1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Także już na 100% wiadomo kto wykona anthem na tegoroczne Q
można się było domyśleć jestem ciekaw jaki ten anthem bedzie
nie musisz być ciekaw. ja Ci powiem jaki będzie. przeciętny.
wydaje mi się że część osób przez dubstepowa wstawkę z góry skresliło ten anthem a ja mam przeczucie że może mieć jakąś fajną swieżą atmosferę
Bas trochę eksperymentował z dubstepem, ale przecież w jego ostatnich produkcjach już takich wstawek nie było, więc wcale nie muszą być w w tym hymnie. Trailer nic nie znaczy, bo zazwyczaj w ogóle w nim nie było HS i nikt nie wróżył, że skoro tak, to hymn też nie będzie hardstyle'owy. Obecnie dubstep właściwie wymiera, więc Noisecontrollers nie będzie się starał na siłę czegoś takiego tam wrzucać. Jak dla mnie on zupełnie nie pasuje do anthemu Qlimaxa, bo zawsze one były jednak mroczne i miały klimat, a jego osoba całkowicie temu przeczy. Chociaż nie ma co z góry przekreślać Basa, bo Psyko Punkz w 2012 też nie wróżyli niczego dobrego, ale hymn mi się podobał. Może się postara i zrobi coś dobrego. Kiedyś potrafił.
No zobaczymy co ten Bas wykręci. Nigdy osobiście za stylem NC nie przepadałem, ale pare kawałków w swoim zestawie posiadali i to całkiem godnych. Mówię oczywiście o tych starszych Creatures, Crump czy często mylona właśnie z hymnem Q Samara. Coś tam sie im udawało pare razy. Zobaczymy, zobaczymy. Byle bez dubstepu ;-)
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Było parę na prawdę dobrych,mocnych i mrocznych produkcji za starych czasów do których dzisiaj ma się sentyment i czasem się je ponownie słucha
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 16-10-2014, 22:04, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
E=NC2 jak dla mnie najlepszy od starych NC także mam nadzieję, że hymn będzie mniej więcej w tej stylistyce tylko z naprawde dobrym jebnięciem bo ostatnie 2 hymny a szczególnie zeszłoroczny są tak bardzo nijakie, że dziwie się q-dance zatwierdzenia ich jako oficjalne chociaż po tym co zrobił Brennan to nie zdziwie się jak w przyszłości większe gówna będą przez nich akceptowane
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 15655 Odpowiedzi: 264 Odwiedzin z google: 1572