac mam nadzieje ze set a zwlaszcza TL wam sie podobal
Pozdrawiam i Do nastepnej Driver! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 28-01-2013, 00:36, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Pa¼ 2012 Posty: 22 (0/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: ...  | Wys³any: 27-01-2013, 23:41 | #99
|
| Driver, to wszystko wyjaśnia Spoko, bo już myślałem że po headlinerze reszta DJ'i leci w kulki | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzieñ) Piwa: 218 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 28-01-2013, 01:19 | #100
|
| Nie bylo zle, zajebiscie ze wbil slask Ale jakos szczerze przyznam ze tak **ujowych mainstreamow dawno na koniec nie slyszalem... Troche sie zawiodlem no ale bylo minelo, warto bylo wpasc i troche sie pobujac A co do tych laserow itd to sie zgadzam, jako iz na parkiet wszedlem jedynie pod koneic a wiekszosc imprezy patrzylem wprost na nie pod koniec mialem ladny mindfuck we lbie Nie wiem kto to ogarnia ale juz wiecej swiecacych rzeczy sie nie da wjebac na ta sale -.- Sa pewne granice i Hasder nie jestes jedyna osoba ktora sie na to skarzyla tej nocy | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
| |