Przesunity przez: ROoZi 24-11-2013, 15:04 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 17-09-2013, 19:24 | #51
|
| | rychz napisa/a: | Zajebiście, wszystko było zapłacone a fandrive leci w kulki i wyparowali ;_; Ciekawe skąd ja teraz skołuje kasę na bilet. Frajerzy w poniedziałek lądują na policji. Motyw przewodni jak zwykle fajny, nawet jak będzie grał tiesto to dla samej oprawy warto pojechać |
Info dotyczące Qlimax. Sprawa wejściówek jest już załatwiona. Każdy kto zamawiał bilet, nie musi martwić się o to, że stracił pieniądze lub będzie musiał we własnym zakresie próbować go kupić w najbliższą sobotę przez stronę Q-Dance. Jeżeli tylko złożyliście zamówienie, w ciągu kilku najbliższych dni powinniście otrzymać informacje na ten temat. Fandrive.pl nie działa tylko i wyłącznie z winy firmy hostingowej. Z tej samej przyczyny nie otrzymujecie odpowiedzi na wasze e-maile. Wiadomości nie docierają do adresata, ponieważ skrzynka mailowa została wyłączona. Strona www powinna ruszyć w ciągu kilku/kilkunastu godzin. | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 25 Sie 2011 Wiek: 32 Posty: 178 (0,03/dzie) Piwa: 45 Skd: Szczecin/Goleniów  | Wysany: 17-09-2013, 19:47 | #52
|
| | flahu napisa/a: | | rychz napisa/a: | Zajebiście, wszystko było zapłacone a fandrive leci w kulki i wyparowali ;_; Ciekawe skąd ja teraz skołuje kasę na bilet. Frajerzy w poniedziałek lądują na policji. Motyw przewodni jak zwykle fajny, nawet jak będzie grał tiesto to dla samej oprawy warto pojechać |
Info dotyczące Qlimax. Sprawa wejściówek jest już załatwiona. Każdy kto zamawiał bilet, nie musi martwić się o to, że stracił pieniądze lub będzie musiał we własnym zakresie próbować go kupić w najbliższą sobotę przez stronę Q-Dance. Jeżeli tylko złożyliście zamówienie, w ciągu kilku najbliższych dni powinniście otrzymać informacje na ten temat. Fandrive.pl nie działa tylko i wyłącznie z winy firmy hostingowej. Z tej samej przyczyny nie otrzymujecie odpowiedzi na wasze e-maile. Wiadomości nie docierają do adresata, ponieważ skrzynka mailowa została wyłączona. Strona www powinna ruszyć w ciągu kilku/kilkunastu godzin. |
Masz jakieś lewackie info. Firma zakończyła działalność 2013-09-03 (info REGON - Wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej) | _________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 17-09-2013, 19:51 | #53
|
| | rychz napisa/a: | | flahu napisa/a: | | rychz napisa/a: | Zajebiście, wszystko było zapłacone a fandrive leci w kulki i wyparowali ;_; Ciekawe skąd ja teraz skołuje kasę na bilet. Frajerzy w poniedziałek lądują na policji. Motyw przewodni jak zwykle fajny, nawet jak będzie grał tiesto to dla samej oprawy warto pojechać |
Info dotyczące Qlimax. Sprawa wejściówek jest już załatwiona. Każdy kto zamawiał bilet, nie musi martwić się o to, że stracił pieniądze lub będzie musiał we własnym zakresie próbować go kupić w najbliższą sobotę przez stronę Q-Dance. Jeżeli tylko złożyliście zamówienie, w ciągu kilku najbliższych dni powinniście otrzymać informacje na ten temat. Fandrive.pl nie działa tylko i wyłącznie z winy firmy hostingowej. Z tej samej przyczyny nie otrzymujecie odpowiedzi na wasze e-maile. Wiadomości nie docierają do adresata, ponieważ skrzynka mailowa została wyłączona. Strona www powinna ruszyć w ciągu kilku/kilkunastu godzin. |
Masz jakieś lewackie info. Firma zakończyła działalność 2013-09-03 (info REGON - Wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej) |
info pewne bo mam tam ziomka co pracuje kilka lat chcesz się założyć że za tydzień będziesz miał bilet na mailu? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Sie 2011 Wiek: 32 Posty: 178 (0,03/dzie) Piwa: 45 Skd: Szczecin/Goleniów  | Wysany: 17-09-2013, 20:06 | #54
|
| [quote="flahu"] Możliwe, że tak będzie i oby Ale fakt, że pozostawili klientów bez żadnych informacji nie odbierając telefonów ani nie pisząc ani słowa na facebooku pozostawia wielki niesmak, już nawet nie wspomnę, że w poniedziałek miałem wybierać się na policję. Jeżeli faktycznie wszystko się szczęśliwie skończy stawiam Ci browara w Gelredome, stoi?
##PRZEPRASZAM ZA OFF TOP, SKOŃCZYŁEM. | _________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzie) Piwa: 942 Skd: Warszawa  | Wysany: 17-09-2013, 21:32 | #55
|
| | No to podnieśliście mnie na duchu. Też chciałem iść na policję tylko, że już po Qlimaxie żeby mieć pewność, że nic się nie zmieni. Jakaś nadzieja się we mnie tliła, że nie zrobią wała. Jakby co to mieszkam kolo 50km od ich siedziby więc można spróbować tam pojechać w razie czego, a jak nie to dowiedzieć się kto wynajmuje budynek i go znaleźć. No, ale może wszystko się ułoży. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzie) Piwa: 98 Skd: Żory  | Wysany: 18-09-2013, 00:52 | #56
|
| niestety ja bym nie był takim optymistą. Bardzo mi zależy, żeby wszystko wyszło, lecz martwią mnie strony rejestrowe. Z ceidg firma została wykreślona. Na stronie GUS (tj. Regon) również firma wykreślona. Nie są to dobre informacje. Dla przykładu
| Rejestr REGON - wyszukiwarka podmiotów gospodarki narodowej stan danych na dzień:2013-09-16
Podmiot został wykreślony z rejestru REGON.
Numery identyfikacyjne, nazwa podmiotu, osoba prowadząca działalność gosp.: Numer identyfikacyjny REGON 142630900 Numer NIP 8371631207 Nazwa FIRMA "FANDRIVE POLSKA" OLGA DURLEJ Nazwisko DURLEJ Imię / imiona OLGA MAŁGORZATA Adres siedziby*: Województwo MAZOWIECKIE Powiat SOCHACZEWSKI Gmina/Dzielnica lub Delegatura SOCHACZEW Ulica, miejscowość UL. MARSZ. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 16B lok.319 , SOCHACZEW Poczta 96-500 SOCHACZEW Pozostałe (udostępnione) dane: Data zakończenia działalności 2013-09-03 * Informacje dotyczące adresu siedziby podmiotu prezentowane są według krajowego rejestru urzędowego podziału terytorialnego kraju TERYT po wprowadzeniu reformy administracyjnej w 1999 r. |
Mam nadzieję, że się nie mylisz flahu | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Mar 2008 Posty: 118 (0,02/dzie) Piwa: 7 Skd: KrK  | Wysany: 18-09-2013, 01:28 | #57
|
| Co do Wenus to polecam na 100%, może w tym roku coś też da rady ogarnąć.
Hymn może Brennan albo Noisecontrollers ? | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 18-09-2013, 01:51 | #58
|
| | FuRiOn napisa/a: |
Hymn może Brennan albo Noisecontrollers ? |
Jeżeli chodzi Ci o tegoroczny anthem na Qlimax to Brennan Heart zdecydowanie odpada! On już miał swoje 5min w 2010r. Na bank zrobi go ktoś inny - już prędzej Noisecontrollers w co raczej też wątpię | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Lut 2013 Posty: 84 (0,02/dzie) Piwa: 9 Skd: Warszawa  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzie) Piwa: 363 Skd: Starachowice  | Wysany: 18-09-2013, 10:59 | #60
|
| | FuRiOn napisa/a: | | Hymn może Brennan albo Noisecontrollers |
Nie zaczynajcie spamu na ten temat bo nie długo będzie znowu 15 stron pierdolenia tak jak to było w zeszłym roku | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Piekarz 18-09-2013, 11:00, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |