| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 25-10-2008, 04:47 | #91
|
| Ja tez juz w domu,dziekuje wszystkim za wspolna zabawe ,impreza jak dlamnie bardzo udana, ale nie oszukujmy sie bez duzego grona hardstyle-maniakow ze slaska napewno nie bylo by tak klimatycznie ;-)
Pozdrawiam Driver ;-)
Ps: Jojo ciekzko dogodzic HardCore-owcowi ,ale napewno wezme pod uwage twoje wskazowki nastepnym razem :-P | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 13 Wrz 2008 Wiek: 38 Posty: 22 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Krapkowice  | Wysłany: 25-10-2008, 05:35 | #92
|
| Krotko i zwiezle ..." AAAĹAAA" ....po co nam showteki i inne takie tam ......mi wystarczy nasza polska ekipa ......"piekelna 4" ..
Dzieki za naprawde mega bibe | _________________ HS HC SC SHRANZ.....i odrobinka DOBREGO Electro...-<<<<< That's My LIFE | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 25-10-2008, 06:14 | #93
|
| wrĂłciwszy
od ilu lat tam wpuszczajÄ
? od 12? pierwszy raz widzialem gimnazjalistĂłw na hsach i to jeszcze w garniturach hehe druga sprawa: muzyka Driver i Enigmato rewelacja, czemu wy kurde bele na mohah nie gracie, taki hardstyle w takiej wersji chce sĹyszeÄ zawsze ) Skydrivera nie lubie ale myslalem ze po tej imprezie moze sie to zmieni, nic sie nie zmieniĹo, nie porwaĹ mnie jego set wogĂłle, potem juĹź zamulali grÄ
te voytasy i goscie po nim imo, ale imprezka na plus, a i zapomniaĹbym, dj przed driverem rĂłwnieĹź bardzo Ĺadnie )) naprawdÄ byĹem pod duĹźym zaskoczeniem. ogĂłlnie porcja dobrego hsu i git:))) mam nadziejÄ, Ĺźe na urodzinach drivera zagracie panowie w tym samym stylu pozdrawiam .. aha i ludzie w tym a4 jacyĹ popierdoleni tak swojÄ
drogÄ
oczywiscie nie wszyscy ale duĹźo zjebĂłw :d nie byĹo tego klimatu jaki powinni tworzyÄ siema! | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 32 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: WesoĹa ;]  | Wysłany: 25-10-2008, 10:44 | #94
|
| | koko123 napisał/a: | wrĂłciwszy
od ilu lat tam wpuszczajÄ
? od 12? pierwszy raz widzialem gimnazjalistĂłw na hsach i to jeszcze w garniturach hehe |
-bo tam miaĹ miejsce jakis pĂłĹmetek i z tej drugiej slai wychodziĹy te ubrane galowo osobniki:>:> WogĂłle w jakim szoku co poniektĂłre byly sĹyszÄ
c naszÄ
muzyke. SpotkaĹem sie z komentarzem : Przepraszam , wy sie interesujece ta muzykÄ
? ... To wielki szacun.
Impreza choÄ spontaniczna bo wczoraj o 17 dowiedziaĹem sie ze jade - bardzo udana. wogĂłle zainponowaĹa mi swoim wygladem wizualnym jako ze byĹem tam pierwszy raz. Jeszcze raz wielkie dzieki dla Pelapa za mobilke :> i froga za podwĂłzke pod samego busa. Stary dzieki tobie bylem szybciej dzisiaj w domu niz z niejednego moha;):) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 25-10-2008, 11:32 | #95
|
| wkoncu wstaelm tak mnie nigi bola masakra ledwo chodze cala impreza przetanczona :D:D
tak tam jakas szkola miala polmetek i ludzie poubierani jak na studniowke | JaneQ napisał/a: | | Jeszcze raz wielkie dzieki dla Pelapa za mobilke |
nmzc :D:d ja dziekuje frogowi za transport :D
| Driver napisał/a: | | ale nie oszukujmy sie bez duzego grona hardstyle-maniakow ze slaska napewno nie bylo by tak klimatycznie |
dokladnie ...... najlepsze jest w tym leci hjakas nutaa ekipa ze slaska , ci ktorzy wiedz ocb klaszcza reszta sie patrzy jak glupki
za duzo dzieci jak dla mnie jeszcze nadodatek nacpani <lol2> z niektorcyh to niezla polewka byla
fajnie bylo uslyszec Citizen i Dark by Design
dzieki za imprezee pozdrOO i dfo nastepnej :d
ahhaaa wenus wkoncu sie poznalismy :d | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 217 (0,03/dzień) Piwa: 1 Skąd: Tychy  | Wysłany: 25-10-2008, 12:08 | #96
|
| No wiec teraz kolej na mnie
Impreza super, duzo lepsza niz 1sza edycja jak dla mnie.
Dziekuje :
Frog- za przywĂłz Enigmato- za odwĂłz Jojo- za piwko i soczek Malutka - za kamikadze Pusia - ze mnie w ogole namĂłwil zebym jechaĹa
Milego dnia | _________________ That's the sound of your brain cracking | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 25-10-2008, 12:51 | #97
|
| Wieczorkiem wrzuce na serwer sety z imprezy | _________________
| |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzień) Piwa: 20 Skąd: HardstyleLand  | Wysłany: 25-10-2008, 14:02 | #98
|
| Impreza bardzo dobra , dla mnie najlepiej zagraĹ Driver Pozdro dla: 1 FROG (dziÄkĂłwa!!! za loĹźÄ!) 2.Jojo 3.Pelap 4.Spyda
Do zoo w WW za tydzieĹ | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 87 (0,01/dzień) Piwa: 5 Skąd: gliwice  | Wysłany: 25-10-2008, 14:21 | #99
|
| dzieki wszystkim za swietna zabawe obysmy widywali sie tam czesciej Sky | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Paź 2007 Wiek: 48 Posty: 65 (0,01/dzień) Piwa: 38 Skąd: Opole - Metalchem  | |
| |
 | |
| |