Przesuniêty przez: kych0 25-03-2012, 15:13 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
Podziêkowali: | hayer86, Kitana, SchizeQ |
|
Informacje Do³±czy³: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzieñ) Piwa: 218 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 27-03-2012, 15:43 | #112
|
| No wiec w koncu wypoczalem i na spokojnie siadlem to zdam wlasna relacje a wiec tak jak hayer napisal poczatek we Wscieklym Psie, posiedzielismy pogadalismy i czas fajnie zlecial potem pod Spodek i jazda, prawie do granicy z NL caly czas kimalem potem na miejscu chwila ogarniecia i szukanie Coffika ktore trwalo 2 godziny, przeszlismy cale Den Bosch wzdluz i wszerz, kazdy mowil co innego i mielismy ladny Brain Fuck no ale w konci dotarlismy do celu i warto bylo, moja pierwsza ale na pewno nie ostatnia wizyta w Coffe Shopie no i powolutku na impreze , z poczatku to szukanie co gdzie i jak, trzeba bylo ogarnac ta cala hale potem zakupki , ale tutaj w sumie nic ciekawego, koszulki mjakos bez szalu i prawie nic wiecej nie bylo, jakies zapalniczki i frotki, tutaj moim zdaniem sie nie popisali i na Dominatorze pod tym wzgledem bylo duuzo lepiej no i w koncu zmierzalismy w strone Maina, pierwszy set czyli Nitrogeneticsi z Jaydenem - dla mnie strasznie slabo, nie bylo do czego poskakac. Na kilka minut poszedlem posluchac Meccano ale tez slabo Potem Amnesys z Dypraxem, bylo juz lepiej ale liczylem na cos wiecej. Potem krotka przerwa na zarcie i picie i powrot na Maina ale tylko na chwilke , trzeba bylo przeczekac jakos na Ophidiana wliczeniem sie po scenach no i w koncu to na co bardzo czekalem - Ophidian ! Moj mistrz, kocham jego styl i sety i sie nie zawiodlem, cala godzina pieknego secika <3 myslalem ze juz lepszego seta nie uslysze ale potem byli dlugo wyczekiwani przeze mnie Negative Audio i ich LIVE ... co tam sie dzialo!!! Rozkurw fest! Jak to Hayer powiedzial set zycia i juz do konca nic tego nie pobilo. potem troche Drokza z Akira ale bylo za duszno i tloczno na Cube of Chaos i chwilke tylko z Claudiucha i Paranoizerem przesiedzielismy. potem troche I:Gora ktory tez w swoim stylu, ladne polamance ! Potem set Unexista i Day Mar na ktorego tez dlugo czekalem ale Hayer wlasnie sie gorzej poczul i szukalsmyi miejsca do spoczynku i regenarcji sil. Ale troszke poskakalem i grali bardzo dobrze, mocno i na poziomie tak jak byc powinno i w sumie to jedyny set ktorego zaluje ze nie przesiedzialem calego juz potem do konca siedzialem na Mainie i Noize z Mad Dogiem zajebiste intro,w ktorym polecialo bodajze 5 anthemow z poprzednich edycji i dopiero zaczal sie zajebisty set i show ktore zrobili, jeden wielki mix wszystkich ich utworow , to na co liczylem na zakonczenie Playah z Nosferatu, meega! Wszystkie tracki co chcialem uslyszec polecialy, na dobicie piekny set bardziej podziwialem wizualizajce niz skakalem bo sil juz brakowlao Extreme Terror na 200 cos BPM, Adrenaline <3 i Remkx anthemu na koniec End Show kozackie!! No i to by bylo na tyle z imprezy, dla mnie muzycznie miazga a sama impreza nie do podjebania , klimat i ta cala otoczka... polecam kazdemu otem powrot ktory nawet szybko zlecial i dopiero po powrocie do domu czulem sie wykonczony event bardzo udany, podobalo mi sie bardzien niz na Dominatorze i za rok zawitam na pewno pozdrawiam cala ekipe i dzieki w szczegolnosci Sobiemu za towarzystwo na imprezie i nie tylko Hayerowi i Carrolci za powrotny transport Vengeance is Now! | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
Podziêkowali: | The Firsteffect, Broda, armyofhardcore |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 27-03-2012, 16:09 | #113
|
| woooooow dalej się zbieram podróż ok, łażenie przez 2 godziny i szukanie coffika, do którego koniec końców weszłam i wyszłam wykończyło psychicznie i fizycznie a wszystko pogarszały gadki o mięsnym jeżu 2 godziny czekania aż dziewczyny się ogarną też były dość wesołe b4 baaaardzo udany, tak licznej ekipy Polaków dawno nie spotkałam przed eventem sama impreza muzycznie dla mnie cudno! najpierw Paranoizer, który na szczęscie nie pieprzył się z pitu pitu na sam początek pozniej, chyba Buzz Fuzz, mimo ze nawet nie planowalam wutyzy na early to podobalo mi sie Nastepny czlowiek ktory zrobil mi cos dziewnego w glowie to Lowroller, calkiem przypadkiem tam trafilam ale to byl dobry wybor sceny Ophidian... jego seta w polowie nie slyszalam bo poszlam do toalety, ktora byla obok, trafilam do innej na drugim koncu hali i nie moglam wrocic, nie wiem czy za duzy nieogar juz w glowie czy taki labirynt, ale sie zgubilam teraz byl czas na hymn, wiesz poszlam, nakrecilam i wyszlam - i to wszystko z moich wizyt na mainie nastepnie drokz z akira, zaskoczyli frenchami i ogolnie plus ale niestety zbyt duza ilosc spoconych i golych cial sie tam o mnie ocierala poszlam poszukac reszty na industrialu, nie znalazlam, wrocilam na terror, w tym czasie tamci sie pozbierali na main, wrocilam na industrial i jakims cudem udalo natknac mi sie na Fryzjera, bo nagle cala ekipa zaginela w akcji No a pozniej juz do konca zostalam na tej scenie. Set I:Gora, mistrzostwo, puscil wiekszosc jego produkcji ktore uwielbiam, jeszcze jak dodac to naglosnienie i baaaajka! nawet pozniejsza Laty Kate nie zagrala takiej kupy jakiej sie spodowalam po lasce za dj, podobalo mi sie. pozniej producer, na nim odzyskalam pelnie sil no i ostatnie minuty spedzone na lazeniu Droga powrotna..... w busie w miare ok choc calej drogi nie dalo sie przespac przez pewne kwestir, dotarlismy pod spodek akurat o godzinie o ktorej odjezdzal moj ostatni pociag do Bielska.... wiec pozostalo czekanie do 4 rano jak juz w koncu wsiadlam do pociagu i szczesliwa jechalam do domu marzac o lozku, po drodze okazalo sie ze o 9 mam obowiazkowe szkolenie nie wiem jak to zrobilam ale ogarnelam sie, wsiadlam do auta i siedzialam jeszcze do 13 na uczelnii sam MOH to byla moja chyba najlepsza impreza na jakiej udalo mi sie pojawic, polecam | |
| |
Podziêkowali: | netya, Kitana, Broda, armyofhardcore |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 28-03-2012, 02:09 | #114
|
| | foxy123 napisa³/a: | | Laty Kate |
To jest ciekawostka : Ukrainka z pochodzenia | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 28-03-2012, 08:54 | #115
|
| | vulcan napisa³/a: | | foxy123 napisa³/a: | | Laty Kate |
To jest ciekawostka : Ukrainka z pochodzenia |
Pewnie Angerfist pomógÅ‚ siÄ™ jej wybić. Co oczywiÅ›cie nie znaczy że laska nie potrafi kosić. | _________________ DEFQON.1 | | Ostatnio zmieniony przez RokiCor 28-03-2012, 09:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Mar 2011 Wiek: 32 Posty: 75 (0,01/dzieñ) Piwa: 37 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 29-03-2012, 08:53 | #116
|
| moja kolej nigdy sie do relacji zebrac nie moge P caly poczatek wyjazdu i wielkie poszukiwania cofika juz zostaly opisane wiec nei powtarzam. chce tylko przeprosic tych (czyt. wszystkich) co musieli na nas tak dlugo czekac .. wielki b4 w 30pare osob..oby udala sie kiedys powtorka wejscie sprawnie, przeszukiwanie na 10 stron, lockery dostepne cala impreze. zakupilam koszuleczke..w domu otwieram...MĘSKA yafud -.- ekipa rozeszla sie w zasadzie na samym poczatku. chwile tylko pobylismy wszyscy razem na secie Paranoizera..a dalej juz spotykalam pojedyncze osoby tylko.. takze wiekszosc imprezy spedzilam sama co nie znaczy ze zle sie bawilam. wiedzialam poprostu co mnie interesuje a zawsze znajdowalo sie jakas pozytywna ekipe do wspolnego napierdalania po zwiedzeniu wszystkich scen musialam sie rozruszac wiec znow terrory, akurat Bonehead gral ale srednio mi podeszlo wiec wybralam sie na Lowrollera, tez nie moj typ. o 1 Miosa. baardzo ciekawie jak dla mnie. zagrali nawet lepiej niz sie spodziewalam do tego swietny kontakt z publika:) znow powrot na terrory i Drokza. gdyby nie ten scisk i duchota napewno posiedzialabym dluzej.. dalej nie wiem jak to sie stalo ale pojebaly mi sie godziny i tak oto trafilam na Andrzejfista, Odblaska i Catscana.. mainstreamowo..pośpiewalo sie troche piosenek haha niezla zabawa postanowilam juz zostac na day mar z unexistem oraz mad doga z noize suppressorem bo przebilismy sie pod same barierki i wydostac sie stamtad przez tlum dzikich wlochow to tez nie lada wyzwanie. obydwa sety cacy, mocno ale tez do szalenstwa no i na koniec udalam sie (niestety znow sama) na frencze i to byla najlepsza decyzja tego wieczoru. sickest squad <33 szkoda ze tylko pol godzinki grali..ale to w sam raz na moja kondycje tego wieczoru bo udalo sie bez wspomagaczy kazdy napewno znalazl cos dla siebie. osobiscie napewno planuje powtorke w kolejnych latach. pozdrawiam towarzyszy ! | |
| |
Podziêkowali: | armyofhardcore, Kitana, flahu, hardstylegirl20 |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 29-03-2012, 16:40 | #117
|
| Na mnie szału żadnego ta impreza nie wywarła... Wcześniej były bardziej epickie te Moszki Tym razem nie liczyłam na wiele, ale jednak się przeliczyłam A to dlatego, że zabrakło ekipy | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 27 Kwi 2009 Wiek: 36 Posty: 513 (0,08/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: Knurów/Rijswijk NL  | Wys³any: 30-03-2012, 21:36 | #118
|
| | claudiucha napisa³/a: | | Na mnie szaÅ‚u żadnego ta impreza nie wywarÅ‚a... WczeÅ›niej byÅ‚y bardziej epickie te Moszki Tym razem nie liczyÅ‚am na wiele, ale jednak siÄ™ przeliczyÅ‚am A to dlatego, że zabrakÅ‚o ekipy |
to samo odczuwam wlasnie ... Mi sie nie podobalo i tyle | _________________ Forever Hardcore !! <3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 31-03-2012, 10:03 | #119
|
| sylwusia, claudiucha, wy to już na emeryture lepiej idzcie macie takie nie dosyty jak my tu.. | _________________ ]:-> | |
| |
Podziêkowali: | foxy123 |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Do³±czy³a: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzieñ) Piwa: 195 Sk±d: z kÄ…towni :]  | Wys³any: 31-03-2012, 15:02 | #120
|
| wszystko siÄ™ kiedyÅ› w nadmiarze nudzi
btw., tak siÄ™ zastanawiam czy bym siÄ™ orzygaÅ‚a na tej karuzeli | | Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 31-03-2012, 15:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | vulcan |
| |