1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Minus Militia jest 'za mocna' jak na ten event, choć zobaczymy jak przyjmie się Legion Of Strength. W zeszłym roku też chodziły ploty o różnych zawodnikach, a hsem zamykali A2 którzy na większości imprez są po środku timetable...
A w LU obstawiałbym B-Fronta i Frequencerz bo są teraz na topie
wiem o tym ,że hymnu nie zrobią dlatego słowo hymn jest tylko przy rudym Deepack 2004 ? Future Tribes - Deadlock nie oficjalnie czyli ASYS z jakimś ziomkiem
Właśnie też miałem wrzucić trailer ale widzę, że forumowicze czuwają A zwiastun nie powalił mnie, ładnie graficznie, ale mam wrażenie, że taki trochę na kolanie robiony... The source code of creation - i motywy tez były już ciekawsze wg mnie. Lecz to tylko moje skromne zdanie, proszę bez hejtowania A i brakuje mi jeszcze tych zwiastunów, w których można było usłyszeć kawałek hymnu a nie dubstep ;/
Ostatnio zmieniony przez Aqsel 30-09-2014, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dla mnie trailer zupełnie bez polotu no ale nie o trailer sie tu rozchodzi... Co do anthemu to dla mnie nie bez powodu był dubstep w trailerze i hymn ma Noisecontrollers na co napewno zasłużył Bass za wszystkie lata ale jak to będzie brzmiało to jedna wielka niewiadoma... Pozostaje czekać
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 15655 Odpowiedzi: 264 Odwiedzin z google: 1572