1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
OgĂłlnie bardzo ciekawa imprezka Podoba mi sie motyw tych versusĂłw i tych caĹych bitew.... Ciekawi mnie skĹad ale 2 pewniaki dla mnie to Ran-D vs Adaro i Frequencerz vs B-Front Mam nadzieje Ĺźe kiedyĹ uda sie zaliczyÄ
Noisecontrollers vs Alpha2 Brennan Heart vs Adaro Frequencerz vs Chris One Ran-D vs Coone Omegatypez vs The Vision Radical Redemption vs Titan Wildstylez vs Atmozfears Zatox vs D-Block & S-te-Fan Hosted by Villan
co to za versusy w ogĂłle Zatox vs di bloki , Ran-D vs Coone , Adaro vs Brennan Ĺo kurwa jeszcze raz
Chris One vs Frequencerz tu bedzie rozpierdol nieziemski jak i na Radical Redemption vs Titan
Jak te walki wyglÄ dajÄ ? SÄ one tylko zwykĹymi setami kolejnych artystĂłw czy np. jest jakieĹ gĹosowanie publicznoĹci, dwie sceny czy coĹ?
Nic z tych rzeczy kolego... Poprostu jeĹli mam np walke Brennana z Adaro to nie jest Ĺźadna 'walka' tylko poprostu grajÄ wspĂłlnego seta... Mix po 2 tracki i to w sumie byĹoby na tyle WczeĹniej to chociaĹź jeszcze 2 MC byĹo to chociaĹź jakoĹ to wyglÄ daĹo a teraz z tego wszystkiego to tylko mi sie squad podoba bo jest mocarny
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)