Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 23.11.2013, arnhem, essence, gelredome, immortal, qlimax

Przesunity przez: ROoZi
24-11-2013, 15:04
23.11.2013 - Qlimax immortal Essence,Gelredome Arnhem
Autor Wiadomo
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 17-09-2013, 19:24    #51

rychz napisa/a:
Zajebiście, wszystko było zapłacone a fandrive leci w kulki i wyparowali ;_;
Ciekawe skąd ja teraz skołuje kasę na bilet. Frajerzy w poniedziałek lądują na policji.
Motyw przewodni jak zwykle fajny, nawet jak będzie grał tiesto to dla samej oprawy warto pojechać :)

Info dotyczące Qlimax. Sprawa wejściówek jest już załatwiona. Każdy kto zamawiał bilet, nie musi martwić się o to, że stracił pieniądze lub będzie musiał we własnym zakresie próbować go kupić w najbliższą sobotę przez stronę Q-Dance. Jeżeli tylko złożyliście zamówienie, w ciągu kilku najbliższych dni powinniście otrzymać informacje na ten temat. Fandrive.pl nie działa tylko i wyłącznie z winy firmy hostingowej. Z tej samej przyczyny nie otrzymujecie odpowiedzi na wasze e-maile. Wiadomości nie docierają do adresata, ponieważ skrzynka mailowa została wyłączona. Strona www powinna ruszyć w ciągu kilku/kilkunastu godzin.

rychz 
PSYCHO

Informacje
Doczy: 25 Sie 2011
Piwa: 45
Skd: Szczecin/Goleniów

Wysany: 17-09-2013, 19:47    #52

flahu napisa/a:
rychz napisa/a:
Ciekawe skąd ja teraz skołuje kasę na bilet. Frajerzy w poniedziałek lądują na policji.
Motyw przewodni jak zwykle fajny, nawet jak będzie grał tiesto to dla samej oprawy warto pojechać :)

Info dotyczące Qlimax. Sprawa wejściówek jest już załatwiona. Każdy kto zamawiał bilet, nie musi martwić się o to, że stracił pieniądze lub będzie musiał we własnym zakresie próbować go kupić w najbliższą sobotę przez stronę Q-Dance. Jeżeli tylko złożyliście zamówienie, w ciągu kilku najbliższych dni powinniście otrzymać informacje na ten temat. Fandrive.pl nie działa tylko i wyłącznie z winy firmy hostingowej. Z tej samej przyczyny nie otrzymujecie odpowiedzi na wasze e-maile. Wiadomości nie docierają do adresata, ponieważ skrzynka mailowa została wyłączona. Strona www powinna ruszyć w ciągu kilku/kilkunastu godzin.

Masz jakieś lewackie info. Firma zakończyła działalność 2013-09-03 (info REGON - Wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej)

27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh
22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 17-09-2013, 19:51    #53

rychz napisa/a:
flahu napisa/a:
rychz napisa/a:

Masz jakieś lewackie info. Firma zakończyła działalność 2013-09-03 (info REGON - Wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej)

info pewne bo mam tam ziomka co pracuje kilka lat :) chcesz się założyć że za tydzień będziesz miał bilet na mailu?

rychz 
PSYCHO

Informacje
Doczy: 25 Sie 2011
Piwa: 45
Skd: Szczecin/Goleniów

Wysany: 17-09-2013, 20:06    #54

[quote="flahu"]
rychz napisa/a:
flahu napisa/a:
rychz napisa/a:

Możliwe, że tak będzie i oby _O_ Ale fakt, że pozostawili klientów bez żadnych informacji nie odbierając telefonów ani nie pisząc ani słowa na facebooku pozostawia wielki niesmak, już nawet nie wspomnę, że w poniedziałek miałem wybierać się na policję. Jeżeli faktycznie wszystko się szczęśliwie skończy stawiam Ci browara w Gelredome, stoi? :]

##PRZEPRASZAM ZA OFF TOP, SKOŃCZYŁEM.

27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh
22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem

lamborghini17 

Informacje
Doczy: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Skd: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 17-09-2013, 21:32    #55

No to podnieśliście mnie na duchu. Też chciałem iść na policję tylko, że już po Qlimaxie żeby mieć pewność, że nic się nie zmieni. Jakaś nadzieja się we mnie tliła, że nie zrobią wała. Jakby co to mieszkam kolo 50km od ich siedziby więc można spróbować tam pojechać w razie czego, a jak nie to dowiedzieć się kto wynajmuje budynek i go znaleźć. No, ale może wszystko się ułoży.

Kasz 
AniMe

Informacje
Doczy: 22 Wrz 2010
Piwa: 98
Skd: Żory

Wysany: 18-09-2013, 00:52    #56

niestety ja bym nie był takim optymistą. Bardzo mi zależy, żeby wszystko wyszło, lecz martwią mnie strony rejestrowe. Z ceidg firma została wykreślona. Na stronie GUS (tj. Regon) również firma wykreślona. Nie są to dobre informacje.
Dla przykładu
Rejestr REGON - wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej
stan danych na dzień:2013-09-16

Podmiot został wykreślony z rejestru REGON.

Numery identyfikacyjne, nazwa podmiotu, osoba prowadząca działalność gosp.:
Numer identyfikacyjny REGON 142630900
Numer NIP 8371631207
Nazwa FIRMA "FANDRIVE POLSKA" OLGA DURLEJ
Nazwisko DURLEJ
Imię / imiona OLGA MAŁGORZATA
Adres siedziby*:
Województwo MAZOWIECKIE
Powiat SOCHACZEWSKI
Gmina/Dzielnica lub Delegatura SOCHACZEW
Ulica, miejscowość UL. MARSZ. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 16B lok.319 , SOCHACZEW
Poczta 96-500 SOCHACZEW
Pozostałe (udostępnione) dane:
Data zakończenia działalności 2013-09-03
* Informacje dotyczące adresu siedziby podmiotu prezentowane są według krajowego rejestru urzędowego podziału terytorialnego kraju TERYT po wprowadzeniu reformy administracyjnej w 1999 r.

Mam nadzieję, że się nie mylisz flahu :)

FuRiOn 

Informacje
Doczy: 11 Mar 2008
Piwa: 7
Skd: KrK

Wysany: 18-09-2013, 01:28    #57

Co do Wenus to polecam na 100%, może w tym roku coś też da rady ogarnąć.

Hymn może Brennan albo Noisecontrollers :D ?

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-09-2013, 01:51    #58

FuRiOn napisa/a:

Hymn może Brennan albo Noisecontrollers :D ?

Jeżeli chodzi Ci o tegoroczny anthem na Qlimax to Brennan Heart zdecydowanie odpada!
On już miał swoje 5min w 2010r. Na bank zrobi go ktoś inny - już prędzej Noisecontrollers w co raczej też wątpię :|
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Speka 

Informacje
Doczy: 13 Lut 2013
Piwa: 9
Skd: Warszawa

Wysany: 18-09-2013, 07:56    #59

http://www.bass-tours.com/shop/detail/id/110

Tu tez są bilety, zna ktoś tą stronę?

edit:

Taniej i lepiej kupic na eventtravel.nl
Ostatnio zmieniony przez Speka 18-09-2013, 12:30, w caoci zmieniany 1 raz  

Piekarz 

Informacje
Doczy: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Skd: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-09-2013, 10:59    #60

FuRiOn napisa/a:
Hymn może Brennan albo Noisecontrollers

Nie zaczynajcie spamu na ten temat bo nie długo będzie znowu 15 stron pierdolenia tak jak to było w zeszłym roku ;DD
Ostatnio zmieniony przez Piekarz 18-09-2013, 11:00, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 23977
Odpowiedzi: 484
Odwiedzin z google: 4104
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: