1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No zapowiedź kozacka ale hmmm...to wszystko fajnie wygląda na filmie jak się tam jest to aż tak mocno dupy nie urywa byłem tam w 2010r i średnio mi się podobało a teraz to już co roku gorsza kupa jest ciężko o dobry raw na Q pewnie wrócę do Gelredome ale na Hardbass tym razem
To muszę Ci powiedzieć,że byłeś na najsłabszej edycji Qlimax,wtedy kiedy Q-dance najbardziej dupy dało i z organizacją jak i z rozmieszczeniem sceny,LU i innymi kłopotliwymi sprawami Byłem też na tym Qlimax jak i na wcześniejszych więc widziałem sporą różnicę,bo miałem odniesienie do poprzednich edycji, wierz mi. Zaś rok później, oglądałem film z Q2011 i Q-dance znowu zadbało o dobry klimat i podniosło wysoko poprzeczkę,żeby podtrzymać swój prestiż.Musieli sobie wziąć do serca krytykę poprzeniej edycji 2010.
Ja uważam,że żaden film z Q czy innych eventów nigdy nie odda Ci tego klimatu,efektów itp. jakich się tam przeżywa,bo sporo fajnych momentów Q-dance wycina do filmu. Zresztą też wiadomo, nigdy na filmie nie odczujesz tej mocy nagłośnienia jakie tam się odczuwa na własnej skórze. Na samą myśl dreszcze przechodzą
Jeżeli chodzi o dobry RAW to z tym się akurat zgodzę,bo ciężej z tym jest ostatnio.W track listach znacznie przeważa NUStyle to fakt. No ale nie każdy NU jest też ..ujowy. Jest sporo dobrych kawałków. Jeżeli chodzi o Hardbass to na początku przebijał Qlimax pod paroma względami (LU,efektów,anthemów itp.) Udało mi się być na edcyji 2012 i miło wspominam event. Chociaż teraz znajomi byli w tym roku i mówili,że strasznie się psuje ten event. Zmierza złą drogą. Na 4 teamy tylko jeden potrafi zrobić rozp..dol..WTF ? To chyba niezbyt dobrze?? Zresztą pomysłów już też nie mają na wygląd sceny i vizualizacje praktycznie te same co roku na jedno kopyto.Ciągle te ekrany ledowe. Mogliby pójść z tym inną drogą,coś dla odmiany.
Qlimax nadal przyciąga o wiele więcej ludzi do GelreDome niż Hardbass. Dlatego nie wiem czy Hardbass nadal przewyższa Q.
Wszystko się okaże w listopadzie czy Q-dance czymś nowym zaskoczy.
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 11-05-2013, 17:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
jak już rozmowa zjechała na porównywanie hardbassu z qlimaxem to dodam od siebie że dzisiaj decibel outdoor festival od b2s ( konkurencja defqonu) został wyprzedany w ponad godzine gdzie na defqon ponad tydzien bilety były. Ale nie ma co się dziwić Defqon to był w Almere a nie w lesie
Jeżeli mam być szczery to nie podobają mi się w ogóle kawałki które są podłożone do filmu Lubię Frontlinera,lubię NU ale nie aż takie cukierkowe i bardzo komercyjne jakie jest na filmie. Jedyny kawałek z całego filmu,który mi się podoba to "Symbols" pod sam koniec i to tyle. Jeżeli chodzi o oprawę,vizualizacje itp. to spoko wszystko
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
No nareszcie dali kogoś co bóg przykazał a nie jakiś frajer wildy i frontliner gdzie dla nich nie powinno być miejsca na Qlimaxie i żeby kiedykolwiek zagrali znowu.
Ostatnio zmieniony przez Piekarz 20-05-2013, 16:26, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2887 Odpowiedzi: 35 Odwiedzin z google: 425