Przesunity przez: kych0 25-03-2012, 15:11 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzie) Piwa: 1013 Skd: Wrocław  | Wysany: 25-03-2012, 21:36 | #571
|
| | The Firsteffect napisa/a: | nie chcę się czepiać ale w LU jest napisane Coarsection & Regain, a coś Termala nie widzę |
Czasem tak bywa, że ktoś nie może być na imprezie. Ważne, że chłopaki reprezentują Coarsection nawet wtedy, kiedy nie są razem | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 25-03-2012, 21:40 | #572
|
| imprezunia fajna pobawilam sie gnaty mnie bolą jak cholera.. towarzysko jak zawsze zajebiscie bylo pare ch*jowych incydentów ale cóż zrobić.. | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 23 Lut 2012 Wiek: 32 Posty: 131 (0,02/dzie) Piwa: 49 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-03-2012, 21:52 | #573
|
| | Rokuś napisa/a: | A bym zapomniałą w pewnym momencie więcej osób bawiło się na dj-ce niz na parkiecie |
to juz chyba staly element mohow wobec grajkow to faktycznie nie fajnie postapili no ale coz zrobic | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 25-03-2012, 21:56 | #574
|
| Po dotarciu/wejściu do Megaclubu przed 23 i spojrzeniu na parkiet pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy: "Fajna frekwencja...No to już po hardach w Mega"
Pod względem muzycznym jednak bardzo mi się podobało.. Małe zdziwko podczas granego seta przez The Prototypes.. Bardzo fajne i mocne kawałki RAW HS oraz zabawa Ciastka i Łosia za konsoletą Coarsection & Regain bardzo przyjemny secik (Raw Styleowy) i na sam koniec remix Lose My Mind haha;D Enigmato - sporo starszych klasyków i trochę nowości (Early HS i Raw)..Dzięki za EXPLOZZER - Earkiller Dobrze jest cofnąć się w czasie do starszych swoich produkcji Set na wielki plus! Seta od Noisy"ego nie pamiętam...
Kona Black& Beat Destroyers - też dobry i mocny set RAW styleowy!;)
Organ Donors -jak dla mnie ciekawy set i okazja,żeby ich w końcu posłuchać..Nawet długo grali..Set w stylu Hardtrance i Tech ale mi się podobał!
Z tego wszystkiego to szkoda mi najbardziej było ResQ,któremu ochrona przerwała seta,którego chciałem posłuchać pod nową nazwą formacji Outworld To jest właśnie to o czym była przed imprezą gadka,że ochrona zaś wtargnie i przerwie imprezę przed końcem:/ Dla mnie to jest chore...Fakt,że był już prawie pusty parkiet ale ludzie zapłacili za wstęp i chcieli chociaż posłuchać seta..
Ogólnie to imprezę w swoim rankingu zaliczam do udanych (pomimo małej frekwencji) i oczywiście o wiele lepszej niż te ostatnie w Energy 2000 na Headhunterzie czy na Technoboyu...Brakowało mi już takiej dobrej imprezy od HARDBASS. A teraz dłuższa przerwa od hardów,chyba aż do Danielle Mondello..
Jeżeli chodzi o hardy w Megaclubie to powiem tak - Wielka szkoda,że to już ostatnia HARD-impreza w Mega,ale uważam,że jedna impreza z mała frekwencją ludzi wcale nie zaważyła o losie hardów w tym klubie, ponieważ psuło się tam już od paru ostatnich edycji! (Na imprezy miały też wpływ inne czynniki). Z imprezy na imprezę było coraz gorzej i przychodziło coraz to mniej ludzi do Mega..Przyczyną może być np. to jak już ktoś wspomniał wcześniej,że ludzie lecą nie tylko na gwiazdy ale także na komercyjne imprezy, laserki,pirotechnikę i wystrój jaki panuje m.in. w takim Energy 2000.. W Megaclubie panował fajny undergroundowy klimat w sam raz dla hardów to fakt, bo też to chwaliłem ale inni tego nie rozumieją.. Większość ludzi,których znam sam, ma inne zdanie na temat tego klubu i uważa dosłownie Mega za "zwykłą stodołę a nie klub" i woli zapłacić te same pieniądze w Energy Wystarczy tylko zwrócić uwagę w Mega jak wyglądają loże ( większość sof jest dziurawa),toalety i umywalki brudne,zapchane pisuary,ciągle zachlapana podłoga,popisane drzwi bez zamknięcia od wewnątrz,uszkodzone spłuczki,pourywane sedesy itd.. To wizytówka klubu,a klub nic z tym nie robił przez tyle czasu! Ludzie bardzo zwracają na to uwagę - sam widok ich odraża! W dodatku jeszcze ochrona,która przerywa wcześniej imprezę i wygania wszystkich do domu Dlatego też ludzie wolą pójść do innego klubu za te same pieniądze,albo i taniej i się tam wybawić!
Takie jest moje zdanie na ten temat..Większość z was ma na pewno inne..Nie,żebym miał coś do tego klubu bo nie jedną dobrą imprezę tam przeżyłem w dobrym towarzystwie..
Smutny jest koniec hardów w tym klubie.Być może jeszcze kiedyś odbędzie się tam jakiś MOH - oby... Ja zawsze mile będę wspominał spędzony tam czas oraz większość udanych imprez z HF.
Tak też chcę pozytywnie zapamiętać ten klub;) | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
Podzikowali: | ResQ, flahu, CiachO, RokuĹ, AgaciA, primeczq, netya, vulcan, kamcia, Kona Black, emcusia |
Informacje Doczy: 18 Lip 2011 Posty: 19 (0/dzie) Piwa: 27 Skd: /dev/null  | Wysany: 25-03-2012, 22:31 | #575
|
| nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera, koles chcial mocno przypierdolic i mu wyszlo calkiem mocno. Chuj ze przez niego nie zagral shocker i miniol dla ktorych setow jechalismy ze stolicy polskiej patologii ale widzac po tym jak sie szybko pakowal wieczor mu sie udal , przynajmniej jemu | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzie) Piwa: 826 Skd: Oslo  | Wysany: 25-03-2012, 22:49 | #576
|
| | 29a napisa/a: | | nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera |
dobrze, ze thundera ktos nie potraktowal tak jak on player ... chociaz mu sie zapewne nalezalo. taki moj wniosek po tych komentarzach. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzie) Piwa: 532 Skd: Zabrze  | Wysany: 25-03-2012, 22:53 | #577
|
| Najlepsze jest to, że ja się o tych akcjach dowiaduje dopiero z forum ... Picie wódki od 16 mnie zniszczyło. Aż się dziwię, że w ogóle zagrałem hehe Nigdy więcej ... Szkoda, że tak się zakończył legendarny cykl imprez w Megaclubie. A tak poza tym to dzięki Primka za rozmowy na różne głupie tematy haha | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | |
| |
Podzikowali: | Chemical_girl, primeczq |
Informacje Doczy: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzie) Piwa: 746 Skd: Oslo  | Wysany: 25-03-2012, 22:58 | #578
|
| | Sine-D napisa/a: | | Wychodząc z mega pytalem sie ciebie czy jej nie masz ;d |
nie pamiętam,znalazłem ją dopiero na przystanku | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
Podzikowali: | Sine-D |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 25-03-2012, 23:13 | #579
|
| | 29a napisa/a: | | nie rozumiem czemu sie czepiacie jakiegos thundera, koles chcial mocno przypierdolic i mu wyszlo calkiem mocno. |
No i faktycznie przypierdolił tylko,że w playera
A tak w ogóle to dzięki za tabakę Sine-D | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
Podzikowali: | Sine-D |
Informacje Doczy: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzie) Piwa: 582 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-03-2012, 23:29 | #580
|
| Macie obrazek adekwotny do całej imprezy:

| |
| |
Podzikowali: | ResQ, wolfen88, vulcan |
| |