Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 24.03.2012, bosch, den, hardcore, masters, nl, of, of, the, vengeance, vortex

Przesuniêty przez: kych0
25-03-2012, 15:13
24.03.2012 - Masters of Hardcore - The Vortex of Vengeance, Den Bosch , NL
Autor Wiadomo¶æ
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 27-03-2012, 12:35    #111

hayer86 napisa³/a:
usłyszałem od tureckiego ochroniarza, po polsku ... 'Kocham Cię, jesteś moją dziewczyną' ... no nie wiedziałem jak zareagować ;DD

oj ja juz wiem jak ty chciales zareagowac, nicponiu ty! :puppyeyes:

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podziêkowali:hayer86, Kitana, SchizeQ
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Do³±czy³: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Sk±d: Kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 27-03-2012, 15:43    #112

No wiec w koncu wypoczalem i na spokojnie siadlem to zdam wlasna relacje ;) a wiec tak jak hayer napisal poczatek we Wscieklym Psie, posiedzielismy pogadalismy i czas fajnie zlecial ;) potem pod Spodek i jazda, prawie do granicy z NL caly czas kimalem xD potem na miejscu chwila ogarniecia i szukanie Coffika ktore trwalo 2 godziny, przeszlismy cale Den Bosch wzdluz i wszerz, kazdy mowil co innego i mielismy ladny Brain Fuck xd no ale w konci dotarlismy do celu i warto bylo, moja pierwsza ale na pewno nie ostatnia wizyta w Coffe Shopie :D no i powolutku na impreze , z poczatku to szukanie co gdzie i jak, trzeba bylo ogarnac ta cala hale ;) potem zakupki , ale tutaj w sumie nic ciekawego, koszulki mjakos bez szalu i prawie nic wiecej nie bylo, jakies zapalniczki i frotki, tutaj moim zdaniem sie nie popisali i na Dominatorze pod tym wzgledem bylo duuzo lepiej ;p no i w koncu zmierzalismy w strone Maina, pierwszy set czyli Nitrogeneticsi z Jaydenem - dla mnie strasznie slabo, nie bylo do czego poskakac. Na kilka minut poszedlem posluchac Meccano ale tez slabo xd Potem Amnesys z Dypraxem, bylo juz lepiej ale liczylem na cos wiecej. Potem krotka przerwa na zarcie i picie i powrot na Maina ale tylko na chwilke , trzeba bylo przeczekac jakos na Ophidiana wliczeniem sie po scenach ;) no i w koncu to na co bardzo czekalem - Ophidian ! Moj mistrz, kocham jego styl i sety i sie nie zawiodlem, cala godzina pieknego secika <3 myslalem ze juz lepszego seta nie uslysze ale potem byli dlugo wyczekiwani przeze mnie Negative Audio i ich LIVE ... co tam sie dzialo!!! Rozkurw fest! Jak to Hayer powiedzial set zycia ;) i juz do konca nic tego nie pobilo. potem troche Drokza z Akira ale bylo za duszno i tloczno na Cube of Chaos i chwilke tylko z Claudiucha i Paranoizerem przesiedzielismy. potem troche I:Gora ktory tez w swoim stylu, ladne polamance ! Potem set Unexista i Day Mar na ktorego tez dlugo czekalem ale Hayer wlasnie sie gorzej poczul i szukalsmyi miejsca do spoczynku i regenarcji sil. Ale troszke poskakalem i grali bardzo dobrze, mocno i na poziomie tak jak byc powinno i w sumie to jedyny set ktorego zaluje ze nie przesiedzialem calego :] juz potem do konca siedzialem na Mainie i Noize z Mad Dogiem zajebiste intro,w ktorym polecialo bodajze 5 anthemow z poprzednich edycji i dopiero zaczal sie zajebisty set i show ktore zrobili, jeden wielki mix wszystkich ich utworow , to na co liczylem ;) na zakonczenie Playah z Nosferatu, meega! Wszystkie tracki co chcialem uslyszec polecialy, na dobicie piekny set bardziej podziwialem wizualizajce niz skakalem bo sil juz brakowlao xd Extreme Terror na 200 cos BPM, Adrenaline <3 i Remkx anthemu na koniec ^^' End Show kozackie!! No i to by bylo na tyle z imprezy, dla mnie muzycznie miazga a sama impreza nie do podjebania , klimat i ta cala otoczka... polecam kazdemu ;) otem powrot ktory nawet szybko zlecial i dopiero po powrocie do domu czulem sie wykonczony ;) event bardzo udany, podobalo mi sie bardzien niz na Dominatorze i za rok zawitam na pewno ;) pozdrawiam cala ekipe i dzieki w szczegolnosci Sobiemu za towarzystwo na imprezie i nie tylko ;D Hayerowi i Carrolci za powrotny transport ;) Vengeance is Now!
15.12.2012 - Thunderdome

Podziêkowali:The Firsteffect, Broda, armyofhardcore
foxy123 

Informacje
Do³±czy³a: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 27-03-2012, 16:09    #113

woooooow :P dalej się zbieram :D podróż ok, łażenie przez 2 godziny i szukanie coffika, do którego koniec końców weszłam i wyszłam wykończyło psychicznie i fizycznie a wszystko pogarszały gadki o mięsnym jeżu xD 2 godziny czekania aż dziewczyny się ogarną też były dość wesołe :D b4 baaaardzo udany, tak licznej ekipy Polaków dawno nie spotkałam przed eventem :D sama impreza muzycznie dla mnie cudno! najpierw Paranoizer, który na szczęscie nie pieprzył się z pitu pitu na sam początek :D pozniej, chyba Buzz Fuzz, mimo ze nawet nie planowalam wutyzy na early to podobalo mi sie :) Nastepny czlowiek ktory zrobil mi cos dziewnego w glowie to Lowroller, calkiem przypadkiem tam trafilam ale to byl dobry wybor sceny :D Ophidian... jego seta w polowie nie slyszalam bo poszlam do toalety, ktora byla obok, trafilam do innej na drugim koncu hali i nie moglam wrocic, nie wiem czy za duzy nieogar juz w glowie czy taki labirynt, ale sie zgubilam xD teraz byl czas na hymn, wiesz poszlam, nakrecilam i wyszlam - i to wszystko z moich wizyt na mainie :P nastepnie drokz z akira, zaskoczyli frenchami i ogolnie plus ale niestety zbyt duza ilosc spoconych i golych cial sie tam o mnie ocierala :P poszlam poszukac reszty na industrialu, nie znalazlam, wrocilam na terror, w tym czasie tamci sie pozbierali na main, wrocilam na industrial i jakims cudem udalo natknac mi sie na Fryzjera, bo nagle cala ekipa zaginela w akcji :P No a pozniej juz do konca zostalam na tej scenie. Set I:Gora, mistrzostwo, puscil wiekszosc jego produkcji ktore uwielbiam, jeszcze jak dodac to naglosnienie i baaaajka! nawet pozniejsza Laty Kate nie zagrala takiej kupy jakiej sie spodowalam po lasce za dj, podobalo mi sie. pozniej producer, na nim odzyskalam pelnie sil :D no i ostatnie minuty spedzone na lazeniu :) Droga powrotna..... w busie w miare ok choc calej drogi nie dalo sie przespac przez pewne kwestir, dotarlismy pod spodek akurat o godzinie o ktorej odjezdzal moj ostatni pociag do Bielska.... wiec pozostalo czekanie do 4 rano :/ jak juz w koncu wsiadlam do pociagu i szczesliwa jechalam do domu marzac o lozku, po drodze okazalo sie ze o 9 mam obowiazkowe szkolenie :cry: nie wiem jak to zrobilam ale ogarnelam sie, wsiadlam do auta i siedzialam jeszcze do 13 na uczelnii xD sam MOH to byla moja chyba najlepsza impreza na jakiej udalo mi sie pojawic, polecam :D

Podziêkowali:netya, Kitana, Broda, armyofhardcore
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-03-2012, 02:09    #114

foxy123 napisa³/a:
Laty Kate

To jest ciekawostka : Ukrainka z pochodzenia :)

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Do³±czy³: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle

Wys³any: 28-03-2012, 08:54    #115

vulcan napisa³/a:
foxy123 napisa³/a:
Laty Kate

To jest ciekawostka : Ukrainka z pochodzenia :)

Pewnie Angerfist pomógł się jej wybić.
Co oczywiście nie znaczy że laska nie potrafi kosić.
Ostatnio zmieniony przez RokiCor 28-03-2012, 09:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

carollcia 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Mar 2011
Piwa: 37
Sk±d: Kraków

Wys³any: 29-03-2012, 08:53    #116

moja kolej ;p nigdy sie do relacji zebrac nie moge :P P
caly poczatek wyjazdu i wielkie poszukiwania cofika juz zostaly opisane wiec nei powtarzam. chce tylko przeprosic tych (czyt. wszystkich) co musieli na nas tak dlugo czekac ^^' ..
wielki b4 w 30pare osob..oby udala sie kiedys powtorka
wejscie sprawnie, przeszukiwanie na 10 stron, lockery dostepne cala impreze.
zakupilam koszuleczke..w domu otwieram...MĘSKA yafud -.-
ekipa rozeszla sie w zasadzie na samym poczatku. chwile tylko pobylismy wszyscy razem na secie Paranoizera..a dalej juz spotykalam pojedyncze osoby tylko..
takze wiekszosc imprezy spedzilam sama co nie znaczy ze zle sie bawilam. wiedzialam poprostu co mnie interesuje a zawsze znajdowalo sie jakas pozytywna ekipe do wspolnego napierdalania :D
po zwiedzeniu wszystkich scen musialam sie rozruszac wiec znow terrory, akurat Bonehead gral ale srednio mi podeszlo wiec wybralam sie na Lowrollera, tez nie moj typ.
o 1 Miosa. baardzo ciekawie jak dla mnie. zagrali nawet lepiej niz sie spodziewalam do tego swietny kontakt z publika:)
znow powrot na terrory i Drokza. gdyby nie ten scisk i duchota napewno posiedzialabym dluzej..
dalej nie wiem jak to sie stalo ale pojebaly mi sie godziny i tak oto trafilam na Andrzejfista, Odblaska i Catscana.. mainstreamowo..pośpiewalo sie troche piosenek haha niezla zabawa xD
postanowilam juz zostac na day mar z unexistem oraz mad doga z noize suppressorem bo przebilismy sie pod same barierki i wydostac sie stamtad przez tlum dzikich wlochow to tez nie lada wyzwanie. obydwa sety cacy, mocno ale tez do szalenstwa :P
no i na koniec udalam sie (niestety znow sama) na frencze i to byla najlepsza decyzja tego wieczoru. sickest squad <33 szkoda ze tylko pol godzinki grali..ale to w sam raz na moja kondycje tego wieczoru bo udalo sie bez wspomagaczy :]
kazdy napewno znalazl cos dla siebie. osobiscie napewno planuje powtorke w kolejnych latach.
pozdrawiam towarzyszy ! ;)

Podziêkowali:armyofhardcore, Kitana, flahu, hardstylegirl20
claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Sk±d: Venlo

Wys³any: 29-03-2012, 16:40    #117

Na mnie szału żadnego ta impreza nie wywarła... Wcześniej były bardziej epickie te Moszki ;) Tym razem nie liczyłam na wiele, ale jednak się przeliczyłam xD A to dlatego, że zabrakło ekipy :/ :(

sylwusia 
hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 27 Kwi 2009
Piwa: 17
Sk±d: Knurów/Rijswijk NL

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 30-03-2012, 21:36    #118

claudiucha napisa³/a:
Na mnie szału żadnego ta impreza nie wywarła... Wcześniej były bardziej epickie te Moszki Tym razem nie liczyłam na wiele, ale jednak się przeliczyłam A to dlatego, że zabrakło ekipy

to samo odczuwam wlasnie ...
Mi sie nie podobalo i tyle :)

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 31-03-2012, 10:03    #119

sylwusia, claudiucha, wy to już na emeryture lepiej idzcie ;DD macie takie nie dosyty jak my tu.. xD

Podziêkowali:foxy123
ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Do³±czy³a: 18 Maj 2009
Piwa: 195
Sk±d: z kÄ…towni :]

Wys³any: 31-03-2012, 15:02    #120

wszystko siÄ™ kiedyÅ› w nadmiarze nudzi :)

btw., tak się zastanawiam czy bym się orzygała na tej karuzeli :D
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 31-03-2012, 15:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:vulcan
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8260
Odpowiedzi: 130
Odwiedzin z google: 1636
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: