Przesunięty przez: ROoZi 24-11-2013, 15:04 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzień) Piwa: 826 Skąd: Oslo  | Wysłany: 10-10-2013, 12:15 | #141
|
| | Daron37 napisał/a: | Tak z ciekawoĹci:
Fundrive = Electrownia.pl ? |
elektrownia a nie electrownia bo tutaj tez byly zmiany organizacyjne i w nazwie na przelomie maja/czerwca. fandrive to teraz jakis blog motoryzacyjny. na fanbus'ach mozna znalezc takie info sprzed kilku dni:
| Od 19 wrzeĹnia 2013 serwis FANbusy dostÄpny jest tylko pod wĹasnÄ
domenÄ
fanbusy.pl (wczeĹniej byĹo to jedynie przekierowanie) Domena fandrive.pl, ktĂłra do niedawna byĹa domenÄ
gĹĂłwnÄ
dla tej witryny po upĹywie cyklu rozliczeniowego zostaĹa zablokowana a nastÄpnie anulowana – to wĹaĹnie ten fakt spowodowaĹ tymczasowe zablokowanie strony. Strona firmowa FANDRIVE niebawem bÄdzie dostÄpna pod nowym adresem www.fandrive.com.pl Informujemy, Ĺźe z racji zmian personalnych pociÄ
gajÄ
cych za sobÄ
koniecznoĹÄ zakoĹczenia i wznowienia dziaĹalnoĹci (procedura urzÄdowa) wszystkie oferty tymczasowo zostaĹy zablokowane. Po zakoĹczeniu niezbÄdnych czynnoĹci oferty zostanÄ
udostÄpnione ponownie (przybliĹźony termin: ok 7-14 dni) W wyniku czÄĹciowej reorganizacji zmianie ulegajÄ
dane kontaktowe oraz nieznacznie lokalizacja (aktualizacja stopniowo w dziale KONTAKT)
PS. Obszerniejsza informacja objaĹniajÄ
ca (w mniej oficjalnej formie) zostaĹa rozesĹana do osĂłb z list rezerwacyjnych nieco wczeĹniej. Nie jest to wersja do oficjalnej publikacji… Ewentualnie zainteresowanym moĹźemy wysĹaÄ e-mail |
Raczej powinni sobie zmienic nazwe na funbus Ogolnie niezly burdel, ktory ma miejsce od kilku miesiecy bo tez cyrki byly z Tomorrowland, wyjazd sie niby nie odbyl, czesc ludzi odzyskala kase a czesc niby nie. | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 10 Paź 2013 Posty: 2 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: saa  | Wysłany: 10-10-2013, 16:32 | #142
|
| to mogliby chociaz odpowiedziec mailownie ze maja nas gdzies i zeby sobie ludzie radzili. ale jak zebrali srednio po niecale 700zĹ *100osob to za 70.000 niezle wakacje mozna zrobic. zwlaszcza ze nazbierali pewnie duuuuzo wiecej kasy za mnostwo innych imprez nie tylko z elektroniki...
[ Dodano: 10-10-2013, 17:47 ] hej znalazlem cos takiego (posty pod zdjeciami) na FB - czyzby to byl nasz PAN ANDRZEJ D. z FANBUSY.pl ??
https://www.facebook.com/...&type=3&theater | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzień) Piwa: 942 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 10-10-2013, 21:39 | #143
|
| To nawet na pewno on. Pewnie macie racjÄ i w tym roku rĂłwnieĹź siÄ nie uda. W takim razie pozostaje odzyskaÄ kasÄ. Nie odpuszczÄ zwĹaszcza, Ĺźe jego dane sÄ
znane. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzień) Piwa: 98 Skąd: Ĺťory  | Wysłany: 10-10-2013, 21:44 | #144
|
| | aaa napisał/a: | to mogliby chociaz odpowiedziec mailownie ze maja nas gdzies i zeby sobie ludzie radzili. ale jak zebrali srednio po niecale 700zĹ *100osob to za 70.000 niezle wakacje mozna zrobic. zwlaszcza ze nazbierali pewnie duuuuzo wiecej kasy za mnostwo innych imprez nie tylko z elektroniki...
[ Dodano: 10-10-2013, 17:47 ] hej znalazlem cos takiego (posty pod zdjeciami) na FB - czyzby to byl nasz PAN ANDRZEJ D. z FANBUSY.pl ??
https://www.facebook.com/...&type=3&theater |
tak... to on. Jak tak patrzÄ na jego zdjÄcia to dochodzÄ do jednego wniosku - sam mu rady nie dam. musimy siÄ skrzyknÄ
Ä wiÄkszÄ
paczkÄ
hehe | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 10-10-2013, 22:45 | #145
|
| Dziwne Jak do tej pory to Andrzej nie wyciulaĹ nikogo na kasÄ. Tez jeĹşdziĹem z elektrowni i nie przypominam sobie,Ĺźeby byĹy kiedyĹ takie incydenty. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzień) Piwa: 624 Skąd: KnurĂłw  | Wysłany: 10-10-2013, 22:52 | #146
|
| | no Endriu stoi hajs | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzień) Piwa: 98 Skąd: Ĺťory  | Wysłany: 10-10-2013, 22:54 | #147
|
| | flahu napisał/a: | | no Endriu stoi hajs |
PisaĹeĹ niedawno, Ĺźe masz tam znajomego. MoĹźe uchylisz rÄ
bka tajemnicy co siÄ w firmie dzieje ? Wieszamy psy na andrzeju, a moĹźe jemu coĹ siÄ staĹo ? Masz jakiekolwiek info ? | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzień) Piwa: 826 Skąd: Oslo  | Wysłany: 12-10-2013, 02:58 | #148
|
| | Kasz napisał/a: | PisaĹeĹ niedawno, Ĺźe masz tam znajomego. MoĹźe uchylisz rÄ
bka tajemnicy co siÄ w firmie dzieje ? Wieszamy psy na andrzeju, a moĹźe jemu coĹ siÄ staĹo ? |
Nie liczylbym na to bo duzo rozgrywa sie poza forum i tutaj milcza.
Ciekawa dyskusja wyszla na fb w fandrive ... wiec 'aaa' to 'andrew lisowski' a reszta to wiadomo. Jesli to byl tylko problem niezaplaconej kasy na czas to jakos dalej nie rozumiem tematu a tym bardziej, ze nie bylo to pierwszy raz. Bilety, kasa, organizacja i problem z terminami ... OK ale nie w przypadku totalnego milczenia ze strony organizatora i tylu zmian co mozna na necie znalezc i tez o czym wczesniej wspominalem! | |
| |
 | |
Sz-Cze-Pan Would you kindly ???

Informacje Dołączył: 22 Gru 2009 Wiek: 41 Posty: 291 (0,05/dzień) Piwa: 90 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 12-10-2013, 11:28 | #149
|
| | lamborghini17 napisał/a: | To nawet na pewno on. Pewnie macie racjÄ i w tym roku rĂłwnieĹź siÄ nie uda. W takim razie pozostaje odzyskaÄ kasÄ. Nie odpuszczÄ zwĹaszcza, Ĺźe jego dane sÄ
znane. |
ZadziwiajÄ
ce jest stwierdzenie ,,rĂłwnieĹź siÄ nie uda''. Ja nie jeĹźdĹźÄ na imprezy z electrowniami,fandrivami i innymi ale zawsze co roku widziaĹo sie busy electrowni.
Trzeba by zadaÄ sobie pytanie nie liczÄ
c tego roku kiedy wyjazd na Qliamx z electrowni nie doszedĹ do skutku?
Sam razem z ludzimi ktĂłrzy mieli ze mnÄ
lecieÄ przelaliĹmy no konto fandrive/electrowni ok 6000zĹ za same bilety i spokojnie czekamy na zwrot.
A juĹź jak czytam na profilu na fb co wypisujÄ
biznesmeni twierdzÄ
cy Ĺźe firma powinna zainwestowaÄ w 30 niezapĹaconych biletĂłw to nie wiem czy mam siÄ smiaÄ czy pĹakaÄ.
Tak jest wyjazd nie odbÄdzie siÄ bo chĹopcy klajmaksowcy ktĂłrzy naoglÄ
dali sie Q na youtube nie zapĹacili w terminie za bilety. Proste.
A tu juĹź jakieĹ teorie Ĺźe Andrzej jest na Bora Bora. Ok zajebali sprawÄ z brakiem info, sam nie wiem czemu to tak wyglÄ
da, ale wieszanie psĂłw na Andrzeju po tym jak co poniektĂłrzy kilka lat jeĹşdzili z jego firmÄ
jest troszkÄ nie w porzÄ
dku.
CaĹa ta sytuacja przypomina mi ostrÄ
dyskusje na fb po sprzedaĹźy biletĂłw na Tomorrowland 2012. Ludzie byli wrÄcz pewni Ĺźe ID&T blokuje adresy IP z polski Ĺźeby tylko polacy nie mogli jechaÄ na TW. Jakie tam teorie odchodziĹy, taki sam beĹkot.
Ja wiem Ĺźe 6000zĹ ktĂłre wpĹaciĹem zostanie zwrĂłcone. A my Polacy juĹź tak mamy, jesteĹmy mistrzami teorii spiskowych. Tyle w temacie. | _________________ No Vodka No Glory ... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzień) Piwa: 942 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 12-10-2013, 18:54 | #150
|
| | Sz-Cze-Pan napisał/a: | | lamborghini17 napisał/a: | To nawet na pewno on. Pewnie macie racjÄ i w tym roku rĂłwnieĹź siÄ nie uda. W takim razie pozostaje odzyskaÄ kasÄ. Nie odpuszczÄ zwĹaszcza, Ĺźe jego dane sÄ
znane. |
ZadziwiajÄ
ce jest stwierdzenie ,,rĂłwnieĹź siÄ nie uda''. Ja nie jeĹźdĹźÄ na imprezy z electrowniami,fandrivami i innymi ale zawsze co roku widziaĹo sie busy electrowni.
Trzeba by zadaÄ sobie pytanie nie liczÄ
c tego roku kiedy wyjazd na Qliamx z electrowni nie doszedĹ do skutku?
|
ZupeĹnie nie zrozumiaĹeĹ. ChodziĹo mi o to, Ĺźe w tym roku rĂłwnieĹź nie uda mi siÄ pojechaÄ na Qlimax. A co do Fandrive to info by siÄ jakieĹ przydaĹo. PrzecieĹź gdyby Andrzej po prostu napisaĹ, Ĺźe nie wszyscy zapĹacili i nie mĂłgĹ kupiÄ biletĂłw, a potem zwrĂłciĹ kasÄ to nie byĹo by problemu. Pozostaje teĹź kwestia tego lewego potwierdzenia zakupu biletĂłw. To akurat daje podstawy do podejrzeĹ o nieuczciwoĹÄ. Mam nadziejÄ, Ĺźe jakoĹ siÄ to uĹoĹźy. | |
| |
 | |
| |