Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 24.03.2012, donors, gathering, hardforum, hardstyle, katowice, megaclub, members, of, organ

Przesunity przez: kych0
25-03-2012, 15:11
24.03.2012 - Organ Donors @ Members of Hardstyle & Hardforum Gathering @ MegaClub Katowice
Autor Wiadomo
Regain 

Informacje
Doczy: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Skd: Wrocław

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 21:36    #571

The Firsteffect napisa/a:
nie chcę się czepiać ale w LU jest napisane Coarsection & Regain, a coś Termala nie widzę ;D

Czasem tak bywa, że ktoś nie może być na imprezie. Ważne, że chłopaki reprezentują Coarsection nawet wtedy, kiedy nie są razem :lol:

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 21:40    #572

imprezunia fajna pobawilam sie gnaty mnie bolą jak cholera.. xD towarzysko jak zawsze zajebiscie :) bylo pare ch*jowych incydentów ale cóż zrobić.. :)

euforiaHS 
RAW!

Informacje
Doczya: 23 Lut 2012
Piwa: 49
Skd: Sosnowiec

Wysany: 25-03-2012, 21:52    #573

Rokuś napisa/a:
A bym zapomniałą w pewnym momencie więcej osób bawiło się na dj-ce niz na parkiecie xD

to juz chyba staly element mohow xd
wobec grajkow to faktycznie nie fajnie postapili no ale coz zrobic

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 21:56    #574

Po dotarciu/wejściu do Megaclubu przed 23 i spojrzeniu na parkiet pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy: "Fajna frekwencja...No to już po hardach w Mega" :(

Pod względem muzycznym jednak bardzo mi się podobało..
Małe zdziwko podczas granego seta przez The Prototypes.. Bardzo fajne i mocne kawałki RAW HS oraz zabawa Ciastka i Łosia za konsoletą ;)
Coarsection & Regain bardzo przyjemny secik (Raw Styleowy) i na sam koniec remix Lose My Mind haha;D
Enigmato - sporo starszych klasyków i trochę nowości (Early HS i Raw)..Dzięki za EXPLOZZER - Earkiller ;D Dobrze jest cofnąć się w czasie do starszych swoich produkcji ;) Set na wielki plus!
Seta od Noisy"ego nie pamiętam...

Kona Black& Beat Destroyers - też dobry i mocny set RAW styleowy!;)

Organ Donors -jak dla mnie ciekawy set i okazja,żeby ich w końcu posłuchać..Nawet długo grali..Set w stylu Hardtrance i Tech ale mi się podobał!

Z tego wszystkiego to szkoda mi najbardziej było ResQ,któremu ochrona przerwała seta,którego chciałem posłuchać pod nową nazwą formacji Outworld :/ To jest właśnie to o czym była przed imprezą gadka,że ochrona zaś wtargnie i przerwie imprezę przed końcem:/ Dla mnie to jest chore...Fakt,że był już prawie pusty parkiet ale ludzie zapłacili za wstęp i chcieli chociaż posłuchać seta..

Ogólnie to imprezę w swoim rankingu zaliczam do udanych (pomimo małej frekwencji) i oczywiście o wiele lepszej niż te ostatnie w Energy 2000 na Headhunterzie czy na Technoboyu...Brakowało mi już takiej dobrej imprezy od HARDBASS.
A teraz dłuższa przerwa od hardów,chyba aż do Danielle Mondello..

Jeżeli chodzi o hardy w Megaclubie to powiem tak - Wielka szkoda,że to już ostatnia HARD-impreza w Mega,ale uważam,że jedna impreza z mała frekwencją ludzi wcale nie zaważyła o losie hardów w tym klubie, ponieważ psuło się tam już od paru ostatnich edycji! (Na imprezy miały też wpływ inne czynniki). Z imprezy na imprezę było coraz gorzej i przychodziło coraz to mniej ludzi do Mega..Przyczyną może być np. to jak już ktoś wspomniał wcześniej,że ludzie lecą nie tylko na gwiazdy ale także na komercyjne imprezy, laserki,pirotechnikę i wystrój jaki panuje m.in. w takim Energy 2000..
W Megaclubie panował fajny undergroundowy klimat w sam raz dla hardów to fakt, bo też to chwaliłem ale inni tego nie rozumieją.. Większość ludzi,których znam sam, ma inne zdanie na temat tego klubu i uważa dosłownie Mega za "zwykłą stodołę a nie klub" i woli zapłacić te same pieniądze w Energy :| Wystarczy tylko zwrócić uwagę w Mega jak wyglądają loże ( większość sof jest dziurawa),toalety i umywalki brudne,zapchane pisuary,ciągle zachlapana podłoga,popisane drzwi bez zamknięcia od wewnątrz,uszkodzone spłuczki,pourywane sedesy itd.. To wizytówka klubu,a klub nic z tym nie robił przez tyle czasu! Ludzie bardzo zwracają na to uwagę - sam widok ich odraża! W dodatku jeszcze ochrona,która przerywa wcześniej imprezę i wygania wszystkich do domu :/ Dlatego też ludzie wolą pójść do innego klubu za te same pieniądze,albo i taniej i się tam wybawić!

Takie jest moje zdanie na ten temat..Większość z was ma na pewno inne..Nie,żebym miał coś do tego klubu bo nie jedną dobrą imprezę tam przeżyłem w dobrym towarzystwie..

Smutny jest koniec hardów w tym klubie.Być może jeszcze kiedyś odbędzie się tam jakiś MOH - oby... Ja zawsze mile będę wspominał spędzony tam czas oraz większość udanych imprez z HF.

Tak też chcę pozytywnie zapamiętać ten klub;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Podzikowali:ResQ, flahu, CiachO, Rokuś, AgaciA, primeczq, netya, vulcan, kamcia, Kona Black, emcusia
29a 

Informacje
Doczy: 18 Lip 2011
Piwa: 27
Skd: /dev/null

Wysany: 25-03-2012, 22:31    #575

nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera, koles chcial mocno przypierdolic i mu wyszlo calkiem mocno.
Chuj ze przez niego nie zagral shocker i miniol dla ktorych setow jechalismy ze stolicy polskiej patologii ale widzac po tym jak sie szybko pakowal wieczor mu sie udal ;) , przynajmniej jemu ;)

armyofhardcore 

Informacje
Doczy: 05 Gru 2010
Piwa: 826
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 22:49    #576

29a napisa/a:
nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera

dobrze, ze thundera ktos nie potraktowal tak jak on player ... chociaz mu sie zapewne nalezalo. taki moj wniosek po tych komentarzach.

Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 22:53    #577

Najlepsze jest to, że ja się o tych akcjach dowiaduje dopiero z forum ... Picie wódki od 16 mnie zniszczyło. Aż się dziwię, że w ogóle zagrałem hehe xD Nigdy więcej ... Szkoda, że tak się zakończył legendarny cykl imprez w Megaclubie. A tak poza tym to dzięki Primka za rozmowy na różne głupie tematy haha xD

Podzikowali:Chemical_girl, primeczq
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Doczy: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 25-03-2012, 22:58    #578

Sine-D napisa/a:
Wychodząc z mega pytalem sie ciebie czy jej nie masz ;d

nie pamiętam,znalazłem ją dopiero na przystanku :)

Podzikowali:Sine-D
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 23:13    #579

29a napisa/a:
nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera, koles chcial mocno przypierdolic i mu wyszlo calkiem mocno.

No i faktycznie przypierdolił tylko,że w playera :hihi:

A tak w ogóle to dzięki za tabakę Sine-D ;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Podzikowali:Sine-D
maly 
aka. m4h

Informacje
Doczy: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-03-2012, 23:29    #580

Macie obrazek adekwotny do całej imprezy:

:lol:

Podzikowali:ResQ, wolfen88, vulcan
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 26092
Odpowiedzi: 634
Odwiedzin z google: 3521
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: