1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No to pięknie, Resq w nowej wersji (też jestem ciekaw kto to ten bozz i co tam chopcy napłodzili), Kona , BD , Coary podobno z Reginą mają grać więc jak dla mnie Bomba Ciekaw też jestem hardTek'a bo chłopak nieźle daje w radiach i innych akcjach. Prototypy FC czy HS? Napewno z Kingą będziemy, no oby się tu tylko Zatox w ene nie wplątał bo będzie ciężka rozkminka...
Ostatnio zmieniony przez UbeX 29-01-2012, 23:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja odpuszczam sobie zlot. Dla jednego setu nie opłaca mi się jechać. Mam tu na myśli małego
Nie wiem jak Wy, ale na Zlot także się jedzie dla towarzystwa, a nie tylko dla setów. Nam ta data też średnio pasuje, do tego jeszcze piątek, ale mówi się trudno. Dobrze, że info jest teraz, przynajmniej można jakoś porzeźbić z urlopem. Z setów to przydałby się taki HS-owy z lat 2005-2007 coś w tym stylu:
Q wizja siedzenia na kanapie do jakieś trzeciej w nocy brzmi słabo. Wiem że zlot to też jest dla towarzystwa z tym że ja z HF jestem tak średnio związany. Ponadto muszę jeszcze napisać prace inżynierska i nauczyć się 80 pytań do obrony. Tak że mam nie za wiele czasu. Już nawet nie wspominam o sesji która wysysa ze mnie resztki sił. Jakby te tępe chuje nie wiedziały że ostatni semestr i przydało by się trochę luzu z egzaminami. Tak że aspekt muzyczny jest dla mnie najważniejszy. A że on wypada słabo w moim odczuciu więc szkoda mojego czasu żebym się pchał do mega. A przecież to nie ostatnia hard impreza.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 26095 Odpowiedzi: 634 Odwiedzin z google: 3521