Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 23.11.2013, arnhem, essence, gelredome, immortal, qlimax

Przesunięty przez: ROoZi
24-11-2013, 15:04
23.11.2013 - Qlimax immortal Essence,Gelredome Arnhem
Autor Wiadomość
armyofhardcore 

Informacje
Piwa: 826

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 10-10-2013, 12:15    #141

Daron37 napisał/a:
Tak z ciekawości:

Fundrive = Electrownia.pl ?

elektrownia a nie electrownia bo tutaj tez byly zmiany organizacyjne i w nazwie na przelomie maja/czerwca. fandrive to teraz jakis blog motoryzacyjny. na fanbus'ach mozna znalezc takie info sprzed kilku dni:

Od 19 września 2013 serwis FANbusy dostępny jest tylko pod własną domeną fanbusy.pl (wcześniej było to jedynie przekierowanie)
Domena fandrive.pl, ktĂłra do niedawna była domeną główną dla tej witryny po upływie cyklu rozliczeniowego została zablokowana a następnie anulowana – to właśnie ten fakt spowodował tymczasowe zablokowanie strony.
Strona firmowa FANDRIVE niebawem będzie dostępna pod nowym adresem www.fandrive.com.pl
Informujemy, że z racji zmian personalnych pociągających za sobą konieczność zakończenia i wznowienia działalności (procedura urzędowa) wszystkie oferty tymczasowo zostały zablokowane.
Po zakończeniu niezbędnych czynności oferty zostaną udostępnione ponownie (przybliżony termin: ok 7-14 dni)
W wyniku częściowej reorganizacji zmianie ulegają dane kontaktowe oraz nieznacznie lokalizacja (aktualizacja stopniowo w dziale KONTAKT)

PS. Obszerniejsza informacja objaśniająca (w mniej oficjalnej formie) została rozesłana do osĂłb z list rezerwacyjnych nieco wcześniej. Nie jest to wersja do oficjalnej publikacji… Ewentualnie zainteresowanym moĹźemy wysłać e-mail

Raczej powinni sobie zmienic nazwe na funbus :D Ogolnie niezly burdel, ktory ma miejsce od kilku miesiecy bo tez cyrki byly z Tomorrowland, wyjazd sie niby nie odbyl, czesc ludzi odzyskala kase a czesc niby nie.

aaa 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 10-10-2013, 16:32    #142

to mogliby chociaz odpowiedziec mailownie ze maja nas gdzies i zeby sobie ludzie radzili. ale jak zebrali srednio po niecale 700zł *100osob to za 70.000 niezle wakacje mozna zrobic. zwlaszcza ze nazbierali pewnie duuuuzo wiecej kasy za mnostwo innych imprez nie tylko z elektroniki...

[ Dodano: 10-10-2013, 17:47 ]
hej
znalazlem cos takiego (posty pod zdjeciami) na FB - czyzby to byl nasz PAN ANDRZEJ D. z FANBUSY.pl ??

https://www.facebook.com/...&type=3&theater

lamborghini17 

Informacje
Piwa: 942

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 10-10-2013, 21:39    #143

To nawet na pewno on. Pewnie macie rację i w tym roku również się nie uda.
W takim razie pozostaje odzyskać kasę. Nie odpuszczę zwłaszcza, że jego dane są znane.

Kasz 
AniMe

Informacje
Piwa: 98

Wysłany: 10-10-2013, 21:44    #144

aaa napisał/a:
to mogliby chociaz odpowiedziec mailownie ze maja nas gdzies i zeby sobie ludzie radzili. ale jak zebrali srednio po niecale 700zł *100osob to za 70.000 niezle wakacje mozna zrobic. zwlaszcza ze nazbierali pewnie duuuuzo wiecej kasy za mnostwo innych imprez nie tylko z elektroniki...

[ Dodano: 10-10-2013, 17:47 ]
hej
znalazlem cos takiego (posty pod zdjeciami) na FB - czyzby to byl nasz PAN ANDRZEJ D. z FANBUSY.pl ??

https://www.facebook.com/...&type=3&theater

tak... to on. Jak tak patrzę na jego zdjęcia to dochodzę do jednego wniosku - sam mu rady nie dam. musimy się skrzyknąć większą paczką :bejzbol: :shoot: hehe

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 10-10-2013, 22:45    #145

Dziwne O_O Jak do tej pory to Andrzej nie wyciulał nikogo na kasę. Tez jeździłem z elektrowni i nie przypominam sobie,żeby były kiedyś takie incydenty.
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Piwa: 624

Wysłany: 10-10-2013, 22:52    #146

no Endriu stoi hajs

Kasz 
AniMe

Informacje
Piwa: 98

Wysłany: 10-10-2013, 22:54    #147

flahu napisał/a:
no Endriu stoi hajs

Pisałeś niedawno, że masz tam znajomego. Może uchylisz rąbka tajemnicy co się w firmie dzieje ?
Wieszamy psy na andrzeju, a może jemu coś się stało ?
Masz jakiekolwiek info ?

armyofhardcore 

Informacje
Piwa: 826

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 12-10-2013, 02:58    #148

Kasz napisał/a:
Pisałeś niedawno, że masz tam znajomego. Może uchylisz rąbka tajemnicy co się w firmie dzieje ?
Wieszamy psy na andrzeju, a może jemu coś się stało ?

Nie liczylbym na to bo duzo rozgrywa sie poza forum i tutaj milcza.

Ciekawa dyskusja wyszla na fb w fandrive ... wiec 'aaa' to 'andrew lisowski' a reszta to wiadomo. Jesli to byl tylko problem niezaplaconej kasy na czas to jakos dalej nie rozumiem tematu a tym bardziej, ze nie bylo to pierwszy raz. Bilety, kasa, organizacja i problem z terminami ... OK ale nie w przypadku totalnego milczenia ze strony organizatora i tylu zmian co mozna na necie znalezc i tez o czym wczesniej wspominalem! :clap:

Sz-Cze-Pan 
Would you kindly ???

Informacje
Piwa: 90

Wysłany: 12-10-2013, 11:28    #149

lamborghini17 napisał/a:
W takim razie pozostaje odzyskać kasę. Nie odpuszczę zwłaszcza, że jego dane są znane.

Zadziwiające jest stwierdzenie ,,również się nie uda''. Ja nie jeżdżę na imprezy z electrowniami,fandrivami i innymi ale zawsze co roku widziało sie busy electrowni.

Trzeba by zadać sobie pytanie nie licząc tego roku kiedy wyjazd na Qliamx z electrowni nie doszedł do skutku?

Sam razem z ludzimi którzy mieli ze mną lecieć przelaliśmy no konto fandrive/electrowni ok 6000zł za same bilety i spokojnie czekamy na zwrot.

A już jak czytam na profilu na fb co wypisują biznesmeni twierdzący że firma powinna zainwestować w 30 niezapłaconych biletów to nie wiem czy mam się smiać czy płakać.

Tak jest wyjazd nie odbędzie się bo chłopcy klajmaksowcy którzy naoglądali sie Q na youtube nie zapłacili w terminie za bilety. Proste.

A tu już jakieś teorie że Andrzej jest na Bora Bora. Ok zajebali sprawę z brakiem info, sam nie wiem czemu to tak wygląda, ale wieszanie psów na Andrzeju po tym jak co poniektórzy kilka lat jeździli z jego firmą jest troszkę nie w porządku.

Cała ta sytuacja przypomina mi ostrą dyskusje na fb po sprzedaży biletów na Tomorrowland 2012. Ludzie byli wręcz pewni że ID&T blokuje adresy IP z polski żeby tylko polacy nie mogli jechać na TW. Jakie tam teorie odchodziły, taki sam bełkot.

Ja wiem że 6000zł które wpłaciłem zostanie zwrócone. A my Polacy już tak mamy, jesteśmy mistrzami teorii spiskowych. Tyle w temacie.

lamborghini17 

Informacje
Piwa: 942

Wysłany: 12-10-2013, 18:54    #150

Sz-Cze-Pan napisał/a:
lamborghini17 napisał/a:

Zadziwiające jest stwierdzenie ,,również się nie uda''. Ja nie jeżdżę na imprezy z electrowniami,fandrivami i innymi ale zawsze co roku widziało sie busy electrowni.

Trzeba by zadać sobie pytanie nie licząc tego roku kiedy wyjazd na Qliamx z electrowni nie doszedł do skutku?

Zupełnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że w tym roku również nie uda mi się pojechać na Qlimax. A co do Fandrive to info by się jakieś przydało. Przecież gdyby Andrzej po prostu napisał, że nie wszyscy zapłacili i nie mógł kupić biletów, a potem zwrócił kasę to nie było by problemu. Pozostaje też kwestia tego lewego potwierdzenia zakupu biletów. To akurat daje podstawy do podejrzeń o nieuczciwość. Mam nadzieję, że jakoś się to ułoży.

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)